20/4/19

Αποτάχθηκαν εντός 24 ωρών απο το Στρατό οι …Γερμανοί Υπαξιωματικοί που κατέβασαν τη Σημαία στο Σταυρό!


Παραδειγματική ήταν  τιμωρία από τις Γερμανικές αρχές που ήταν αμείλικτες για την προσβολή του Εθνικού Συμβόλου της Ελλάδος ,απο δυο Υπαξιωματικούς
Βαριά πλήρωσαν την απερισκεψία τους (όπως οι ίδιοι την χαρακτήρισαν) οι δύο Γερμανοί στρατιωτικοί, να κατεβάσουν την Ελληνική σημαία από τον ιστό της στον Σταυρό Ακρωτηρίου και να ανεβάσουν την Γερμανική σημαία.

Για τη συνέχεια Veteranos

12 σχόλια:

  1. Ηλιθιοι κοπροελληνες της δικαιοσύνης και του ΕΝΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ καταλάβατε τι σημαίνει κράτος !!!! Καταλάβατε τι σημαίνει δικαιοσύνη !!!!
    Καταλάβατε τι σημαίνει προσβολή !!!
    Κωθωνια ε κωθωνια !!!!!
    Η μεγαλύτερη πληγή του ελληνικού έθνους είστε εσείς, με την νοοτροπία του κακού δημοσίου υπαλλήλου !!!!!
    Αίσχος ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενω εμεις που ειμαστε το λικνο της Δημοκρατιας λεμε (ΣΥΡΙΖΑ & ΝΔ) οτι επιτρεπεται να καιμε τη σημαια μας.
    Μετα περιμενουμε να δουμε προκοπη σ' αυτον τον τοπο. Ουτε σε 200 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι φασιστες γερμανοι δεν τους εκαναν τιποτα στους φασιστες τους. Τα γραμμενα περι τιμωριας των φασιστων ειναι ψεματα. Δεν μπορεσα να βρω τιποτα στον τυπο περι αυτου !!! Οποιος βρει κατι ας μας πληροφορησει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φασίστες απ' εδώ, φασίστες απ' εκεί, είναι αυτή γλώσσα ανθρώπου, που υποτίθεται ότι κάνει μεταπτυχιακό; Εμένα μάλλον καφενέ μού θυμίζει.

      Διαγραφή
  4. Αν δεν αναφέρει την πηγή καμία πληρφορία δεν είναι αξιόπιστη αφου δεν πρόκεται περί αρθρου γνωμης αλλά για μετάδοση είδησης. Επομένως τα περί απόταξης είναι αμφίβολα και δεν βλέπω το λόγο γιατί το ιστολο΄γιο αναλαμαβάνει ρόλο απάλυνσης των εντυπώσεων με αμφίβολης ποιότητας ειδήσεις. Προφανώς από αβλεψία, απειρια και οτι παρόμοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έψαξα τον γερμανικό τύπο, αλλά δεν βρήκα τίποτε σχετικά με απόλυση. Απλώς, αναφέρουν το γεγονός, όπως κι αυτοί το διαβάζουν στον ελληνικό τύπο. Αλλά όχι την δήθεν απόλυση. Θα ξεσήκωνε διαμαρτυρία στην Γερμανία και θα ήταν και παράνομη.

    Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι, για τούς Γερμανούς, οι σημαίες και λοιπά εθνικά σύμβολα, ακόμη και ο πατριωτισμός, όπως εμείς και άλλοι τον εννοούν, ανήκουν σε μία παρωχημένη εποχή. Είναι άνευ σημασίας πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.