15/4/19

Νέα έκδοση - Βενιαμίν Καρακωστάνογλου: Πρέσπες 2018 - Μια επαίσχυντη Συμφωνία - Πολιτικά και Νομικά ατοπήματα

Εκδόθηκε και κυκλοφορείται το βιβλίο
Του Βενιαμίν Καρακωστάνογλου 
«Μια Επαίσχυντη Συμφωνία:
Πρέσπα 2018»
«…Πάμπολλα τα πολιτικά και νομικά ατοπήματα στα οποία υπέπεσε η διαπραγμάτευση, το περιεχόμενο, η κύρωση και η μέχρι τώρα εφαρμογή της Συμφωνίας της Πρέσπας. 
Η κυβέρνηση της χώρας μας δεν ρώτησε τη γνώμη του εμφανώς αντιδρώντος λαού μας, ούτε μέσω δημοψηφίσματος ούτε με προηγούμενες εκλογές, για ένα τόσο μείζον εθνικό θέμα. 
Εκχώρησαν με προσχηματικές μόνο και αδύναμες αντιπαροχές, τόσο το κρατικό όνομα της Μακεδονίας όσο και την ιθαγένεια, την εθνότητα και τη γλώσσα, ελληνικούς όρους που έχουν ιστορικό βάθος 3000 ετών και που τα υπερασπίστηκε ο ελληνικός λαός με γιγάντια και συγκλονιστικά συλλαλητήρια…»
(Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Τίτλος:
«Μια Επαίσχυντη Συμφωνία:
Πρέσπα 2018»

Συγγραφέας:
Βενιαμίν Καρακωστάνογλου

Εκδότης: ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ
Φιλελλήνων 14, 10557 Αθήνα
Τ 2103316036, Φ 2103250421

Σελ.: 236
ISBN: 978-618-5219-67-3
Κωδ.: 86979Π34
Τιμή: 14 €

4 σχόλια:

  1. Τα πολιτικά και νομικά ατοπήματα των προδοτών δεν έχουν σημασία. Είναι ‘αντάξια’ των εμπνευστών τους. Το ζήτημα είναι η δική μας αντίδραση-αντίσταση σε αυτά.Το 70% των Ελλήνων ενάντια στη συμφωνία, άνω του 80% των δικών μας ‘ψευτομακεδονομάχων’ της Νοτίου Μακεδονίας εναντίον της συμφωνίας και συντριπτικά ποσοστά των ομογενών μας σε ολόκληρο τον κόσμο επίσης εναντίον της συμφωνίας.Τελικά 154 προδότες αποδείχτηκαν ισχυρότεροι όλων των παραπάνω ευνουχισμένων εκατομμυρίων. Μπράβο και συγχαρητήρια στους 154 προδότες που τα κατάφεραν. Εύχομαι στο μέλλον και κάποιοι άλλοι ‘154’ που να είναι για αλλαγή πατριώτες να μη διστάσουν να γ@μήσουν κάποιες λίγες χιλιάδες ανθελλήνων προδοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έθιξες τήν πεμπτουσία του Ελληνικού προβλήματος. Η στάση του λαού για δεκαετίες, υποτονική ή ανύπαρκτη, απέναντι στα προβλήματα πού αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει η χώρα έπεισαν τους εγχώριους προδότες και τά ξένα αφεντικά των ότι μπορούν να κάνουν οτιδήποτε χωρίς τον φόβο της τιμωρίας.

    Η εγκατάλειψη τής Κύπρου, η αποδοχή της αφαίρεσης ουσιαστικά της Ελληνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο, η αποδοχή του εποικισμού της χώρας και της δραματικής εθνολογικής αλλοίωσης, η υπονόμευση της παιδείας, η επίσημη και προκλητική αλλοίωση της ιστορίας, οι κατοχικοί νόμοι, το ξεπούλημα των παραγωγικών πηγών καί η υποδούλωση της χώρας, η «ελληνοτουρκική φιλία», κ.λ.π. είναι μόνον μερικά δείγματα καταστροφικών για την χώρα συμβάντων τά οποία ο λαός μέ την στάση του ουσιαστικά απεδέχθη. Ως εκ τούτου, οι Πρέσπες (και οι άλλες Πρέσπες πού μάλλον έρχονται) δεν ήσαν κεραυνός εν αιθρία.

    Και εγώ ελπίζω (χωρίς να είμαι καθόλου σίγουρος) ότι θα υπάρξει νέμεσις και παραδειγματική τιμωρία όσον τό δυνατόν πιο πολλών προδοτών. Αυτό είναι ελάχιστη αλλά αναγκαία προϋπόθεση για να υπάρξει ελπίδα να επιβιώσει αυτός ο τόπος σαν Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας όψονται οι επαγγελματίες πολιτικοί τύπου Γιωργάκη, Κωστάκη και Μεϊμαράκη, που εξώθησαν τους ψηφοφόρους να μην ψηφίσουν από αηδία και έχουν εκμαυλίσει την Ελληνική κοινωνία προβάλλοντας τους δήθεν αριστερούς (!) που έχουν όμως όλοι βαθειές τσέπες.

      Αναζητήστε για να μάθετε πως ο αναφερόμενος ως καθηγητής Λιάκος έγινε καθηγητής Πανεπιστημίου.

      Τι είδους αλησβερίσι έγινε μεταξύ των "υποτιθεμένων" δεξιών, για να γίνει καθηγητής ο Λιάκος!

      Διότι δυστυχώς οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι οι Έλληνες πατριώτες του 1960!

      Μας κατέστρεψαν φίλοι μου, τόσο εκ των έσω όσο και εκ των έξω.

      Ευμένης Καρδιανός

      Διαγραφή
  3. I came accross this article worth reading and re-publishing. We can perform miracles.

    https://www.newsit.gr/mia-stagona-istoria/ena-elliniko-epiteliko-thayma-ston-b-valkaniko/2754997/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.