18/4/19

«Ποια πεθερά; Εμένα με πλήρωνε ο Π. Καμμένος για το σπίτι στην Ικαρία»


Κυριακή, 12-Ιαν-2014
Με την επίβλεψη του Πάνου Καμμένου κατασκευάστηκε εξαρχής η βίλα "Freedom", ιδιοκτησίας της πεθεράς του, Δέσποινας Τζούλη, στην Ικαρία σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο ικαριώτης εργολάβος Γιάννης Καρίμαλης, ο οποίος ανέλαβε εξαρχής την κατασκευή του ξενώνα. 

Μιλώντας στο κυριακάτικο "Έθνος", ο κ. Καρίμαλης δηλώνει πως η κατασκευή της βίλας άρχισε μετά την έγκριση της επιδότησης από κοινοτικό πρόγραμμα για τη διαμόρφωση τουριστικών υποδομών. 

Οι αποκαλύψεις του κ.Καρίμαλη καταρρίπτουν σύμφωνα με την εφημερίδα τα επιχειρήματα του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο οποίος σε δημόσιες δηλώσεις του είχε τονίσει ότι δεν είχε καμία σχέση με την κατασκευή του ξενώνα αφού η ιδιοκτήτρια Δέσποινα Τζούλη δεν μπορούσε να ξέρει εκ των προτέρων εάν θα ...συγγένευε στο μέλλον με τον Πάνο Καμμένο, ενώ σημείωσε ότι παντρεύτηκε τη νυν συζυγό του μετά την κατασκευή της έπαυλης. 

Ο 77χρονος  εργολάβος οικοδομών ο οποίος είχε αναλάβει εξ αρχής τη συνολική εποπτεία για την κατασκευή της βίλας δήλωσε χαρακτηριστικά: " Ποιά πεθερά; μόνο με τον Πάνο Καμμένο είχα επικοινωνία απο το 2005, όταν ξεκίνησαν οι εργασίες και κανονίζαμε για τα πάντα, ακόμα και τις πληρωμές".


Για τη συνέχεια Capital

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.