25/6/19

Μουσουλμάνος Έλληνας από τον Εχίνο, καταριέται την Ελλάδα από τη Γερμανία για τη νίκη Ιμάμογλου

Αυτές τις εκλογές δεν τις κέρδισε ο Ιμάμογλου,
κέρδισε η Ελλάδα,
κέρδισε το ΠΚΚ,
κέρδισε η FETO,
κέρδισαν οι ΗΠΑ,
κέρδισε η ΕΕ,
Ανάθεμα σας
Εχθροί της ΠΑΤΡΙΔΑΣ..

Καλά η πρώτη φωτογραφία, δεν χρειάζεται σχόλια…
Τον βλέπεις τον άνθρωπο, έτοιμος να πεθάνει για την Ελλάδα...
ΠΗΓΗ: Τουρκικά Νέα

ΣΧΟΛΙΟ του DP: Είναι προφανές ότι ο συμπαθής συμπατριώτης μας με το μαλλί που παραπέμπει σε ποδοσφαιριστή της δεκαετίας του ’80 (αυτό μας κάνει να τον συμπαθούμε διπλά), έπεσε θύμα των ηλιθιοτήτων που γράφει στο παραληρηματικό άρθρο του γνωστού και μη εξαιρετέου γραφικού Τούρκου δημοσιογράφου – πρωτοπαλίκαρου του Ερντογάν, του Ιμπραήμ Καραγκιούλ, στην “Γενί Σαφάκ”, την “Πράβντα” του καθεστώτος Ερντογάν.
Ο λατρεμένος μας Ιμπραήμ που θα έκανε γνωστούς και μη εξαιρετέους Έλληνες με εξειδίκευση και περγαμηνές στη συνωμοσιολογία να αισθανθούν… απλές οδοντόκρεμες, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ανατρέψει το διαφαινόμενο δυσμενές αποτέλεσμα στην Κωνσταντινούπολη, έγραψε απίστευτα πράγματα στο άρθρο του, μέρος των οποίων αναπαράγει σε τίτλους ο αγαπητός κύριος Φικρέτ.
Θα καλέσουμε τον αγαπητό μας συμπατριώτη, όταν ηρεμήσει και σκεφτεί ότι δεν είναι κακό να αποκαλυφθεί η λεηλασία της Κωνσταντινούπολης και της χώρας εν γένει από το “σύστημα Ερντογάν”. Ο ίδιος ίσως αγωνίζεται σκληρά για να τα βγάλει πέρα, ενώ ο πρόεδρος και ο δήμαρχος που υποστήριζε για την Πόλη, είναι… εφοπλιστές, αφού φυσικά πρώτα μπήκαν στην πολιτική. Σε απλά ελληνικά, λωποδύτες και κλέφτες “του κερατά” και ας τους “χαϊδεύουμε” εμείς εδώ στην Ελλάδα.
Ψυχραιμία αγαπητέ και σκέψου άλλα δυο πράγματα… το πρώτο, τι θα συνέβαινε σε Τούρκο δημοσιογράφο εάν τολμούσε να γράψει σε παρόμοιο ύφος για τον Ερντογάν (σ.σ. παρά την ασυλία λόγω καταφανούς βλακείας, στο όριο της νοητικής στέρησης, που ανήκει δικαιωματικά στον Καραγκιούλ).
Το δεύτερο που πρέπει να σκεφτείς, είναι πόση αξία έχει το ότι ζεις σε μια χώρα, όπως η Γερμανία, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να αναρτάς τέτοιες ανοησίες στα κοινωνικά δίκτυα, που για κάποιους είναι προσβλητικές, οι οποίες κατ’ αναλογία θα σου εξασφάλιζαν στην Τουρκία του Ερντογάν πολυετείς φυλακίσεις! Τουλάχιστον…
Τα ίδια ισχύουν και για την Ελλάδα φίλε την οποία καταριέσαι και αναθεματίζεις. Με όλα τα στραβά της, είναι επίγειος παράδεισος σε σύγκριση με την Τουρκία σε όρους ελευθερίας, είτε μας κυβερνά ο Τσίπρας, είτε ο Μητσοτάκης, είτε οποιοσδήποτε από τους πολιτικούς αρχηγούς των αποκαλούμενων ως “κομμάτων του δημοκρατικού τόξου”.
Κι εσύ δεν κινδυνεύεις να σου στείλουν ξωπίσω σου την κάθε ΕΥΠ να σου κάνει τη ζωή μαρτύριο. Για ρώτα τους Τούρκους που δε γουστάρουν τον Ερντογάν τι τραβάνε στη Γερμανία με τη MIT… παρότι τελευταία κάτι ακούγεται για μεγάλη εσωτερική φαγωμάρα και καχυποψία. Ουπς… μας ξέφυγε. Ξέχνα το φίλε.
Πηγή: defence-point

8 σχόλια:

  1. Το πραγμα ειναι απλο. Οσο ειναι στη Γερμανια μπορει να λεει οτι και οσο του επιτρεπουν οι Γερμανικοι νομοι. Εμεις σαν Ελλαδα τον κυρησουμε ανεπιθυμητο και αν τολμησει να πατησει το ποδι του σε Ελληνικο εδαφος συλλαμβανεται στο σημειο εισοδου και οδηγειται στον εισαγγελεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει τώρα επίγειος παράδεισος η Ελλαδα του μνημονιου σε σχέση με την Τουρκία του Ερντογαν σε επιπεδο ελευθερίας ... Γελάνε οι ελεύθεροι λαοί ... Οικονομικά δε η Ελλαδα ειναι Ζιμπάμπουε σε σχέση με την γειτονική χώρα,Μακαρι να είχαμε swap πολιτικοοικονομικό με τους απέναντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο τύπος αυτός εργάζεται Γερμανία σε εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ,έχει δημιουργήσει ξανά πρόβλημα έχοντας στο αμάξι του ένα αυτόκολλητο με την άλωση του 1453,ο άνθρωπος έχει μίσος για την Ελλάδα, κι εμείς του έχουμε δώσει ελληνικό διαβατήριο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανοικει στην Φετο της Ελλαδας...μεχρι να του κοψουμε ..κατι σε φετες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγγνώμη, αλλά δεν βλέπω το νόημα τής ανάρτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. EĞO den eho kanana misos ya tın ellada afta ta ehi grapsi i topiki efimerida tis ksantis ine ola psemata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καημένε,έτσι κι αλλοιώς,Φικρέτ,μακάρι να είναι όπως τα λες και να μην έχεις κανένα μίσος για την Ελλάδα.Διότι αφού είσαι από Ελλάδα,από Εχίνο Ξάνθης,είσαι Πομακικής φυλής έλληνας πολίτης μουσουλμάνος.Το ζήτημα για κάθε άνθρωπο στη γη,είναι να μπορεί να έχει τα ανθρώπινα δικαιώματα,τα δικαιώματα περιουσίας και ότι άλλο προβλέπεται από το σύνταγμα.Να είναι γενικά ελεύθερος να αναπτύξει τη ζωή του και των παιδιών του.Τί από όλα αυτά υπάρχει στην Τουρκία του Ερντογάν;Όποιος πάει κόντρα στον Ερντογάν τον τρώει η μαρμάγκα,νύχτα.Κορο'ι'δεύει τον λαό του,που κοιμάται,διότι οι ψήφοι που παίρνει είναι απ'τα κατώτερα και αγράμματα στρώματα της ανατολής.Απ'τους πολίτες της Κωνσταντινούπολης/Ιστανμπούλ και της Σμύρνης/Ισμίρ ελάχιστοι τον ψηφίζουν διότι κατάλαβαν τί σημαίνει να ζεις καλά,σαν ευρωπαίος και όχι σαν σκλάβος της φτώχειας μέσα στα ψέμματα του Ερντογάν.Αυτά για τώρα,σε χαιρετώ,Κώστας από Ξάνθη.

      Διαγραφή
    2. Αμα κάτσει ο καθένας απ'τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας να σκεφτεί τί πραγματικά τον συμφέρει,Ευρωπα'ι'κή Ελλάδα με όλα τα δικαιώματα του ευρωπαίου πολίτη,ή Τουρκία με τους φανατικούς ισλαμιστές και όλους τους άλλους περιορισμούς η απάντηση για κάθε καλοπροαίρετο και όχι φανατικό θα είναι ΕΛΛΑΔΑ-ΕΥΡΩΠΗ και ξερό ψωμί 1000%.Αν κάποιος κατάπιε τη φόλα του φανατισμού την πάτησε κυριολεκτικά,διότι μεταδίδει και στα παιδιά του την αρρώστια και δεν τα αφήνει να ζήσουν τη ζω ή τους ήσυχα,πολιτισμένα και σε βελτίωση.Αυτό ισχύει για όλους τους φανατικούς του κόσμου,είτε αφορά σε θρησκεία είτε σε κόμμα,σε οτιδήποτε.Ενημέρωση χρειάζεται και σκέψη,όχι μασημένο χορτάρι απ'τον Ερντογάν,τον Τσίπρα,τον Μητσοτάκη,τη Φωφώ η τον Κουτσούμπα.Μυαλό μας έδωσε ο Θεός,ας το βάλουμε να δουλέψει,όλοι.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.