17/5/19

I. Μάζης: Πρόκειται για την κρισιμότερη ένταση που είχαμε από το 1974 με την Τουρκία

Για την κρισιμότερη τουρκική πρόκληση και ένταση σε Καστελόριζο και Κυπριακή ΑΟΖ, μιλά στον 98.4 ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης, προσθέτοντας ότι η αποτροπή πρέπει να είναι ουσιαστική κι όχι θεωρητική.
«Αν ο γείτονας δεν αντιληφθεί την αποτρεπτική μας ικανότητα τότε είναι πιθανό να μας σύρει στο τραπέζι των συνομιλιών όπου θα κληθούμε να εκχωρήσουμε κυριαρχικά μας δικαιώματα» πρόσθεσε.
Ακούστε τη ηχητικό της συνέντευξης που έδωσε στονΓιώργο Σαχίνη:

3 σχόλια:

  1. Αξιότιμε κ. Καθηγητά:

    Ολοι Χαιρόμαστε να ακούμε τις πατριωτικές και αντικειμενικές θέσεις σας στο σκάι.
    Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα με τις εμφανίσεις σας στο Σκάι. Μήν δινετε άλλοθι στόν Κωστίδη και στίς φιλο-τουρκικές του θέσεις.

    Oταν βγαίνετε δίπλα=δίπλα με τον φιλο-Ερντογανικό Κωστίδη (ο οποίες παρουσιάζεται σαν δήθεν ‘πατριώτης’ από Σκάι) και όταν ανταλλάσσεται απόψεις σαν ισότιμοι τότε δημιουργείται λάθος εντυπώσεις στους ακροατές σας.

    ΠΧ Να σας θυμίσω πόσο ύπουλα ο Κωστίδης υποστήριζε την παράδοση τών 8 στόν Ερντογάν.

    Ο Κωτίδης τότε έλεγε ότι πρέπει να παραδώσουμε του 8 γιατί αυτοί ως πιλότοι είναι εχθροί γιατί παραβίαζαν τον εναέριο χώρο μας! Δηλαδή ήθελε να ευθυγραμμιστούμε πλήρως με τον 'φίλο' μας Ερντογάν για δήθεν πατριωτικούς λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ μου άνθρωπε εάν επιτύγχανε το πραξικόπημα κατά του Ταγίπ τότε αυτοί οι 8 κεμαλιστές θα βομβάρδιζαν από την ανατολική θράκη τις δυνάμεις μας στον Έβρο προς αντιπερισπασμό αλλά σχεδιο βαριοπούλα...Ο θεός μας φύλαξε εκείνο το βράδυ και διασώθηκε ο εχθρός του Ισραήλ και των ΗΠΑ και ΄΄φίλος΄΄ ευκαιριακός της Ρωσίας

      Διαγραφή
    2. Ο Ερντογάν ή Κεμαλιστές είναι όλοι τους εχθροι της Ελλάδας. Στήν συγκεκριμένη περίπτωση οι δικαστές της Ελλάδας πήραν μια απόφαση σέ μία ανεξάρτητη χώρα. Δέν πρέπει να ανεχόμαστε πιέσεις από Τουρκία για κανένα εσωτερικό μας θέμα...

      Οταν έχουμε κάποιον 'κύριο' να μάς μεταφέρει τίς διαταγές του Ερντογάν στήν Ελληνική TV τότε έχουμε ενα τεράστιο πρόβλημα δημοκρατίας και ελευθερίας.

      Επειδή Πούτιν και Ερντογάν είναι φίλοι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τρώμε την προπαγάνδα του φιλου του Πούτιν αμάσητη?

      Για να μαθαίνεις ... Το Ισραήλ δεν παραβιάζει την ΑΟΖ της Κύπρου άν και θα μπορούσε, Αντιθέτως, ο Ισλαμοφασίστας Ερντογάν παραβιάζει την ΑΟΖ Ελλάδας & Κύπρου με τήν ανοχή του καλού του φίλου ... Πούτιν και τών ΗΠΑ (φυσικά).

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.