6/6/19

Αφορολόγητο: Καταργούν τη μείωση και... τις ελαφρύνσεις για τη μεσαία τάξη



Στην τροπολογία για τη μη μείωση του αφορολόγητου προβλέπεται και η κατάργηση των αντιμέτρων για τη μεσαία τάξη - Πρόκειται για την κατάργηση της έκπτωσης του ΕΝΦΙΑ για το 2020, την κατάργηση της μείωσης του κατώτατου συντελεστή της φορολογικής κλίμακας από το 22% στο 20% και την κατάργηση της νέας ευνοϊκότερης κλίμακας υπολογισμού της εισφοράς αλληλεγγύης - «Αν είμαστε κυβέρνηση, θα υλοποιηθούν τα αντίμετρα» λένε κυβερνητικές πηγές
Την κατάργηση των θετικών μέτρων μείωσης του ΕΝΦΙΑ, του φόρου εισοδήματος κ.ά προβλέπει τροπολογία που κατάθεσε το υπουργείο Οικονομικών στη Βουλή, προκειμένου να δικαιολογήσει δημοσιονομικά την παράλληλη κατάργηση της περαιτέρω μείωσης του αφορολόγητου, που ψήφισε το 2017 η κυβέρνηση. Η τροπολογία εντάσσεται στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Υγείας για τη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου.
Για τη συνέχεια ProtoThema

1 σχόλιο:

  1. Μην καταργησουν και. Τις 120 δοσεις.Μονοκουκι μετα ,υστερα απο τις παπαριες βρουτση περι κουλτουρας κ τ λ.Αν βαλουμε και ξαφα ,τοτε αντι αυτοδυναμια.Συριζαιοι ναι ,μακακες οχι.Παλευουν ωε το τελευταιο σφυριγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.