29/5/19

Ίμπιζαγκεϊτ: Φοιτήτρια από τη Βοσνία η ημίγυμνη δίπλα στον Στράχε

Επιλέχτηκε έπειτα από κάστινγκ και έλαβε ημερήσια αμοιβή 7.000 ευρώ


«Η ανιψιά του ρώσου ολιγάρχη», που εμφανίζεται στο επίμαχο βίντεο με τον ακροδεξιό Στράχε, είναι μια φοιτήτρια από τη Βοσνία.  
Μια γυναίκα, η οποία εμφανίζεται σε ένα βίντεο που τραβήχτηκε με κρυφή κάμερα και δείχνει τον πρώην αντικαγκελάριο της Αυστρίας και πρώην κυβερνητικό εταίρο, τον ακροδεξιό Χάιντς Κρίστιαν Στράχε, να προσφέρει κρατικές συμβάσεις σε Ρώσο ολιγάρχη με αντάλλαγμα την προεκλογική υποστήριξη σε αυτόν και το κόμμα του, είναι στην πραγματικότητα φοιτήτρια από την Βοσνία και όχι η ανιψιά του Ρώσου, έγραψε η εφημερίδα Kronen Zeitung επικαλούμενη πηγές.
Χθες Τρίτη, ο πρόεδρος της Αυστρίας Αλεξάντερ βαν ντερ Μπέλεν επισφράγισε την ανατροπή μια ημέρα νωρίτερα της κυβέρνησης μειοψηφίας του καγκελάριου και αρχηγού του Λαϊκού Κόμματος Σεμπάστιαν Κουρτς, στον απόηχο του σκανδάλου Ίμπιζαγκεϊτ, στο οποίο εμπλέκεται ο πρώην κυβερνητικός εταίρος του Κουρτς, το ακροδεξιό Κόμμα των Ελευθέρων (FPO) του Στράχε.
Η εικονιζόμενη γυναίκα, η οποία λέγεται ότι μιλάει τέσσερις γλώσσες, ανάμεσά τους και ρωσικά, είναι φοιτήτρια Γεωργικής Σχολής από τη Βοσνία και ο τύπος της γυναίκας που αρέσει στον Στράχε, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γκερτ Σμιτ, ο οποίος ερεύνησε το ζήτημα.
Για τη συνέχεια AthensVoice

2 σχόλια:

  1. Της πλάκας σκάνδαλο.Πιασανε κορόιδο τον ανθρωπάκο.Καλα ο λαός πιάνεται εύκολα...Τα πραγματικά σκάνδαλα γίνονται στην Ευρώπη την περίοδο της κρίσης και ειδικώς στην Ελλαδα... Νομικοπολιτικες σκανδαλαρες.Με αυτά ποτε θα ασχοληθεί ο Σόρος ? Αν δεν κανω λάθος μια ομαδα δικη του την έστησε τη δουλειά μπας και πέσουν τα κακώς λεγόμενα Ακροδεξιά κόμματα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι κορόιδο τον πιάσανε, δηλαδή; Δεν έγιναν αυτά; Απλώς και ευτυχώς, ελαχίστη απήχηση είχαν στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών στην Αυστρία. Όμως, θα μπορούσε να είχε κάνει μεγάλη ζημιά και στο κόμμα του και τον καγκελάριο Kurz.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.