19/6/19

Νέο παραλήρημα Ερντογάν: Μην «παραδώσετε» την Κωνσταντινούπολη στους Έλληνες -Το 1453 ξεκίνησαν οι κατακτήσεις της καρδιάς μας



Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποφάσισε να αλλάξει τη στρατηγική του για τον δήμο Κωνσταντινούπολης βλέποντας ότι ο εκλεκτός του Μπιναλί Γιλντιρίμ χάνει ξανά.

Με τις δημοσκοπήσεις εις βάρος του Γιλντιρίμ, ο Τούρκος πρόεδρος πήρε την απόφαση, να κάνει προεκλογικές ομιλίες υπέρ του υποψηφίου του μέχρι την Κυριακή 23 Ιουνίου. Πριν από λίγο καιρό είχε ακυρώσει την προεκλογική του εκστρατεία για την Κωνσταντινούπολη, όμως, τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από τις δημοσκοπήσεις τον αναγκάζουν να επικοινωνήσει απευθείας με τον τουρκικό λαό, πραγματοποιώντας συνολικά 20 ομιλίες σε διαφορετικές συνοικίες της Πόλης μέχρι την Κυριακή. Είναι, μάλιστα, αποφασισμένος να κάνει ό,τι μπορεί, για να «χτυπήσει» τον αντίπαλό του Εκρέμ Ιμάμογλου, που κέρδισε στις προηγούμενες εκλογές της 31ης Μαρτίου.
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας σήμερα στη συνοικία Σαντζάκτεπε, ανέφερε χαρακτηριστικά: «δεν θα παραδώσουμε την Κωνσταντινούπολή μας σε αυτούς τους ψεύτες» και απευθυνόμενος στην ψηφοφόρους της αντιπολίτευσης ανέφερε: «Απευθύνομαι στη νοοτροπία που διακατέχει το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα για να τους πω ότι 1453 δεν ξεκίνησε η τυραννία αλλά οι κατακτήσεις της καρδιάς μας ξεκίνησαν το 1453. Σώζοντας την Ιστανμπούλ από την τυραννία της Κωνσταντινούπολης, σε ποιους κατέληξε; Σε εμάς».

Ερντογάν: Έκκληση στους πολίτες να να μην χαροποιήσουν ξανά τους Έλληνες

Ο ίδιος ζήτησε στη συνέχεια από τους πολίτες την Κυριακή να μην χαροποιήσουν ξανά τους Έλληνες, όπως έγινε στις προηγούμενες εκλογές, που έγραφαν για τον «Έλληνα που κατέκτησε την Πόλη». «Ανάμεσα σε εκείνους που χάρηκαν περισσότερο από το αποτέλεσμα των εκλογών της 31ης Μαρτίου ήταν οι Έλληνες. Θυμάστε τους τίτλους των ελληνικών εφημερίδων, έτσι; Θα το αλλάξουμε αυτό την Κυριακή; Αν γίνει αυτό, τότε δεν μας σταματάει τίποτα. Θα βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις και θα δουλέψουμε πολύ. Πρώτα ο Αλλάχ, θα τα γυρίσουμε τούμπα όλα αυτά», είπε ο Τούρκος πρόεδρος.
Πηγή: iefimerida.gr

4 σχόλια:

  1. "Σώζοντας την Ιστανμπούλ από την τυραννία της Κωνσταντινούπολης, σε ποιους κατέληξε; Σε εμάς"
    Το IQ του μέσου οπαδού του Ερντογαν, πρεπει να ειναι πολυ χαμηλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο δεικτης νοημοσυνης των μεμετηδων παει'α σορτι' με τον αντιστοιχο του αρχιμεμετη τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλωντας για δεικτες νοημοσυνης παραθετω τα εξης ατρανταχτα στοιχεια ..: ΝΔ= 36%.....Συριζα =25%....Φωφη = 8%....Συνολον = 69 %......Δηλ.....Μπουφοι = 69%....Παγκοσμιο ρεκορ....νυν και αει...Πριν την Χιροσιμα ηταν 98%....οσο και στην Τουρκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.