19/6/19

Τσαβούσογλου: «Αργότερα δεν έχουμε πρόβλημα να μοιράσουμε τον πλούτο της περιοχής»



«Η Τουρκία θέλει να εξασφαλίσει τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων» είπε ο Τούρκος ΥΠΕΞ.

Ο στόχος της Άγκυρας στην Ανατολική Μεσόγειο είναι να προστατέψει τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σύμφωνα με το Anadolu.

«Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που θέλουμε. Να εξασφαλίσουμε πως τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων θα γίνουν αποδεκτά από την ελληνοκυπριακή διοίκηση, την Ελλάδα, την ΕΕ, τους πάντες» δήλωσε ο Τσαβούσογλου μιλώντας στην Άγκυρα.

«Οι πολιτικές λύσεις θα προκύψουν όταν οι άνθρωποι στην ανατολική Μεσόγειο «μάθουν να μοιράζονται σύμφωνα με τον νόμο», συμπλήρωσε μιλώντας στο διήμερο συνέδριο του PAM στην Άγκυρα.

«Αργότερα δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να μοιραστούμε τον πλούτο (στην περιοχή)» δήλωσε επίσης ο τούρκος ΥΠΕΞ.

Σύμφωνα με το Anadolu, στην παρούσα φάση ο «Πορθητής» διενεργεί έρευνες και γεωτρήσεις σε περιοχές που έχουν αδειοδοτηθεί από το ψευδοκράτος, ενώ ένα δεύτερο γεωτρύπανο, το «Γιαβούζ» αναμένεται να επιχειρήσει στην περιοχή από τον Ιούλιο.


1 σχόλιο:

  1. Αντι να του πουμε και ευχαριστω που ξοδευεται για γεωτρησεις ενω εμεις δεν βαζουμε φραγκο και αργοτερα θα μας μοιρασει τον πλουτο που θα βγαλει,εμεις του την λεμε και απο πανω.
    Στα σοβαρα τωρα,περισσοτερο με ενοχλει που μας περνανε για απυθμενους μαλακες και ολοι στηνουν σκηνικα για να αρπαξουν οτι μπορουν.
    Τετοιο 'κρατος' ουτε στα βαθη της Αφρικης δεν υπαρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.