14/6/19

«Πράσινο φως» της κυβέρνησης για ένταξη χιλιάδων προσφύγων στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)

Την ένταξη δεκάδων χιλιάδων προσφύγων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας και στέγασης «ΕΣΤΙΑ» της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), αποφάσισε η κυβέρνηση. Αφορμή στάθηκε η λήξη της συγκεκριμένης παροχής από τον ΟΗΕ, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η προσθήκη των προσφύγων ως νέων δικαιούχων στο ΚΕΑ.
Όσον αφορά το ύψος του οικονομικού βοηθήματος που καταβάλλεται μέσω προπληρωμένης ηλεκτρονικής κάρτας, κυμαίνεται ανάλογα με τον αριθμό των μελών της οικογένειας. Ειδικότερα, το ύψος της ενίσχυσης είναι 150 ευρώ για μονοπρόσωπο νοικοκυριό, 280 ευρώ για οικογένεια με δύο μέλη, 340 ευρώ για τριμελή οικογένεια και 400 ευρώ για τετραμελή οικογένεια.

Για τη συνέχεια thesseconomy

9 σχόλια:

  1. Δεν ειμαστε ...καθολου καθολου καλα..!
    Η πλακα " ελα μωρε..τι εγινε ?"....τελειωνει...Και τωρα ??? Αρχιζουν τα σοβαρα..." πληρωστε εσεις ..να δοξαστουμε.εμεις..." ...Τωρα.η ..θεια Λενα...και τα αρλεκιν...τελειωνουν...Υιοθετηστε τους..να καθονται...κι αν δεν φτανουν...αν...αλοιμονο..σας ανοητοι...σφαζουν.κιολσς...αμα λαχει.Τι υπεροχα νεα !! Επιτελους.κατι ..τρεχει στα γυφτικα...κατι σαλευει διαβολε .Αρχη ειναι μολις ..εχει και συνεχεια. Εκεινη η γιαγια απ την Λεσβο...με τα πονοψυχα μωρα...ολο το κλου....αξεχαστες εικονες....Κι αυτες οι ..απεριγραπτες των καναλιων οι Γκουφες....απιθανες εικονες...Αυτες.να πληρωσουν με εκτακτο φορο γιαυτες μονο..
    Διοτι εμεις παπαλα.....Τι εχουν πει θεε.μου....τι αγγελοι...τι αγιοι...τι χερουβειμ τι Σεραφειμ....τι Νεφελιμ....τι φιλανθρωπιμ...κλπ ( δεν λεμε.τι κανουν.οι ιδιες αγιες ...τις νυχτες με.Φεγγαρι...κλπ).....
    .τι Σεραφειμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συγκεκριμένη γιαγιά αποδήμησε εις κύριων, όπως και ο φούρναρης που ήταν υποψήφιος για νόμπελ. Πλήρωνε Μ@λ@κ@ Έλληνα.

      Διαγραφή
    2. Υποπτευομαι τι ειδους Νομπελ...Κριμα η γιαγια..αλλα αυτες των καναλιων ζουν ?? Τα βραδυα.τι κανουν τωρα ?? Διακοπες πανε φετος .?? Ακομη φετος ..πανε.Του.χρονου εχει ο Θεος..Αγνωστο τι θελει ο Θεος.Ηξερε η γιαγια αραγε κι ο ...Νομπελ ?? Αμφιβαλω...Κανεις δεν ξερει τωρα...

      Διαγραφή
  2. Μα οι ... "πρόσφυγες" έχουν δουλειά και μάλιστα με την έγκριση τής Δικαιοσύνης!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατά πόσο είναι νόμιμο, άραγε, να τρέφονται πρόσφυγες ή "πρόσφυγες" από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, επειδή έπαψε να τούς τρέφει ο ΟΗΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να συμπληρώσω ότι:

      α) Είναι αμφίβολο, σύμφωνα με τον ορισμό τού ΟΗΕ, κατά πόσον είναι "πρόσφυγες" οι πρόσφυγες (δεν μιλώ τώρα για λαθρομετανάστες, που παριστάνουν τούς πρόσφυγες), που ήλθαν π.χ. από την Συρία στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας. Άπαξ και διέφυγαν τον κίνδυνο στην χώρα των, είναι πρόσφυγες στο πρώτο ασφαλές γι αυτούς κράτος και αυτό δεν είναι η Ελλάδα, αλλά η Τουρκία.

      β) Κατά το ανωτέρω, η απόφαση τής κυβέρνησης καθίσταται νομικά ακόμη πιο ανίσχυρη και είμαι βέβαιος ότι μπορεί να προσβληθεί στο ΣτΕ.

      Θα ήθελα ν' ακούσω απόψεις σοβαρές και ειδικά ανθρώπων που έχουν γνώση τού θέματος. Ο Παναγιώτης Μπαλακτάρης θα ήταν λίαν χρήσιμος (κι) εδώ.

      Διαγραφή
  4. Νομιμο ειναι.Κι οι σπειρες εχουν εσωτερικο κανονισμο..Δεν κανεις οτι θελεις..Βλεπεις η λεξη νομος σκετη .δεν προσδιοριζει το ειδος της ηθικης...Ο Χιτλερ δεν ειχε ..νομους ?? Πως διαβολο εγινε κολαση παντου ??? Το θεμα ηταν παντα ..τι ειδους νομους εχεις .Ενας νομος υψιστος πχ.εδω λεει οτι ολοι οι πολιτες ειναι ισοι στον.νομο. Ειναι ??? Δεν λεω παραδειγματα μην παθουμε εμφραγμα..πχ.νομιμες οι περικοπες στα 500 ευρω...μισθο..συνταξη..κλπ...και νομιμες οι αυξησεις των δικαστων στα 6.000 ευρω...κλπ...κλπ...κλπ...οποτε ..Φυρερ...νομος της Ζουγκλας...Κι εκει ετσι λεγεται...το γενικο πονηρο...ανευ προσδιορισμου του ειδους..Φυσικα ειναι.κι ο νομος του Θεου...ξεχασμενος πληρως...Αυτος λεει..αμα γερασεις πεθαινεις..λεει κι αλλα...εχει συνεχεια...περνα απ τον ...παγκο....κλπ...κλπ..Αντε να δουμε τι θα λες...οταν θα κανει....περικοπες σε φετες τοστ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά την ένταξη των προσφύγων στο ΚΕΑ, ακολουθεί και η αηδής πλύση εγκεφάλου για την δήθεν ένταξή των (ενσωμάτωση) στην ελληνική κοινωνία. Φαίνεται ότι το παράδειγμα τής Γαλλίας και όχι μόνο, με τα εκατομμύρια μουσουλμάνων μεταναστών δεύτερης και τρίτης γενιάς, που δεν μπόρεσαν ακόμη να ενταχθούν (ενσωματωθούν) στην γαλλική κοινωνία, δεν τούς έχει πείσει, εκτός κι αν εκτελούν ανειλημμένη εργολαβία. Η Υπάτη Αρμοστεία τού ΟΗΕ κάνει κι αυτή την δουλειά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.