20/4/19

Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος: Γιατί είμαι υποψήφιος στις ευρωεκλογές του Μαΐου 2019

Ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος μιλάει στον Γιώργο Σαχίνη, στον ραδιοφωνικό σταθμό 9.84 του Ηρακλείου

Τους λόγους που τον οδήγησαν να συμμετέχει στις Ευρωεκλογές συνεργαζόμενος με τη Λαϊκή Ενότητα, ανέλυσε μιλώντας στον 98.4 ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, με αιχμές για την ακολουθούμενη πολιτική στο βασικό τομέα της οικονομίας.
Ο επικεφαλής του site: konstantakopoulos.gr σημείωσε ότι στο Ευρωκοινοβούλιο δεν πρέπει να βρεθούν υποστηρικτές των αποφάσεων των δανειστών που στην ουσία κατέστρεψαν την Ελλάδα.
Ακούστε τη συνέντευξη:

1 σχόλιο:

  1. κύριε Κωσταντακόπουλε φαίνεσαι σοβαρός άνθρωπος.
    Τι δουλειά έχεις εσύ με τον Π. Λαφαζάνη, γνήσιο τέκνο του σταλινικού ΚΚΕ, που σχεδίαζε βίαιη έξοδο από το Ευρώ ερήμην του ελληνικού λαού, έφοδο στο Νομισματοκοπείο και μοίρασμα των εκεί αποθεμάτων (που την άλλη μέρα η ΕΚΤ, θα τα χαρακτήριζε πλαστά), ο οποίος έκανε δουλικές υποκλίσεις στον Πούτιν(!) και μας παραμύθιαζε (ή ακόμη χειρότερα βαυκαλιζόταν με ψευδαισθήσεις), ότι θα έπαιρνε κάποια δίς προκαταβολή από τον Πούτιν για την διέλευση του αγωγού!
    Ρώτησέ τον σε παρακαλώ εάν κατέσχε τα λεφτά του Νομισματοκοπείου, εάν έπαιρνε και την "προκαταβολή" από τον αγωγό, τι θα έκανε μετά όταν θα τέλειωναν τα λεφτά; Είναι δυνατόν εσύ εχέφρων άνθρωπος, να είσαι συνοδοιπόρος με τον επικίνδυνο, ανίδρωτο και ανεπάγγελτο Λαφαζάνη;
    Για την οικονομική δολοφονία της χώρας του πρώτου εξαμήνου του 15, φταίνε οι δανειστές; Την οικονομική ζημιά από την ακύρωση της διαδιακασίας του διαγωνισμού (έργο Μανιάτη) για τις έρευνες θδρογονανθράκων, που έκανε ο αρχηγός σου ως υπουργός ΥΠΕΚΑ, την έχεις αποτιμήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.