12/5/19

Τιμήθηκε η μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες (φωτο + βίντεο)

Με απαγορεύσεις εισόδου στην Αλβανία, αυστηρούς ελέγχους και μπλόκα σε κάθε γωνιά, πραγματοποιήθηκε σήμερα 11.5.2019 στους Βουλιαράτες Βορείου Ηπείρου το εξάμηνο μνημόσυνο στη μνήμη του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα.




Παρόντες η οικογένεια του, συγγενείς, συγχωριανοί, όσοι κατάφεραν να προσεγγίσουν το χωριό και ο πρόξενος Αργυροκάστρου κ. Λάμπρος Κακίσης.  ​





Πηγή: orthodoxianewsagency.gr

4 σχόλια:

  1. Θα προτιμούσα να είχε τιμηθεί η μνήμη τού νεκρού μ' ένα τελεσίγραφο των Αθηνών προς τα Τίρανα, για άμεση απόδοση ευθυνών και δικαιοσύνης και προστασία των περιουσιών, τής ελευθερίας και τής ασφάλειας τής εκεί ελληνικής μειονότητος. Άπαξ και η Αθήνα δεν μπορεί/θέλει να το κάνει, καλές είναι και οι ψαλμωδίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ. Η τιμή που αρμόζει στον ήρωα μας είναι η δυναμική διεκδίκηση των δικαίων του ελληνισμού της κατεχόμενης Ηπείρου. Ο Κατσίφας να μην έχει πεθάνει άδικα... αυτό πρέπει να φροντίσει η Αθήνα διότι εκείνη καθορίζει εν τέλει το αν η θυσία του επαναφέρει το βορειοηπειρωτικό ζήτημα στις προτεραιότητες της Ελλάδος.

      Διαγραφή
    2. "Τιμά" την μνήμη του και η Αξιωματική Αντιπολίτευση ... Ποιους πάνε να ψηφίσουνε ορισμένοι, νομίζοντας ότι διαφέρουν σε τίποτε από τους ΣΥΡΙΖΑίους...

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.