18/5/19

35 εκατ. ευρώ στους Ρομά μέσω ΕΣΠΑ μοιράζει η κυβέρνηση

Συνολικά 35 εκατ. ευρώ πρόκειται να μοιράσει μέσω του ΕΣΠΑ στις επιχειρήσεις των Ρομά η κυβέρνηση. Αυτό προανήγγειλε μέσω των social media ο υφυπουργός Οικονομίας, κ. Στάθης Γιαννακίδης.
"Σύμφωνα με τον σχεδιασμό ο συνολικός προϋπολογισμός της νέας δράσης θα ανέρχεται σε 35 εκατ. ευρώ”, αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Γιαννακίδης, "και θα απευθύνεται σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της μεταποίησης και των υπηρεσιών. Οι επιχειρήσεις των Ρομά που θα συμμετάσχουν στη δράση θα ενισχυθούν σε ποσοστό έως και 70% προκειμένου να προχωρήσουν σε επενδύσεις που αφορούν σε εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού, ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων, προμήθεια αμιγώς επαγγελματικών οχημάτων και πρόσληψη νέου προσωπικού".
Σε ίδιο post ο κ. Γιαννακίδης αναφέρει επίσης: "Πρόσφατα είχαμε μια πολύ χρήσιμη συνάντηση με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Ρομά 'Ελλάν Πασσέ', Βασίλη Πάντζο με αντικείμενο τη διαμόρφωση στοχευμένης δράσης χρηματοδότησης για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας των ρομά, δράση που έχει ήδη εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στην περιοχή της Ξάνθης.”

Για τη συνέχεια Capital

14 σχόλια:

  1. Ο πρωθυπουργάρας της καρδιάς μας, φωτογραφίζεται ανάμεσα στο εκλογικό του κοινό - άπαντες επιστήμονες σε τομείς που αφορούν την νανοτεχνολογία, την ιατρική και την διαστημική έρευνα:

    https://pbs.twimg.com/media/D6x0I3jX4AAwHpN.jpg

    https://pbs.twimg.com/media/D6xGnMnXYAEJgWP.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ο Τσίπρας είναι τόσο χαρούμενος μεταξύ των γύφτων; «Είδε ο γύφτος τη γενιά του κι αναγάλλιασε η καρδιά του».

      Διαγραφή
  2. σε μια κοινωνικη ομαδα που δεν πληρωνει φορους που εχει τσαμπα νοσηλεια ενω εξω απο το νοσηλευτικο ιδρυμα ειναι παρκαρισμενη μια lexus,που κανουν τοση ζημια με το παραεμποριο,ποθ οι ιδιοι αρνουνται πεισματικα να συμορφωθουν με οτιδηποτε θα αναβαθμιζει τη κοινωνικοτητα τους..που ..που ..που..!!!Ο ΠΟΛΙΝΤΙΚΑΤΙΣΜΟΣ ΕΝΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΨΕΥΔΟΡΚΙΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΩΚΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Γύφτοι θεωρούνται ευπαθής ομάδα και τυγχάνουν προνομιακής μεταχειρίσεως, όπως και οι μετανάστες. Τούς έχουν δοθεί -κακώς, κάκιστα- πολλές φορές χρήματα, για να αγοράσουν σπίτια και να φύγουν από τούς καταυλισμούς. Τα χρήματα είτε φαγώθηκαν, από τούς περισσοτέρους, είτε δόθηκαν για αγορά κατοικιών, τις οποίες οι Γύφτοι ενοικίασαν και επέστρεψαν στους καταυλισμούς. Το άρθρο αφήνει να εννοηθεί ότι η ελληνική κοινωνία τούς έχει περιθωριοποιήσει, πράγμα εντελώς αναληθές, διότι έχουν καταβληθεί και καταβάλλονται πολλές προσπάθειες για την κοινωνική ένταξή των, όμως εις μάτην. Είναι κοινωνικά απροσάρμοστοι, ως γνήσιοι απόγονοι των untouchable(s) τής Ινδίας. Π.χ. παίρνουν επίδομα για να κάνουν το αυτονόητο, δηλ. να στείλουν τα παιδιά των στο σχολείο. Είτε δεν τα στέλνουν, είτε αυτά δεν πηγαίνουν και λόγω των πολλών απουσιών, δεν μπορεί να προχωρήσει ομαλά το διδακτικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να υφίστανται τις συνέπειες τα άλλα παιδιά.

    Κρήτη: Συνελήφθησαν τέσσερις Ρομά για την κακοποίηση και δολοφονία 89χρονης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο Προδότης αγοράζει ψήφους με τα λεφτά του Ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μέ τόν παρά μας ο Τσίπρας δωροδοκεί τούς Ρομά για να ψηφίζουν κατά τών συμφερόντων μας. Πόσο τραγικό και άδικο? Ντροπή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πρόσωπο του Τσίπρα ακτινοβολεί την ίδια εθνομηδενιστική χαιρεκακία πού είχε καί όταν υπέργραφε τις Πρέσπες.

    Δηλαδή τώρα σας δίνω ένα μάθημα αριστερού εθνομηδενισμού σέ όλους εσάς τους Ελληνες εθνικιστές-φασίστες.

    Ο Τσίπρας είναι ένας λαοπλάνος εθνομηδενιστής πού έχει βρει αφελείς ψηφοφόρους και τους εκμεταλλεύεται δεόντως… θελέστα και παθέστα Ελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχω να πω για τους έξυπνους....Είμαι ΡΟΜ της Ξάνθης τα επιδόματα που περνώ εγώ τα περνετε και εσείς 1 το κρατούμενο 2δεν ειμαι Πακιστανός είμαι Έλληνας όπως είσαι ΕΣΥ...για χώρα μου υποστηρίζω Ελλάδα και μόνο....Γιατί λοιπόν εγώ να μη πάρω ότι πέρνεις ΕΣΥ??????Ακόμη θελω να τονίσω ότι είμαστε όντως οι περισσότεροι ΡΟΜ ανεγκέφαλοι, άλλα εγώ δε φταίω για το 60%είναι καθυστερημένοι....Είναι δέκα δάχτυλα δε μοιάζουν μεταξύ τους για αυτό να μιλάνε για συγκεκριμένα άτομα Όχι για όλους.....Ευχαριστώ ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναφέρεις ότι είσαι ΡΟΜ.
      Πριν από 25-30 χρόνια, γνώριζες ή χρησιμοποιούσες αυτόν το όρο;

      Διαγραφή
    2. Κανένα πρόβλημα, σαν Έλληνας δικαιούσαι και φυσικά να έπαιρνες βοήθεια όπως όλες οι άλλες Ελληνικές επιχειρήσεις και όχι να μοιράζονται ειδικά 35 εκατ. ευρώ στους Ρομά μέσω ΕΣΠΑ από την κυβέρνηση.

      Διαγραφή
    3. @ Αθίγγανο

      α) Αυτή είναι η ελληνική ονομασία τής φυλής σου.

      β) Δεν είσαι Πακιστανός, αλλά Ινδός, από την κάστα των untouchable, εξ ού και η ελληνική ονομασία. Θιγγάνω στην αρχαία ελληνική σημαίνει αγγίζω. Με το στερητικό άλφα από μπροστά, σημαίνει αυτόν που δεν μπορείς/πρέπει ν' αγγίξεις, τον Αθίγγανο.

      γ) Στο σχόλιό μου 18 Μαΐου 2019 - 1:44 μ.μ., αναφέρω προνόμια κι επιδόματα, τα οποία λαμβάνουν οι Αθίγγανοι, αλλά ασφαλώς όχι και οι Έλληνες. Μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.

      Διαγραφή
  8. Ετσι όπως έχει καταντήσει αυτή η χώρα,μόνο οι untouchables μπορούν να την αντέξουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα χρηματοδοτηθούν με ΕΣΠΑ μονάδες διαλύσεως κλεμμένων αυτοκινήτων, χυτήρια για "ανακύκλωση" κλεμμένων καλωδίων του ΟΣΕ, της ΔΕΗ κλπ, χυτήρια ορειχάλκου για φαιρεθέντα αντικείμενα απο νεκριταφεία και Ιερούς Ναούς και αλλα πολλά ...καινοτομικά.
    Δεν πάμε καθόλου καλά...ΕΣΠΑ στους Γύφτους...Στην πηγή και πληγή του 90 % της "καθημερινής" εγκληματικότητος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευθυμα..
      Σε ποια δραστηριοτητα απ αυτες ...διαφερουν απ τους πολιτικους που μας κυβερνησαν ?? Και ειναι και ....ανεγγιχτοι οί διαπρεψαντες πολιτικοι ...Ολα ιδια....Θα σου πει ο Νατιβιστ πως λεγονται στα Ελληνικα....

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.