24/3/19

Αποδοκίμασαν τον Βαρεμένο στην Αυστραλία: Του φώναξαν «προδότες» και «Ελλάς, Ελλάς, Μακεδονία»

Μετά την παρέλαση για την 25η Μαρτίου στη Μελβούρνη - Για «προβοκατόρικη ενέργεια» και «συνθήματα που φωνάζουν χρυσαυγίτες» έκανε λόγο στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Γιώργος Βαρεμένος

Μέχρι την Αυστραλία έφτασαν οι αποδοκιμασίες των Ελλήνων κατά βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος που έδωσε το «παρών» στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου στη Μελβούρνη τα «άκουσε» από συγκεντρωμένους όταν άρχισε την ομιλία του μετά τη δοξολογία στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Ευσταθίου.
Αρχικά του φώναξαν «Ελλάς, Ελλάς, Μακεδονία» και στη συνέχεια τραγούδησαν το «Μακεδονία ξακουστή» φωνάζοντας, επίσης, τη λέξη «φυλακή» ενώ δεν έλειψαν και οι ύβρεις.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα neoskosmos κάποιος από τους συγκεντρωμένους πέταξε και δύο μπουκάλια προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι αποδοκιμασίες ήταν αρκετά έντονες με την ασφάλεια του Γιώργου Βαρεμένου να τον απομακρύνει μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης υπό τις ιαχές «προδότη» και «αληταρά».
Αποδοκίμασαν τον Βαρεμένο στην Αυστραλία: «Προδότες» και «Ελλάς, Ελλάς, Μακεδονία»
«Φασιστικό το σύνθημα που μου φώναξαν»
Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «μια δράκα ανθρώπων που προσπάθησε σε έναν ιερό χώρο να τον λερώσει ».
Ο κ. Βαρεμένος μίλησε για «φασιστικό σύνθημα» που ακούστηκε σε βάρος του «σαν αυτό που φωνάζουν οι χρυσαυγίτες για τους πολιτικούς». «Υπερασπίστηκα τον πολιτικό κόσμο εκφράζοντας τα αισθήματα ομοψυχίας των ομογενών που με μεταφέρθηκαν» συμπλήρωσε ο κ. Βαρεμενός. 
Υποστήριξε, ακόμα, ότι «δεν διέκοψα την ομιλία μου, μίλησα και την ολοκλήρωσα και έφυγα στη συνέχεια».
Απευθυνόμενος, τέλος, σε όσους διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών είπε ότι «η διαφωνία είναι σεβαστή και μπορώ να κάνω διάλογο όπου χρειάζεται».


«Η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν η μεγαλύτερη ελληνική διπλωματική επιτυχία από το 1974»
Σε συνέντευξή τύπου το Σάββατο στο Γενικό Προξενείο της Μελβούρνης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε χαρακτηρίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών ως «τη μεγαλύτερη ελληνική διπλωματική επιτυχία από το 1974 έως σήμερα» προσθέτοντας ότι «η Ελλάδα θα είναι πολλαπλά κερδισμένη σε βάθος χρόνου».
Αναφερόμενος σε αυτούς που διαφωνούν με την συμφωνία σημείωσε πως δεν αμφισβητεί τον πατριωτισμό κανενός αλλά ούτε και αποδέχεται να αμφισβητείται ο δικός του πατριωτισμός ή της κυβέρνησης. «Σέβομαι την διαφορετική άποψη αλλά όλα αντιμετωπίζονται μέσω του διαλόγου. Εξάλλου ακραίες φωνές πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν» είπε χαρακτηριστικά.
Πρώτο Θέμα

8 σχόλια:

  1. Τί καλλίτερο μπορείς να ακούσεις από κάποιον με το επίθετο βαρεμένος. Η προδοσία θέλει σκατένια ψυχή και άκριτο μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε καταλαβαινει απο τιποτα το χοντροπετσο τομαρι τους , ειναι μεθυσμενοι απο την ικανοποιηση που πηραν απο τη προδοσια που διεπραξαν κατα της Μακεδονιας και συνεχιζουν με το Αιγαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευριπίδης Μπίλλης
    Η ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΝΔ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ (ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΙΑ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ ΕΦΗ). ΚΑΙ Ο ΞΥΠΝΙΟΣ ΑΔΩΝΙΣ ΠΟΥ ΝΟΜΊΖΕΙ ΌΤΙ ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΧΌΛΟΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ.
    Ως γνωστόν ο όσον και να κρύβεται υπάκουος στην ουσία στην κατοχή Κυριάκος, εκτός από όσα "κατοχικά - πατριωτικά" ως ανωτέρω δια στόματος Κουμουτσάκου είπε, είπεν επίσης ότι σέβεται την κατοχική προδοτική συμφωνία των Πρεσπών (αυτό έλειπε να μην τη σέβεται ο κατοχικός σύντροφος).

    Έτσι σήμερα ο ξύπνιος Άδωνις, λέγοντας μας ότι ο Βαρεμένος εκπροσωπούσε την Ελλάδα και όχι την κατοχική «πατριωτική» Πρεσπιανή τους (ΟΛΩΝ) Ελλάδα, κάνοντας μας μάθημα, καταδίκασε τις αποδοκιμασίες στην Αυστραλία, εναντίον του κατοχικού «σκοπιανομακεδόνα» κατοχικού του συντρόφου Βαρεμένου.

    Επιπλέον ως (κατοχικός) πατήρ του Έθνους, μας "συμβούλευσε" ο τέως Ελληνιστής κατοχικός Άδωνις, να μην προσβάλλουμε ως προδότες κτλ, τους κατά εκείνον ομοϊδεάτες του «όχι γερμανοτσολιάδες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο βίντεο φαίνεται καθαρά το πλήθος των Ελλήνων της Αυστραλίας που τον αποδοκίμασαν, αλλά και όπως ακούγεται, δεν τον άφησαν να μιλήσει.

    Οι άνθρωποι αυτοί δεν ήσαν ούτε φασίστες ούτε χρυσαυίτες (στο κάτω κάτω της γραφής μαζί με την χρυση αυγή έρριξαν την κυβέρνηση των Σαμαρά/Βενιζέλου και έστειλαν εμάς όλους στην καταστροφή!)

    Εκεί βλέπετε, δεν είναι όπως εδώ στην Ελλάδα για να να μπορούν να τους στοχοποιήσουν και μετά να κινδυνεύουν ως "αντιδραστκοί" να τους συλλάβουν και να τους καταστρέψουν!

    Οι ΣΥΡΥΖΑΙΟΙ όχι μόνο καταστρέφουν την Ελλάδα, αλλά ευχαριστούνται και αισθάνονται ηδονή από τις αισχρές των πράξεις τους.


    Δεν είναι Έλληνες, είναι - Ελληνόφωνοι - , μισούν όλους τους Έλληνες τους οποίους αντικαθιστούν μέσω της λαθρομετανάστασης με αλλοεθνείς μουσουλμάνους,τους οποίους πιστεύουν ότι θα χειραγωγήσουν σύμφωνα με τα δικά τους προσωπικά συμφέροντα!

    Γνωρίζει κανείς τι συζήτησαν οι Τσίπρας και Ερντοάν επί τρείς ολόκληρες ώρες ;;;

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευριπίδης Μπίλλης
    Έχει προϊστορία ο πατριώτης "όχι εθνικιστής", "όχι λαϊκιστής¨, όχι κτλ, "προοδευτικός" Βαρεμένος.
    Ακούστε την επαλιά του εκπομπή όπου ο "¨προοδευτικός" Μαργαρίτης και η ανεκδιήγητη ΣηγμιτοΠασόκα Καραμάνου (που ήθελε να καταργήσει το άβατο του Αγίου όρους) βρίζουν προδοτικά-τούρκικα τον Ελληνισμό της Κύπρου.
    Στην http://www.iospress.gr/extra/karamanou.htm, πιέστε με το ποντίκι, στο «σε αρχείο ήχου και εικόνας wmv (92,9 KB)», για να την ακούσετε να εξυβρίζει μαζί με τον νυν γεφυροποιό Μαργαρίτη, τουρκικά, αηδιαστικά και θρασύτατα τον Ελληνισμό της Κύπρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε παιδια ...ποσα δοντια του δρακοντα γεννηθηκαν στην Ελλαδα ?? Σε πιανει ζαλη το νουμερο.....καθε τρεις οι δυο βγηκαν βλαμμενοι...Αυτες οι μανες τους δεν ειχαν ωορηξια.....δρακορηξια ειχαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αναρωτιόταν ο Alexis ποιο θύμα να στείλει στην Αυστραλία να φάει το γιούχα κι έψαχνε κάποιον εντελώς ηλίθιο ως θύμα με δέλεαρ τζάμπα ταξιδάκι στην Αυστραλία. Ε, τελικά βρέθηκε ο πεινάλας που είχε κρύψει τα λεφτά του στον απορροφητήρα της κουζίνας, αλλά επειδή δεν του κόβει και πολύ, νόμισε πως οι ομογενείς (που νιώθουν στο πετσί τους την FYROMέζικη προπαγάνδα εδώ και δεκαετίες), θα τον περίμεναν ως εξ Ελλάδος Μεσσία να τους γεμίσει μπαρούφες για τους «νεκρούς της ΕΡΤ».

    Ε, τελικά η υποδοχή που του επεφύλαξαν ήταν ανάλογη με αυτή των ιθαγενών της νήσου Μακτάν όταν καλωσόρισαν τον Μαγγελάνο.

    Όχι σύντροφοι, δεν βρέχει. Σας φτύνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.