16/5/19

Το πρόβλημα δεν είναι ο Αλ6ς, το πρόβλημα είναι ότι η μισή Ελλάδα είναι σαν τον Αλ6

3 σχόλια:

  1. Των ηλιθιοπροδοτών μαϊντανών η σχολή είναι χρήσιμη πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, κακώς σβήσατε τα στοιχεία της κυρίας. Μπορεί κάποιοι καλοί άνθρωποι να θέλουν να της ευχηθούν πχ ένα «καλό απόγευμα», ή ένα «να ‘σαι καλά μας έκανες και γελάσαμε» ή έστω ένα «άει… ξύσου». Εν πάση περιπτώσει το εν λόγω τουϊ βρίσκεται στο ακόλουθο link:

    https://twitter.com/dimitrafotiadou/status/1128715049495945216

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μερικές ωραίες χιουμοριστικές απαντήσεις (αλιεύθηκαν από το ιντερνετ), στο προκλητικό τουϊ της κυρίας:

    - «…στη μεταπολίτευση δυσκολευτήκαμε επειδή ο στρατονόμος σύζυγος μπήκε φυλακή και μεγάλωσα τον Γιωργάκη και τη Δέσποινα μόνη μου. Ευτυχώς όμως, το 2017 πήρε σύνταξη αντιστασιακού, του έδωσαν και αναδρομικά μισθούς από το 1974 και αναπνεύσαμε. Εμείς σπίτι όλοι καλά, εσείς;…»

    - «…παίρνω επίδομα άγαμης θυγατέρας ενώ ο σύζυγος επιτέλους πήρε σύνταξη από τη ΔΕΗ στα 53 του. Ο γιος απορρίπτει τη μισθωτή σκλαβιά και τα βγάζει πέρα με το κοινωνικό μέρισμα και τη σύνταξη της γιαγιάς που πέθανε πρόπερσι. Εμείς σπίτι όλοι καλά, εσείς;…»

    - «…είμαι 27 ετών και παίρνω επίδομα ενοικίου, επίδομα θέρμανσης, κοινωνικό μέρισμα ενώ επιτέλους ο μπαμπάς που δεν μπορούσε τόσα χρόνια να κάνει δουλειές με το Δημόσιο λόγω χουντικού παρελθόντος, διορίστηκε σύμβουλος στο Δήμο και παίρνει κι επίδομα. Εμείς σπίτι όλοι καλά, εσείς;…»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.