15/5/19

Xιλιάδες αφίσες κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών σε όλη τη Μακεδονία!


Οι αφίσες με κοινό μήνυμα απευθύνονται στους ψηφοφόρους και τους καλούν να καταψηφίσουν τους υποψηφίους που αποδέχονται την συμφωνία των Πρεσπών και να επιλέξουν αυτούς που την καταδικάζουν

Χιλιάδες αφίσες σε όλες τις πόλεις της Μακεδονίας αναρτήθηκαν χθες το βράδυ από απλούς πολίτες που συμμετέχουν εδώ και ενάμισι χρόνο στις διαμαρτυρίες για την Συμφωνία των Πρεσπών.
Οι αφίσες με κοινό μήνυμα απευθύνονται στους ψηφοφόρους και τους καλούν να καταψηφίσουν τους υποψηφίους που αποδέχονται την συμφωνία των Πρεσπών και να επιλέξουν αυτούς που την καταδικάζουν.

Ειδικά στη Μακεδονία το κλίμα παραμένει βαρύ για τους εκπρόσωπους της κυβέρνησης που επισκέπτονται τους νομούς της για να ενημερώσουν για τις λεπτομέρειες της Συμφωνίας καθώς είναι αποδέκτες αποδοκιμασιών.

Αφίσες αναρτήθηκαν το τελευταίο 24ωρο σε πολλές περιοχές: Θεσσαλονίκη κέντρο, ανατολική και δυτική, Λαγκαδα, Δράμα, Νάουσα , Σιάτιστα, Κοζάνη, Γρεβενά, Πτολεμαΐδα, Κιλκίς, Κατερίνη, Φλώρινα, Καστοριά, Μουδανιά Χαλκιδικής, Σερρες, Σιδηρόκαστρο, Καβάλα, Νάουσα, Γιαννιτσα, Αριδαία, Σκυδρα, Βέροια, Εδεσσα κ.α

ΠΗΓΗ: protothema.gr


4 σχόλια:

  1. Μπράβο, ζήτω, συγχαρητήρια. Τιμή και δόξα στους ήρωες αντιστασιακούς της Νότιας Μακεδονίας. Εθνική σύνταξη όπως στους ψευτοαντάρτες γρήγορα.
    Άξιοι απόγονοι των Μακεδονομάχων, του Μολών Λαβέ, του Εν τούτω Νίκα, του 1821 και του ΟΧΙ του ‘40!!! Έτσι δώστε πόνο αφισοκολλητές μου..
    Και μη ξεχάσετε αυτές τις μέρες να πάτε για ψώνια στα Σκόπια και εάν δείτε τον επί 9 χρόνια δήμαρχό σας τον Εξοχότατο κ.Μπουτάρη να του δώσετε και χαιρετίσματα. Ξευτίλες φραπεδιάρηδες σας έφαγε η χαλάρωση.
    Και φυσικά πάνω από όλα και πρώτα απ’όλα ως υπέρτατο αγαθό επί της γης η προβλεπόμενη κοινοβουλευτική τάξη και διαδικασία. Προς Θεού μη διαταραχτεί ο κοινοβουλευτισμός γιατί μπορεί να γίνουν πολλά λάθη και να μας βρουν συμφορές: Κυπριακό (Αττίλας2 και μη επίλυση επί 45 χρόνια δημοκρατικής κανονικότητας), Σκοπιανό, Ίμια, Γκρίζες Ζώνες, Παραβιάσεις, ΑΟΖ , υφαλοκρηπίδες , Αιγαίο (Γαλάζια πατρίδα), Τσαμουριές, Θράκη, εγκατάλειψη Β.Ηπείρου, νεκροί ιπτάμενοι, χρεοκοπίες, ασυδοσία, αλητεία, αμορφωσιά, εγκληματικότητα, τρομοκρατία, ατιμωρησία, αναρχία, μεταναστευτικό, σκάνδαλα και ρεμούλες, αναξιοκρατία, έλλειψη δικαιοσύνης, ηθική κατάπτωση……
    Άλλωστε όλοι γνωρίζουν ότι το υπέρτατο αγαθό είναι το Πολίτευμα. Πάνω από την Πατρίδα, το Έθνος, το Λαό, την Ιστορία και τις Ρίζες μας, τη Θρησκεία, το Τίμιο και Αγαθό και το Πρέπον και το Ορθό, το Δίκαιο και το Καλό. Καλέ μου Θεούλη σώσε το Πολίτευμά μας για να σωθούμε και εμείς και τα παιδιά μας !!!! ή με άλλα λόγια Τύφλα μας και Μούντζα μας. R.I.P. Greece.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 154 Προδότες με ονοματεπώνυμο ένοχοι επί Εσχάτη Προδοσία για παραχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας σε καιρό Ειρήνης. 154 ξεφτιλισμένα μικρά ανθρωπάκια χωρίς καμιά νομιμοποίηση για τη ψήφιση της προδοτικής συμφωνίας, είναι τελικά ισχυρότεροι από εκατομμύρια Ελλήνων εντός και εκτός Ελλάδας. Μπράβο σε αυτούς και Ντροπή σε μας. Για κάποιους η τιμωρία των προδοτών είναι η μη ψήφισή τους στις εκλογές... Όσο για το 2ο μέρος της αφίσας και το 'Ψηφίζουμε Πατριώτες' καλή σας επιτυχία στο ψάξιμο μέσα στα ψηφοδέλτια των πολιτικάντηδων που κυκλοφορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.