24/5/19

Πολύ "προχώ" οι Αυστριακοί πολιτικοί! Στη συνέχεια του βίντεο ο Στράχε έκανε άγριο σεξ και σνίφαρε κόκα!

Σοκάρει την Αυστρία το σκάνδαλο «Ίμπιζα»
aystria-rosida-ena
Μίνα Αγγελίνη

Πιθανώς πόρνη η Ρωσίδα «επενδύτρια» με το καυτό σορτς - Το βίντεο μπορεί να πωλήθηκε έως και πέντε εκατομμύρια ευρώ - Είχαμε δει τον πρώην αντικαγκελάριο να υπόσχεται διευκολύνσεις σε αντάλλαγμα πολιτικής στήριξης

Σνίφαρε κόκα και μετά έκανε άγριο σεξ. Ο ακροδεξιός πρώην αντικαγκελάριος της Αυστρίας με το στενό του συνεργάτη, Γιόχαν Γκουντένους, έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε άγρια ερωτικά παιχνίδια, όπως αποκαλύψουν αυστριακά ΜΜΕ. 
Τα όσα συνέβησαν τα τελευταία 60 λεπτά στο επτάωρο βίντεο που τραβήχτηκε σε ξενοδοχείο της Ίμπιζα το καλοκαίρι του 2017, ήταν «αηδιαστικά και απογοητευτικά», όπως ισχυρίζεται ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Sueddeutsche Zeitung που έχει στην κατοχή του το επίμαχο βίντεο. 

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η αυστριακή εφημερίδα «Oesterreich», τα τελευταία 60 λεπτά στο επίμαχο βίντεο είναι «εκρηκτικά» για τον πρώην αντικαγκελάριο και τον στενό του συνεργάτη και πρώην υπ' αριθμόν 2 του Κόμματος των Ελευθέρων Γιόχαν Γκουντένους. 

Επιπλέον, η Ρωσίδα που είχε συστηθεί ως επενδύτρια και ανιψιά του Ρώσου ολιγάρχη Ιγκόρ Μακάροφ, ήταν πιθανόν πόρνη, όπως υποψιάζονται οι αρχές. Πάντως, οι άνθρωποι του Ρώσου ολιγάρχη ψάχνουν για να εντοπίσουν την μυστηριώδη ξανθιά, που ισχυρίστηκε ότι είναι ανιψιά του. 

Την ίδια ώρα η σύζυγος του 49χρονου Στράχε, Φιλίπα φέρεται να έχει ενημερωθεί για την «ανάρμοστη» συμπεριφορά του συζύγου της και πατέρα του μονάκριβου παιδιού της. Τα αυστριακά ΜΜΕ «βουίζουν» για κρίση στο γάμο τους και γράφουν ότι η ίδια έχει μετακομίσει στους γονείς της μαζί με τον μόλις πέντε μηνών γιο τους.

Μέχρι στιγμής από το συνολικής διάρκειας επτά ωρών βίντεο, έχει δοθεί στην δημοσιότητα το εξής απόσπασμα:
Το βίντεο που «έκαψε» τον αντικαγκελάριο της Αυστρίας Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε
Ποιος έστησε το βίντεο

Τα αυστριακά ΜΜΕ αποκαλύπτουν επίσης αυτούς που βρίσκονται πίσω από το βίντεο που έκαψε λίγες ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές τον Στράχε. 

Ένας Βιεννέζος δικηγόρος κι ένας Αυστριακός ντετέκτιβ που ζει στο Μόναχο βρίσκονται πίσω από το «Ibizagate», όπως αναφέρει η αυστριακή εφημερίδα «Oesterreich», επικαλούμενη έρευνα των αυστριακών αρχών.

Ο Βιεννέζος δικηγόρος «Ραμίν Μ.» και ο ντετέκτιβ «Julian H.» ήταν αυτοί που έστησαν την «παγίδα» στον δύο πολιτικούς άνδρες. 

«Ο δικηγόρος και ο ντετέκτιβ γνωρίζονται χρόνια, είναι φίλοι. Ο Βιεννέζος ντετέκτιβ έχει ασχοληθεί με θέματα κατασκοπείας. Οι δύο άνδρες είναι οι δημιουργοί του βίντεο που κόστισε περίπου 60 χιλιάδες ευρώ. Ωστόσο, το βίντεο μπορεί να πωλήθηκε έναντι ακόμη και πέντε εκατομμυρίων ευρώ», αναφέρει η αυστριακή εφημερίδα «Oesterreich».

Πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι το Ibizagate είναι πολιτική συνωμοσία κι ότι η Ρωσίδα Αλιόνα Μακάροβα που καθόταν δίπλα στον Στράχε με το καυτό λευκό σορτς, δεν ήταν ανιψιά ολιγάρχη αλλά πόρνη...
Πρώτο Θέμα

2 σχόλια:

  1. H εφημερίδα αυτή που συστηματικά επιχειρεί να αποπροσανατολίσει «ξέχασε» ότι ο Αυστριακός αντικαγγελάριος
    1) διαπραγματεύθηκε για προσωπικά οικονομικά οφέλη
    2) Είναι επικεφαλής ενός ακροδεξιού κόμματος με φασίζουσα πρακτική
    και αντί αυτών προβάλλει την χρήση ναρκωτικών.
    Άραγε αυτοί που διαβάζουν αυτή την κίτρινη φυλλάδα περιμένουν σοβαρές κοινωνικές ειδήσεις, περιμένουν πολιτικές ειδήσεις, περιμένουν αναλύσεις πολιτικές;; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Πολύ "προχώ" οι Αυστριακοί πολιτικοί! Στη συνέχεια του βίντεο ο Στράχε έκανε άγριο σεξ και σνίφαρε κόκα!"

    Η είδηση είναι ότι έκανε συζήτηση για προσωπικά οικονομικά ανταλλάγματα(κάτι ακούστηκε για συμβόλαια κατασκευής δρόμων σε συγκεκριμένη εταιρεία) και ΄κανε και χρήση ναρκωτικών. Το τελευταίο δεν πρέπει να υποβαθμίζεται καθόλου διότι δείχνει αδυναμία χαρακτήρα και διαχείρισης καταστάσεων. Καταφεύγει λοιπόν στη χρήση παράνομων και επικίνδυνων ουσιών για να "ανέβει". Ένας τέτοιος άνθρωπος δεν μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις με αποφασιστικότητα και καθαρή σκέψη. Αν τον πιέσουν αντί να βρουν γρανίτη απέναντι τους και να τους "σπάσει" αυτός, θα τον "σπάσουν" αυτοί και γενικά εξουδετερώσουν πανεύκολα (όπως έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση).

    Το να είναι παντρεμένος, να επιλέξει να απιστήσει και μάλιστα σε δωμάτιο ξενοδοχείου (ενώ είναι και πολιτικός!) δείχνει ότι το νοητικό τμήμα του δεν μπορεί να επιβληθεί στον εαυτό του.
    Ένας παντρεμένος μπορεί να απατήσει για πολλούς λόγους και μερικές φορές αναλύοντας το ψυχρά και ζυγίζοντας όλα τα δεδομένα(γιατί κάθε περίπτωση διαφέρει) μπορεί να ναι και μονόδρομος και απαραίτητο. Αλλά ο παντρεμένος έτσι και προχωρήσει σε αυτό το βήμα θα διαλέξει άλλη παντρεμένη. Ούτε ελεύθερη ούτε επί πληρωμή και φυσικά όχι σε ξενοδοχείο και τηλ επικοινωνία με την κυρία, με κινητά τηλέφωνα δηλωμένα σε άλλα ονόματα, μόνο γι' αυτή δουλειά κι όχι πολλά στο τηλέφωνο. Και ποτέ γραπτά. Πρέπει να είναι σχολαστικός και να στήνει καλό κλοιό ασφαλείας ειδικά αν έχει υπεύθυνη θέση.
    Είναι όπως με τη μαφία και τις μυστικές υπηρεσίες...εμπιστοσύνη σε κανέναν/καμία. Και να μην κρατάει και πολύ. Ότι κρατάει πολύ όσο "γάτος" και να ναι θα τον τσακώσουν. Κάποιος θα τους δει, κάτι θα διαρρεύσει. Αυξάνονται πιθανότητες.
    Και όχι δεν είμαι παντρεμένος :)

    "Προχώ" οι αυστριακοί πολιτικοί αλλά και οι δικοί μας πολιτικοί για να θυμηθούμε τα δικά μας, τις "τρώνε" γερά από τον σύζυγο της κυρίας και επεμβαίνουν τελευταία στιγμή άντρες της ασφάλειας τους. Βλέπεις και οι δικοί μας μπορεί κάποιοι να μην επέλεξαν ξενοδοχείο αλλά πήγαν στο σπίτι της κυρίας, πέρασε η ώρα και τους τσάκωσε ο σύζυγος!
    Ο δικός μας πολιτικός δεν έπαιρνε ναρκωτικά, δεν ήταν επί πληρωμή με επαγγελματία, δεν πήγε σε ξενοδοχείο, ήταν παντρεμένη κι αυτή. Και πάνω που θες να του βάλεις μεγάλο βαθμό και να του πεις: "Είσαι μεγάλος αλήτης ρε, μετά από σένα, στρουμφάκια/γατάκια ο Αυστριακός, ο Γάλλος κι όποιος άλλος περάσει, μας κάνεις Εθνικά υπερήφανους για τον δείκτη νοημοσύνης σου και τις ερωτικές επιδόσεις σου" κάνει τη βλακεία και επέλεξε το σπίτι της κυρίας. Και όχι μόνο έκανε αυτή τη βλακεία αλλά τον πήρε και ο ύπνος μετά ("μας πιάσανε στον ύπνο" που λένε, δεύτερη βλακεία του), άργησε να φύγει και έγινε ο χαμός στο σπίτι μέσα όταν επέστρεψε ο σύζυγος της.

    Για να μην θυμηθούμε κι άλλους που πέσανε από μπαλκόνια.

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    Μια ζαβολιά στα 10,20,40 χρόνια γάμου δεν μπορούν να να κάνουν χωρίς να τους τσακώσουν και μιλάνε για τα προβλήματα της Ευρώπης! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.