26/4/19

«Ερχονται ραγδαίες εξελίξεις»: «Γιατί διέρρευσε απόρρητη έκθεση της CIA για πόλεμο Ελλάδας – Τουρκίας;»

Οι προειδοποιήσεις Ελληνα υποστράτηγου ε.α: "Οι δρόμοι των αγωγών είναι στρωμένοι με αίμα..."

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΤΟΥΛΙΩΤΗΣ: Υποστράτηγος ε.α , 24 Απριλίου 2019

«Ο πόλεμος δι’ αντιπροσώπων “proxy war” ή διαμεσολαβητικός πόλεμος, είναι η σύγκρουση μεταξύ δύο εθνών, χωρίς την άμεση εμπλοκή τους στο θέατρο των πολεμικών επιχειρήσεων, αλλά  με  την χρησιμοποίηση άλλων  δυνάμεων (συμμαχικών) για να επιτεθούν στα συμφέροντα του αντιπάλου.
Έχει διαπιστωθεί ότι οι ένοπλες συγκρούσεις μεταξύ μεγάλων δυνάμεων είναι εξαιρετικά δαπανηρές αλλά και ένεκα του σύγχρονου πυρηνικού οπλοστασίου, ενδεχομένως οδηγούν στην  απόλυτη καταστροφή κάθε  μορφής ζωής στον πλανήτη .
Το κράτος-εντολέας, χρηματοδοτεί και εξοπλίζει τον «αντιπρόσωπό» του, ο οποίος με την σειρά του γίνεται χρηστικό εργαλείο προώθησης των συμφερόντων του πρώτου.
Οι μεγάλες δυνάμεις χρησιμοποιώντας το «διαίρει και βασίλευε», δημιουργούν εστίες έντασης σε διάφορες περιοχές στις οποίες, με την εμπλοκή των «αντιπροσώπων» τους, προσπαθούν να προωθήσουν τα συμφέροντα τους.

Τον πρώτο «πόλεμο δι’ αντιπροσώπων», αν και τότε δεν υπήρχε αυτός ο όρος, τον έχουμε, στα «Κερκυραϊκά» του Θουκυδίδη, όπου η μεν Αθήνα εξόπλισε στους δημοκρατικούς, οι δε Κόρινθο και Σπάρτη ενίσχυσαν ναυτικά τους ολιγαρχικούς. Οι συμπτώσεις και οι ομοιότητες του τότε και του τώρα, είναι συγκλονιστικές. Τόσο στον τότε υπήρξαν γεωπολιτικό παίγνιο αλλά και στο σημερινό γίγνεσθαι, έχουμε ένα διπολικό διεθνές σύστημα, Αθήνα Σπάρτη και ΗΠΑ Ρωσία με έντονο ανταγωνισμό και προβλήματα διεθνούς ασφάλειας.

Σήμερα η υπερδύναμη των ΗΠΑ, όπου για πρώτη φορά αμφισβητείται η παγκόσμια ηγεμονία της και ο κόσμος τείνει να γίνει πολυπολικός και να αναδειχθούν και άλλες δυνάμεις «Ρωσία, Κίνα κλπ», έχει εξαπολύσει μια σειρά από πολέμους «δι’ αντιπροσώπων». Οι πόλεμοι στην Συρία, Ουκρανία, Καύκασο, Λιβύη, εμφύλιος στη Υεμένη κλπ. δεν είναι τίποτε άλλο από πολέμους « δι’ αντιπροσώπων» που σκοπό έχουν τον απομονωτισμό της Ρωσίας στο εσωτερικό της «Heartland» και την μη έξοδο της σε θερμές θάλασσες.

Μέσα στο όλο γεωπολιτικό παίγνιο, η Ελλάδα κατά το παρελθόν συμμετείχε σε αντίστοιχους πολέμους, δι’ αντιπροσώπων (με τελευταίο τον εμφύλιο πόλεμο) . Χαρακτηριστική είναι η επέμβαση στην Ρωσική επανάσταση το 1919,με την συμμετοχή της Ελλάδας (Α΄ Σώμα Στρατού με δύο Μεραρχίες , ΙΙη και ΧΙΙΙη) στην Κριμαία. Η εκστρατεία αυτή οδηγήθηκε σε πλήρη αποτυχία και είχε σαν αποτέλεσμα, την συρρίκνωση του ελληνισμού της εκεί και γύρω περιοχής από τα αντίποινα που ακολούθησαν όταν έφυγε ο ελληνικός στρατός.

Στη συνέχεια, η Ελλάδα,μη διδαχθείσα από το πάθημα της στην Κριμαία, επαναλαμβάνει το ίδιο το λάθος με την Μικρασιατική εκστρατεία, συμμετέχοντας ως ‘αντιπρόσωπος’ των Άγγλων σε ένα πρωτοφανή ανταγωνισμό των μεγάλων δυνάμεων.
Έτσι την σχετική εισήγηση κάνει ο βετεράνος πρωθυπουργός Λόυδ Τζώρτζ ο οποίος δηλώνει ότι: « Η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα και δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί ένα τετελεσμένο γεγονός, και το κυριότερο διαθέτει έναν ετοιμοπόλεμο στρατό». Αφού είχε γίνει η εισήγηση του βρετανικού Υπουργείου Εξωτερικών υπό τον Χάουαρντ  Νίκολσον : « Η αιτία που μας ώθησε στην υποστήριξη της Ελλάδας δεν ήταν συναισθηματική, ήταν η προστασία των Ινδιών και του Σουέζ. Αφού η Τουρκία αποδείχθηκε αναξιόπιστη σύμμαχος , στραφήκαμε προς την Ελλάδα. Η χώρα αυτή είναι αρκετά ισχυρή για να μην μας δημιουργεί οικονομικές δαπάνες σε περίοδο ειρήνης, και αρκετά αδύνατη σε περίοδο πολέμου ώστε να μένει υποτελής σε εμάς».

Μέχρι πρότινος η Τουρκία ήταν το χαϊδεμένο παιδί της Δύσης, με αποτέλεσμα τόσο οι ΗΠΑ αλλά και το ΝΑΤΟ να παίρνουν το μέρος της στις παράλογες απαιτήσεις της. Με αυτά και τούτα φθάσαμε στην σημερινή κατάσταση, με μια Κύπρο όμηρο των Τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων και ένα Αιγαίο με γκρίζες ζώνες.

Και ξαφνικά μετά την σύγκρουση των Αμερικανοτουρκικών συμφερόντων, περίεργα πράγματα και γεγονότα συμβαίνουν στη περιοχή μας. Μετακινήσεις στρατιωτικών βάσεων και οπλικών συστημάτων των ΗΠΑ, από την Τουρκία στην Ελλάδα. Η τωρινή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ και συνοδοιπόρων, από το «φονιάδες των λαών αμερικάνοι» έχει μεταβληθεί στο αγαπημένο παιδί της Αμερικής μετατρέποντας την Ελλάδα σε μια απέραντη βάση αμερικανικών συμφερόντων (και μάλιστα χωρίς ανταποδοτικά οφέλη). Από το «έξω οι βάσεις του θανάτου» φτάσαμε….. στο πάρε κόσμε βάσεις……

Διαβάστε:  Νορβηγία: Πως μια μικρή χώρα έγινε πρότυπο ισχύος και αποτροπής
Ερωτήσεις:

Προς τι, η απόρρητη έκθεση της CIA η οποία πρόσφατα ‘διέρρευσε’ και μιλούσε για πόλεμο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας;

Γιατί στην συγκεκριμένη έκθεση γίνεται μνεία για ισορροπία του τρόμου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας;
Γιατί μετρούν λεπτομερώς την στρατιωτική ισχύ των δύο χωρών και καταλήγουν στο συμπέρασμα, ότι τα οπλικά συστήματα των δύο χωρών είναι ικανά να επιφέρουν βαρύτατες απώλειες τόσο σε στρατιωτικό επίπεδο αλλά και υποδομών;
Και επειδή δεν έχουμε συνηθίσει σε διαρροές απόρρητων εκθέσεων από την CIA, μήπως η παραπάνω έκθεση έχει σκοπό την προετοιμασία της κοινής γνώμης για τα επερχόμενα; Ή στην πίεση της ελληνικής κυβέρνησης για περαιτέρω ενδοτικότητα, την οποία ούτως ή άλλως δεν έχει ανάγκη, γιατί έχουν παραχωρηθεί τα πάντα στο βωμό της εξουσίας;

Συμπεράσματα

1. Εκ των πραγμάτων συνάγεται αβίαστα το συμπέρασμα, ότι έρχονται γεωπολιτικές αλλαγές στην περιοχή μας.
2. Όσο χειροτερεύουν οι αμερικανοτουρκικές σχέσεις, οι ΗΠΑ στρέφονται προς την Ελλάδα.
3. Ενώ μέχρι χθες το ΝΑΤΟ αμφισβητούσε την ελληνική κυριαρχία σε ελληνικά νησιά και μιλούσε για αφοπλισμό, σήμερα επίσημα και με αμερικανική υποκίνηση θωρακίζουμε τα νησιά και στρατιωτικοποιούμε πλήρως το Αιγαίο με αμερικανική υποκίνηση. Ανδραβίδα, Άραξος , Λάρισα, Αλεξανδρούπολη, Σύρο, Σούδα, Κάλυμνο (δίπλα στα Ίμια), οι αμερικανικές δυνάμεις ενισχύουν την θέση τους αλλά και δημιουργούν νέες βάσεις.
4. Με το πρόσφατο νομοσχέδιο Μενέντεζ οι ΗΠΑ βάζουν στο στόχαστρο Τουρκία και Ρωσία, μέσω Ελλάδας και Κύπρου.

Επίλογος

Οι επερχόμενες εξελίξεις θα είναι ραγδαίες μιας και ο ιστορικός χρόνος στην παρούσα φάση είναι λίαν συμπιεσμένος.
Η μεγάλη συσσώρευση στρατιωτικών αλλά και οικονομικών δυνάμεων στην περιοχή ενδεχομένως να λειτουργήσει  ως καταλύτης πολεμικών συγκρούσεων, είτε υπό την μορφή θερμού επεισοδίου (στην καλύτερη περίπτωση), ή ολική σύγκρουση (στην χειρότερη περίπτωση).

Οι δρόμοι των αγωγών είναι στρωμένοι με αίμα….. Ο έλεγχος εφοδιασμού με φυσικό αέριο της Νότιας Ευρώπης με προοπτική την κατασκευή αγωγού για την τροφοδοσία της, με τα προσφάτως ανακαλυφθέντα κοιτάσματα Αιγύπτου-Ισραήλ-Κύπρου και οσονούπω της Ελλάδας από την μια μεριά  και από την άλλη ο αποκλεισμός της Ρωσίας και του φυσικού αερίου της, δημιουργούν το όλο γεωπολιτικό παίγνιο.

Η αναμέτρηση Ελλάδα – ΗΠΑ, και Τουρκία – Ρωσία, έχει ήδη ξεκινήσει. Αυτό συνάγεται και από την φράση του ελληνικού υπουργείου των εξωτερικών : « Η Ρωσία πολεμά ως σύντροφος εν όπλοις της Τουρκίας»….

Η αποπομπή μέρους του προσωπικού της Ρωσικής πρεσβείας αλλά και η στροφή της Ρωσίας στο Κυπριακό, να μιλήσει για «Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου» …. Προμηνύουν τα επερχόμενα …

Μέχρι χθες οι ελληνοτουρκικές διαφορές ήταν μια «ενδοοικογενειακή» σύγκρουση στα πλαίσια του ΝΑΤΟ. Σήμερα το παιχνίδι χοντραίνει και οι ελληνοτουρκικές διαφορές γίνονται χρηστικό εργαλείο σύγκρουσης και επιβολής συμφερόντων των ΗΠΑ και Ρωσίας. Τόσον οι ΗΠΑ αλλά και η Ρωσία ουδόλως ενδιαφέρονται για τα συμφέροντα της Ελλάδας ή Τουρκίας. Πρωτίστως ενδιαφέρονται για την προώθηση των δικών τους συμφερόντων….. και να μην λησμονούμε ότι, όταν τσακώνονται τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια….

Η Ελλάδα πρέπει να αποφύγει την εμπλοκή της ως “αντιπρόσωπος” στον ανταγωνισμό των μεγάλων δυνάμεων στη περιοχή και να λειτουργήσει ως παράγων ειρήνης και σταθερότητας.

Τα παθήματα του παρελθόντος πρέπει να μας γίνουν μαθήματα και να διδαχθούμε τόσο από το εγχείρημα της Κριμαίας, αλλά και από το δράμα της μικρασιατικής καταστροφής.

Στους προηγούμενους πολέμους δι’ αντιπροσώπων, που συμμετείχε η Ελλάδα (Ουκρανία- Μικρά Ασία), πρωθυπουργός ήταν ο Βενιζέλος ο οποίος και απέτυχε παταγωδώς στην διαχείριση τους, τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα το επιτύχει το σημερινό πολιτικό σύστημα;

Οι μετριότητες και ανθυπομετριότητες , που συναπαρτίζουν τον ελληνικό  πολιτικό και παραπολιτικό κόσμο, δεν έχουν το ανάστημα να θέσουν και να λύσουν γεωπολιτικά ζητήματα τέτοιου βάθους.
Γιατί αν ο πόλεμος είναι η συνέχεια της πολιτικής, ποιος πόλεμος θα συνεχίσει μια σπασμωδική πολιτική;»

ΠΗΓΗ:ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΤΟΥΛΙΩΤΗΣ: Υποστράτηγος ε.α – militaire
crashonline

14 σχόλια:

  1. Δεν καταλαβα τι εισηγειται ο στρατηγος ...Στις περιγραφες ειμαστε ολοι ασσοι....για το χθες. Για το αυριο ...δεν καταλαβα τιποτε.Εισηγειται να μην μπλεξουμε ?? Ειναι αυτο δυνατον ? Με την διαβρωση των παντων ?? Στερειται λογικης ακολουθιας.Σαν να λες στο πρεζονι...μην πας για ...να βρεις ..." μαυρο"....Ειναι δυνατον αυτο ?? Σε ποιον απευθυνεται ο στρατηγος ? Στο πολιτικο συστημα.Ποιο ?? Το ...τρεχον ?? Δεν ξερω...δεν εχει επαφη με την πραγματικοτητα.Δεν ξερει τι γινεται ?? Μαλλον οχι.Αδυνατω πληρως να καταλαβω. Εκτος αν τογραψε για την ψυχη της μανας του.Ναναι ενταξει με τις τυψεις του...η για ναρθει μετα οποιο κακο....να μας πει αφυψηλου σαν προφητης " καλα σας ταλεγα εγω "....θαταν προτιμοτερο να μας πει κατι ...για το πως θα απαλλαγουμε απ το .κακο υπαρχον συστημα..παρα να λεει οτι λεει....αδιεξοδα.Εξοδο ψαχνουμε οχι αδιεξοδο παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα!εδώ και 15 χρόνια διαβάζω αναλογα αρθρα και κανείς δεν προτείνει μια λύση.μονο ευχολόγια και μετεπειτα προφητείες.

      Διαγραφή
    2. Προφανῶς γιά κάποιους ὅπως τους ανωτέρω δύο σχολιαστές, εἶναι..."μονόδρομος""η καταστροφή τῆς Ἑλλάδος, ἐπειδή ἔτσι θέλουν πρόσκαιρα οἱ ΗΠΑ καί δέν γίνεται ἀλλιῶς!!!

      Διαγραφή
    3. Κ.Καβασιλα εχετε προβλημμα κατανοησης ?? Δεν γνωριζετε οτι η χωρα ειναι διαβρωμενη εως τρελας ...απ τις ΗΠΑ ....απ το 1945 ??? Οτι πρακτωρες τους κυβερνουν διαρκως ?? Οτι ο ιδιος ο στρατηγος ..ειναι πρωτα του ΝΑΤΟ ...και μετα της χωρας ?? Οτι η εκπαιδευση του ολη....πως και των αλλων .....ειναι πληρως Νατοικη ? Ποια καταστροφη λετε ? Των ηδη...κατεστραμενων ?? Για πητε μου μια περιπτωση ...που αντισταθηκαμε στις παρανοιες των ΗΠΑ...και ποτε (?) δεν μας προκαλεσαν βλαβη ......??? Υπαρχει περιπτωση ενα τοσο διαβρωμενο πολιτικο συστημα να κανει αυτα που λεει ο στρατηγος ?? Απολυτως καμμια....Τοτε γιατι τα λεει ...σαν να μην ξερει τι γινεται ?? Γιαυτο ειπα καλυτερα θαταν να πει κατι για το πως θα γλυτωσουμε απ το συστημα αυτο που καταστρεφει μανιωδως την χωρα....κι αν μεινει...κι αλλο ...πιο πολυ.

      Διαγραφή
  2. "Η Ελλάδα πρέπει να αποφύγει την εμπλοκή της ως “αντιπρόσωπος” στον ανταγωνισμό των μεγάλων δυνάμεων στη περιοχή και να λειτουργήσει ως παράγων ειρήνης και σταθερότητας".

    Δέν συμφωνῶ ὅτι ἐπρόκειτο γιά δύο λάθη στήν Κριμαία καί στήν Μικρασιατική ἐκστρατεία, ἀλλά γιά ἕνα, στήν Κριμαία, καί αὐτό μέ βάση τήν λάθος πολιτική ἐκτίμηση τοῦ Ελευθερίου Βενιζέλου, ὅτι σύγουρα καί μᾶλλον γρήγορα θά νικοῦσαν οἱ δυτικοί και οἱ "Λευκοί" καί ὄχι οἱ "Κόκκινοι" (κουμουνιστές) - τοῦτο, ἀπό ἐλλιπῆ πληροφόρησή του περί τοῦ ὅτι τόν Λένιν στήριζαν καί οἱ Ἄγγλοι.
    Κατά τά λοιπά ὄμως, η Ελλάδα, ἤθελε νά χρησμοποιήσει τήν συμπαράταξή της κυρίως μέ τήν Ἀγγλία, ἀλλά καί τήν Γαλλία (δυστυχῶς καί στήν Κριμαία, πού δέν χρειαζόταν, ἦταν παρακινδυνευμένο καί ἐνάντιο στά δικά μας συμφέροντα, ἀφοῦ εἴχαμε Ἑλληνισμό στήν ὅλη Ρωσία, καί ἀπό τίς δύο πλευρές)
    γιά νά ἐλευθερώσῃ τόν Ἑλληνιμσό τῆς Μιρκᾶς Ἀσίας ἀπό τήν ὑποδούλωση στούς Τούρκους.
    Ἠ "Μεγάλη Ἰδέα" δέν ἦταν ἕνα "'εθνικό" ὅραμα ἤ ὄνειρο ἀλλά ρεαλιστική ἀνάγκη. Σφάζονταν οἱ Ἔλληνες καί ἐδιώκοντο ἀπό τούς Τούρκους.
    Πιάνει ἕνας Τοῦρκος ἕναν Ἕλληνα πού ἁπλῶς περπατοῦσε στόν δρόμο, στήν Τραπεζοῦντα, καί τόν σφαζει σάν ἀρνί (μαρτυρία περί τό 1860 ἀπό Ἐγγλέζο περιηγητή, πού διαμαρτυρήθηκε στήν Τουρκική ἀστυνομία καί μετά ἀπό μιά μέρα εἶδε πάλι τόν Τοῦρκο ἐλεύθερο...).
    Ἤ ἔνα Ἑλληνόπουλο πού ζοῦσε ὀρφανό μέ τή γιαγιά του καί αὐτή δέν ἤξερε νά τό "ὁρμηνέψῃ" καλά, ἀπαντᾶ ἔξυπνα σέ ἐρώτηση τῶν Τούρκων Ἐπιθεωρητῶν στό σχολεῖο του, καί οἱ Τοῦρκοι τό ἐξαφανίζουν.

    Η δε Μικρασιατική εκστρατεία, μπορεῖ νά ἐμφανίθηκε στούς Ἄγγλους ὅτι ἔγινε μέ συμμετοχή μας "ως ‘αντιπρόσωπων’ των Άγγλων σε ένα πρωτοφανή ανταγωνισμό των μεγάλων δυνάμεων", ἀλλά δέν εἶχε τίποτα τό καιροσκοπικό, ὅπως ἡ περίτπωση τῆς Κριμαίας, οὔτε κατακτητικό, ἦταν ἐθνική ἀνάγκη. Δέν ἔγινε σέ πράγματι ξένη χώρα ἀλλά σέ κατακτημένα ἐδάφη μας. Καί ὄχι μέ σκοπό τήν καταστροφή τῶν Τούρκων ὡς λαοῦ ἤ λαῶν, ἀλλά μόνον τήν ἤττα τοῦ στρατοῦ τους.
    Δέν πρόκειται γιά δύο λάθη, ἀλλά γιά μιά σκόπιμη καί σωστή στόχευση, τόσο πολιτικά ὅσο καί στρατιωτικά, στή πρώτη φάση τῆς ὁποίας, τήν Κριμαία, ἔγινε ἕνα πού σοβαρό καί ὄχι ἀναγκαῖο λάθος.

    Σήμερα, λείπει οἱαδήποτε σωστή στόχευσή μας. Ἀλλά καί ἄν δημιουργηθῆ τώρα, μέ ὑποχέσεις κλπ, θά εἶναι παγίδα.
    Ἔχει δίκηο ὁ κ. Ὑποστράτηγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποιο πραγμα εχει δικιο κ.Καβασιλα.?? Στο χθες.?? Ναι εχει εκει.Αλλα αυτο ηταν χθες.Στο τωρα κι αυριο ?? Μια γενικολογη ρηση ανευ νοηματος ...αφου απευθυνεται σε εναν φορεα που δεν υπαρχει.Ο φορεας αυτος λειτουργικα.ειναι ανικανος για την διαπιστωση του.Και το ξερει ο στρατηγος...κι ολοι.Βρητε εναν λογικο λογο που απευθυνεται με το συμπερασμα.της.ιστοριας που εβγαλε...Λες ποτε σε εναν κουτσο ανδρα .." αν θελεις να περπατησεις ορθιος ....πρεπει να εχεις ποδια ...αυτο.πρεπει " ???? Υπαρχει περιπτωση να φυτρωσουν ??? Που λοιπον εχει δικιο ?? Τι κανετε εσεις ....εξωραισμους ...??

      Διαγραφή
  3. Δεν κατάλαβε ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ τι θελει να πει ο στρατηγός, όπως πολλοί ακόμα δεν καταλαβαίνουν πως και γιατί ο Τσώρτσιλ από κει που ελεγε ότι οι ήρωες πολεμουν σαν Έλληνες διέταζε τον Σκομπυ να φερθεί ωσα΄ν η Ελλάδα να ειναι αποικία και για΄τι πρόσφερε στην Τουρκία τη Θεσσαλονίκη. Δεν καταλαβαίνει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ τι έγινε στην Κριμαία και για΄τι εγινεκαι αναρωτιέται, αφού ούτε τώρα καταλαβαίνει όπως και πλήθος άλλοι, για΄τι διαρρέει μια απορρητη έκθεση της CIA λές και αυτό συμβαίνει κάθε μέρα. Ίσως έχει ακούσει τη φράση κρέας για τα κανόνια. Ίσως καλό θα ήταν να προετοιμάζεται, ιδιως αν έχει παιδια, για κεραυνους και να μηνπεριμένει από τον στρατηγό να του πει τι να κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ομολογω οτι δεν καταλαβα ουτε τον στρατηγο ....ουτε εσας.κ.Αποστολε..Δεν ειμαι τοσο εξυπνος οπως εσεις...Αυτα που λετε εσεις εχουν καποια σχεση με τα δικα μου ?? Φωτιστε με σας παρακαλω.

      Διαγραφή


  4. Δεν υπάρχει λογική περίπτωση η Τουρκία να επιστέψει στη Δύση. Η Ρωσική και Ιρανική υπεροπλία στην περιοχή της απαγορεύουν να κάνει το λάθος να γίνει ο τοπικός κιμάς για το συμφέρον της Δύσης.
    Ο πόλεμος ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία είναι μονόδρομος, όπως μονόδρομος υπήρξε από την αρχή εδώ και χίλια χρόνια. Οι Τούρκοι πάντα θα ζητάνε, αυτό τους υποχρεώνει η θρησκεία τους στις σχέσεις τους με όλους τους απίστους.
    Στο σήμερα, οι ΗΠΑ έχουν μια μοναδική στην ιστορία ευκαιρία να ενώσουν όλο τον Χριστιανικό κόσμο ενάντια στον εξισλαμισμό της Ευρώπης ο οποίος σε μια γενιά θα αλλάξει τα παγκόσμια δεδομένα. Όσο ο μη Ισλαμικός κόσμος βοηθάει το ένα ή το άλλο Ισλαμικό κομμάτι, τόσο στο σύνολό του το Ισλάμ θα μεγαλώνει για να φάει στο τέλος τις ΗΠΑ, τη Ρωσία, και κάθε άλλη μη Ισλαμική δύναμη. Αν οι ΗΠΑ δεν παίξουν το χαρτί ενότητας του Χριστιανικού και Ανθρωπιστικού κόσμου, σύντομα θα βρεθούν στο περιθώριο. Θσ έχουμε μπαράζ στροφής κρατών προς τον Ρωσο-Κινεζικό άξονα και προς το Ισλάμ. Η μεγάλη Χριστιανική και Ανθρωπιστική συμμαχία ΗΠΑ με Ρωσία και Κίνα θα σώσει τον πλανήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οπου παει η Τουρκια (πχ Ρωσια), εκει πρεπει ναπαει η Ελλαδα αν θελει να μην εξαερωθει απο τους Καλιμπρ ή τους Ισκαντερ (πε πυρηνικες κεφαλες εννοω). Ολα τα λλα ειναι λογια αερος και δεν θα πρπεει να ξεχνατε οτι οταν πηγαμε κοντρα στη Ρωσια (Κριμαια 1858, Κριμαια 1919) μαλλον δεν μας βγηκε σε καλο. Οσο για τους Αγγλοσαξωνες, ηλιθιους ψαχνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Ρώσοι και οι Αμερικάνοι θα ενωθούν, δεν υπάρχει καμία σωτηρία για το Ισλάμ και ειδικά για την Τουρκία. Μόνη λύση για την Τουρκία και τη Μέση Ανατολή η επιστροφή στις Ελληνικές τους ρίζες. Ο εχριστιανισμός και επανελληνισμός της Τουρκίας είναι ο μόνος δρόμος για σωθούν εκατομμύρια αθώων σημερινών Τούρκων. Η Τουρκία μπορεί να πετάξει από πάνω της το βαρβαρικό αυτό όνομα και να γίνει το πεδίο όπου θα αναστηθεί η ανθρωπότητα.

      Αυτό είναι το σχέδιο των Θεϊκών δυνάμεων αγαπητέ Χασάν, και αυτό θα γίνει. Δες και τις προφητείες να ενημερωθείς τι θα πάθουν οι άπιστοι.

      Διαγραφή
  6. Aρα; ήρθε η ώρα του Καραμανλή! χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.