18/4/19

Επιχείρηση σκούπα στα Εξάρχεια - Εκκενώθηκαν δύο υπό κατάληψη κτίρια 70 προσαγωγές

Νέα μεγάλη επιχείρηση πραγματοποίησε η αστυνομία στα Εξάρχεια το πρωί της Πέμπτης.



 Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές εκκένωσαν δύο κτίρια που τελούσαν υπό κατάληψη από μετανάστες και πρόσφυγες, ενώ προχώρησαν σε 72 προσαγωγές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα κτίριο βρίσκεται στην οδό Μπουμπουλίνας (70 προσαγωγές) και το δεύτερο στη Ζωοδόχου Πηγής (προσήγαγαν δύο γυναίκες ευρωπαϊκής υπηκοότητας), ενώ σε εξέλιξη είναι και μία τρίτη επιχείρηση σε διαμέρισμα της περιοχής, για υπόθεση ναρκωτικών. Υπενθυμίζουμε ότι στις 11 Απριλίου είχε πραγματοποιηθεί επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. σε δύο υπό κατάληψη κτίρια στις οδόύς Τζαβέλλα και Σολωμού στα Εξάρχεια, όπου έγιναν 102 προσαγωγές και 3 συλλήψεις.

 Τότε, η επιχείρηση εστίασε στα δύο κτίρια που τελούσαν υπό κατάληψη, μετά από πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε τρίτη επιχείρηση που έγινε σε διαμέρισμα κοντά στην πλατεία Εξαρχείων βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης. Προ ημερών η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, είχε κάνει τη δήλωση ότι τα Εξάρχεια είναι η... Μονμάρτη της Αθήνας, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει «άβατο» στη χώρα, προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων από την αντιπολίτευση αλλά και τους κατοίκους της... Μονμάρτης.

Διαβάστε το υπόλοιπο ρεπορτάζ και δείτε φωτογραφίες από την επιχείρηση σκούπα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.