26/3/19

Πρώην ¨σεϊχης¨ της isis : στις συναντήσεις με τούρκους αξιωματούχους συζητούσαμε την επανίδρυση του οθωμανικού κράτους¨

Εντυπωσιακές δηλώσεις από κρατούμενο στο Ιράκ, μέλος της ISIS : Ο Ερντογάν θέλησε να συναντηθεί μαζί μου
Ο Εμπού Μανσούρ-  μέλος της ISIS που εδώ και 1,5 χρόνο είναι κρατούμενος στο Ιράκ και αντιμετωπίζει την ποινή του θανάτου, προέβη σε εντυπωσιακές δηλώσεις σε συνέντευξη που έδωσε στο ICSVE. Ο Εμπού Μανσούρ περιέγραψε πως το 2016, υπό την προστασία της ΜΙΤ μετέβη στην Άγκυρα και εκεί περίμενε πως θα συναντούσε τον Ερντογάν , αλλά τελικά αυτή η συνάντηση δεν έγινε.
Το International Center for the Study of Violent Extremism – ICSVE, δημοσίευσε ρεπορτάζ που έκανε με τον Εμπού Μανσούρ Ελ Μαγκρίμπι-,μέλος της ISIS που κρατείται στο Ιράκ. Οι εντυπωσιακές δηλώσεις του Εμπού Μανσούρ, αποκαλύπτουν τις συναντήσεις και τα παζάρια της ISIS με την Τουρκία.
……………..
Ο Μανσούρ υποστηρίζει πως ¨Η ISIS είναι ο πρέσβης της Τουρκίας¨. Το ρεπορτάζ που βασίστηκε στην πεντάωρη συνάντηση με μαζί του, δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του ICSVE στις 18 Μαρτίου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ Ο Μανσούρ ήταν σε απευθείας επικοινωνία με την ΜΙΤ. Ο Μανσούρ λέει πως με πρόσκληση από την ΜΙΤ μετέβη στην Τουρκία όπου έμεινε μια εβδομάδα, προσθέτοντας πως σε κάποιες συναντήσεις ήταν και αξιωματικοί των ΤΕΔ.

Για τη συνέχεια TourkikaNea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.