10/3/19

"Οι Έλληνες άφησαν τους S-300 και σαπίζουν"...

Και ένα σοβαρό θέμα εξωτερικής πολιτικής.
………………
Όταν η εξωτερική πολιτική γίνεται υλικό για την εσωτερική πολιτική τότε αυξάνεται και το ενδιαφέρον και οι πληροφορίες. Πολίτης ο οποίος νομίζει πως η Κύπρος είναι στη Μαύρη θάλασσα και δηλώνει πως ¨εγώ έκανα τη θητεία μου εκεί είμαι σίγουρος¨ είναι ευχαριστημένος για τη στήριξη που παρέχεται στον Μαδούρο. Εάν τον ρωτήσεις που βρίσκεται η Βενεζουέλα δεν ξέρει όχι μόνο την τοποθεσία αλλά ούτε την ήπειρο στην οποία βρίσκεται. Άλλωστε δεν είναι ευχαριστημένος από τη στήριξη προς τον Μαδούρο αλλά από τη στάση μας έναντι των ΗΠΑ.
…………..

Δείτε και στην Ελλάδα υπάρχουν S-300. Τα πήραν για την Κύπρο αλλά όταν ξέσπασε χαμός στην Τουρκία δεν μπόρεσαν να το εγκαταστήσουν εκεί. Και καθώς ήταν ρωσικά όπλα δεν ήταν δυνατόν να τα χρησιμοποιήσουν. Τα έβαλαν σε μία αποθήκη στην Κρήτη. Τα έχουν εκεί και σαπίζουν.

Οι Ρώσοι είναι ευχαριστημένοι γιατί πήραν τα λεφτά τους ενώ οι ΗΠΑ είναι ευχαριστημένες διότι δεν εγκαταστάθηκαν.
……………

Φατίχ Αλταϊλί

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201903101038113919-altaylidan-s400-yazisi/

10/3/2019

Σχ: Οι Τούρκοι ευχαριστημένοι που σαπίζουν, οι Ρώσοι πήραν τα λεφτά τους, οι Αμερικάνοι ευχαριστημένοι που δεν τους λειτουργούμε…

Ποιοι να είναι λέτε οι άχρηστοι της ιστορίας ; ….

tourkikanea

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφελείς υπήρχαν πάντα και παντού και έτσι θα συνεχίσει να είναι, το πρόβλημα είναι το ποσοστό τους. Με άλλα λόγια η έλλειψη παιδείας, ούτε αυτό πρόκειται να αλλάξει, γιατί σε αυτούς στηρίζεται το σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.