30/5/19

Οι ινστρούχτορες και οι μπαρούφες για "δίκαιη ανάπτυξη"

Του Γιώργου Κράλογλου 
Αυτό δεν το περίμεναν ούτε οι ινστρούχτορες. Να ξελασπώσουν τον Τσίπρα και για τη "δίκαιη ανάπτυξη". Τα μασκαριλίκια εδώ, θα είναι απίστευτα. 
Για την ανάπτυξη να μην μιλήσουμε. Ας ρωτήσουμε την τσέπη μας και θα πάρουμε απάντηση... Ας ψάξουμε να βρούμε μια θέση για τους 870.000 άνεργους και θα καταλάβουμε που βρισκόμαστε. Ας διαβάσουμε αυτά που μας λένε (και στο forum) οι μετανάστες μας και ας σταυροκοπηθούμε...
Ας ρίξουμε, τέλος, μια ματιά στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας όπου σε ιστορικές επιχειρήσεις και παλιές αλυσίδες με χιλιάδες υπαλλήλους έχει στηθεί μια απέραντη καφετέρια. Θα αντιληφθούμε γιατί χάθηκαν οι νέοι και η παραγωγικότητα από την οικονομία.
Και τώρα να μιλήσουμε για το "δίκαιη". Την μέχρι αηδίας επίμονη και βλακωδέστατη, συνθηματολογία του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η πρώτη φορά αριστερά... του Αλέξη Τσίπρα θα φέρει δίκαιη ανάπτυξη!!!
Τον Ιανουάριο του 2015 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας γνωρίζει ότι 100-120.000 βιοτεχνίες δεν άντεχαν την φορολογία του 2010-2015 και θα έκλειναν βγάζοντας στον δρόμο περισσότερους από 50.000 εργαζόμενους. 
Για τη συνέχεια Capital



1 σχόλιο:

  1. Αναπτυξη...!!Τι λεξη !!!! Τιποτε δεν θα πει σκετη....κι ολοι την λενε σαν παπαγαλοι ..εννοωντας οτι θελει ο καθενας !!!!
    Τι αναπτυσσεται ?? Ο ανθρωπος δεν ειναι φυτο...Εχει μυαλο κυρια .Αναπτυσεται αυτο το πιο σπουδαιο ??Εχει ψυχη επισης.Ακομη πιο σπουδαιο !!! Αυτο ...αναπτυσεται ?? Εχει μια ηθικη επισης...που εξελισεται προς το καλο η το κακο.Εδω τι κανει (?) Ποιο απ τα δυο ...αναπτυσεται ?? Εχει πολλα σπουδαια ο ανθρωπος...Τελικα τι .αναπτυξη γινεται ?? Που ?? Αααα στην τσεπη !!! Μεγαλωνει απ τον ανθρωπο ...η τσεπη στο ενδυμα ..απ εξω απ τον ...ιδιο.Αν μιλαμε γιαυτο...τοτε καλα να παθουμε...Και λιγο ειναι...Ασε που ουτε αυτο ..μεγαλωνει αν εισαι πχ...καθηκι...Δεν μεγαλωνει συλογικα !! Μεγαλωνει ατομικα...σε λιγα ατομα ...και μικραινει στα πολλα...αφου καθηκι αυτο θα πει....κλεφτης των αλλων...Ουτε ψυχες ...ουτε μυαλο...ουτε τυψεις ...ουτε τιποτε..Κλεφτης τουβλο...αναισθητος. ..αψυχος...παρανοικος...
    Ειμαι 1.79 υψος. Αν γινω με τακουνια 1.83....αυτο ειναι ...αναπτυξη ?? Μπορει...ενας πιο ψηλος....κλεφτης ισως ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.