6/6/19

Απίστευτος κυνισμός! Τασία Χριστοδουλοπούλου για τη μετάταξη της κόρης της στη Βουλή: Αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες...

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου παραδέχθηκε κυνικά οτι αξιοποίησε «κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά...» για τη μετάταξη της κόρης της στο κοινοβούλιο - Δείτε το βίντεο

«Προφανώς, με την έννοια που το λέμε, ότι δεν θα μπορούσε ο καθένας να αποσπαστεί στη Βουλή ώστε στη συνέχεια να μεταταχθεί, υπάρχει ένα ζήτημα ότι αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά...» ήταν η απάντηση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου στο ερώτημα αν η πρόσληψη της θυγατέρας της στη Βουλή δημιουργεί ηθικό θέμα.
Με κυνισμό αλλά και ειλικρίνεια, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής παραδέχθηκε ότι για τη μετάταξη της κόρης της στη Βουλή «αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά...».
«Υπάρχει ζήτημα, δεν το συζητάμε αυτό, ούτε θέλω να πω ότι ήταν γνωστά τα προσόντα της και η Βουλή φώναξε έλα έδω» συνέχισε η κυρία Χριστοδουλοπούλου όταν κλήθηκε από τους δημοσιογράφους του Alpha να εξηγήσει αν υπάρχει ηθικό ζήτημα από τη μετάταξη της κόρης της στη Βουλή λίγες ημέρες πριν τις πρόωρες εκλογές.
Η Τασία Χριστοδουλοπούλου υποστήριξε ωστόσο ότι η απόσπαση της κόρης της στη Βουλή των Ελλήνων «δεν επιβαρύνει το Δημόσιο ούτε με μια δραχμή γιατί ήδη πληρωνόταν από το Δημόσιο...». Κατά την άποψη της αντιπροέδρου της Βουλής οι αποσπάσεις, μετατάξεις και προσλήψεις συγγενών, φίλων, πρώην συζύγων ή μετακλητών υπλλήλων στο κοινοβούλιο έγιναν «ανεξαρτήτως πολιτικών φρονημάτων και πολιτικής τοποθέτησης».

Πρώτο Θέμα

10 σχόλια:

  1. Κοιτάμε το δέντρο και δεν βλέπουμε το δάσος. Οι κόρη της Τασίας δούλευε στα ΕΛΤΑ. Μας λέει η Τασία ότι η κόρη της είχε πολλά προσόντα και δεν μπορούσε τα αξιοποιήσει στα ΕΛΤΑ. Ωραία γιατί δεν πήγαινε στον ιδιωτικό τομέα ; Δεν μπορεί να μην έβρισκε θέση που να ταιριάζει με τα προσόντα της. Πολύ απλά, η αμοιβή ανά ώρα εργασίας κάνει τον ιδιωτικό τομέα να φαίνεται κάτεργο. Προσοχή τώρα. Το παραμύθι της αριστερά είναι ότι γι' αυτό ευθύνονται οι επιχειρηματίες. Μα η κόρη της Τασίας δούλευε στα ΕΛΤΑ. Τα ΕΛΤΑ ΔΕΝ έχουν επιχειρηματία από πάνω και μπαίνουν μέσα 7 εκατομμύρια ευρώ τον μήνα. Γιατί λοιπόν τα ΕΛΤΑ έχουν τέτοιες κολοσσιαίες ζημιές. Γιατί πολύ απλά οι μισθοί που δίνουν ΔΕΝ μπορούν να σταθούν στον ανταγωνισμό. Ο μόνος λόγος που τα ΕΛΤΑ μπορούσαν και συντηρούσαν αυτούς τους μισθούς ήταν η επιδοτήσεις από το κράτος. Θυμάστε το παραμύθι με τις αγορές από τον παραγωγό στον καταναλωτή χωρίς μεσάζοντα το 2012. Δήθεν τα σουπερ μάρκετ έβγαζαν υπερκέρδη. Είχαμε μια καταιγίδα από χρεωκοπίες σουπερ μαρκετ (ή αποχωρίσεις αλυσίδων από την Ελλάδα). Για ποια υπερκέρδη μιλάνε; Παραμύθια της Χαλιμάς για να δικαιολογούν την ΠΡΟΣΟΔΟ τους.

    Πως μπορεί κάποιος να επενδύσει στην Ελλάδα σε ένα πολύπλοκο τεχνολογικό project που απαιτεί βάθος χρόνου και σταθερότητα, όταν ο εργαζόμενος που θα πρέπει να αφοσιωθεί σε αυτό το προτζεκτ θεωρεί τον ιδιωτικό τομέα κάτεργο και περιμένει την ευκαιρία να χωθεί κάπου στον Δημόσιο Τομέα.

    Εννοείται ότι η Τασία τα έχει τα ΕΛΤΑ γραμμένα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παίρνει κανένα μέτρο και απλώς μεταφέρει το πρόβλημα στους επόμενους. Απλά η Τασία βόλεψε την κόρη της στην Βουλή.

    Εν τω μεταξύ κλείνει το εργοστάσιο της Βλάχας στο Πλατύ.

    Ένα ακόμα θέμα είναι το τελείως σουρεαλιστικό ότι για δουλειές της πλάκας οι συγγενείς των πολιτικών στην Βουλή παίρνουν μεγαλύτερους μισθούς από τους άλλους ΔΥ.
    Κανονικά θα έπρεπε οι μισθοί τους να μην διαφέρουν καθόλου από τους άλλους ΔΥ, και η πρόσληψη τους να γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια με απόσπαση από τον Δημόσιο Τομέα.

    Γιατί αυτή η απλή ιδέα δεν γίνεται πραγματικότηα; Πολύ απλά γιατί ο Ελληνικός λαός δεν ενδιαφέρεται γιατί είναι πρόσοδο-θήρας και ο ίδιος. Αλλιώς θα είχε σίγουρα εμφανιστεί κάποιος βουλευτής από με μια τέτοια αντζέντα σε κάποιο από τα μεγάλα κόμματα και θα είχε επιβραβευθεί από τους ψηφοφόρους. Δεν εμφανίζεται όμως γιατί ξέρει ότι ΔΕΝ θα επιβραβευθεί από τον λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσελήφθη μέ τό ...σπαθί της, ἀπεσπάσθη μέ τό ....γιαταγάνι της!

    «Προφανώς, ... υπάρχει ένα ζήτημα ότι αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά...» ήταν η απάντηση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου...:
    Ἡ προσωποποίηση
    α) τῆς πλαγίας ἀξιοποίησεως γνωριμιῶν,
    β) τῆς "ἀξιοκρατίας" τῶν κομματικῶν διασυνδέσεων,
    καί τῆς "εὐταξίας" μιᾶς ἀντεστραμμένης ἐννόμου τάξεως:

    Κι ἄν ἄλλος ζήτησε τήν ἀπόσπαση, ἤ τήν ἐδικαιοῦτο περισσότερο;

    Νά γιατί ἡ Ἀξιοκρατία τῶν ἀξιωτέρων ἐνοχλεῖ ὁρισμένους....καί θέλουν τήν προσβασιμότητα ὅλων παντοῦ, διά μέσου τῆς ἀμέσου ἰδιωτικοποιήσεως τῶν δημοσίων διασυνδέσεών τους...

    Καί στά ΕΛΤΑ, ἡ κόρη ἀπό πότε ἐργάζεται; Προσελήφθη καί ἐκεῖ "ἐπειδή αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η χιλιοτραγουδισμενη αξιοκρατια ζει μονο στα αρρωστα κεφαλια των νεοφιλελεδων και λοιπον παπατζηδων,
      λοιπον deutsche Bank ονομαζεται η μεγαλυτερη τραπεζα της Γερμανιας κατι σαν να λεμε η παλαι ποτε δικη μας Εθνικη.το ticker της στο NYSE, DB.
      εσεις ρε νεοφιλελε παπατζηδες,ποιοι νομιζετε οτι θα πρεπει να διοικουν την μεγαλυτρη τραπεζα της πλεον οργανωμενης ευρωπαικης χωρας.
      μπαινοντας λοιπον στο chart,στην yahhoo/finance βλεπουμε οτι (κρατηθειτε καραμπουζουκλιδικα νεοφιλελε παπαγαλακια)
      σμερινη τιμη 6,70
      τιμη 2009 75
      τιμη 2007 150
      τα μεγαλοστελεχια λοιπον και οι σφουγγοκολαριοι υποτακτικοι τους ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,που αμοιβονται οι αχρειοι με εκατομμυρια εχουν στειλει την μετοχη και την εταιρια στα βραχια.
      και βγαινουν και μιλανε το κουλις και τα ομοια τους για αξιοκρατια.οπως μιλανε οι αλλοι ξεφτιλες για δημοκρατια.
      το μονο σιγουρο ειναι οτι την σημερινη εποχη,οι λεξεις εχουν χασει το νοημα τους.
      δεν περμενω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ απο ολο το πολιτικο συστημα.και αρνουμαι να νομιμοποιησω με την ψηφο μου την επομενη φουρνια πλιατσηκολογων(κατα τα λεγομενα,και οχι μονοο,των μεν κατα των δε)

      Διαγραφή
    2. αγαπητε Νικολαε υπαρχουν και αυτοι που ενω τους δειχνεις το δασος των αποδειξεων του ανυπρκτου αριστερου ηθικου πλεονεκτηματος θα σου δειχνουν το δαχτυλο

      Διαγραφή
    3. @doonies Η Deutch Bank πρέπει να διοικείται από αυτούς που επιλέγουν οι ιδιοκτήτες της. Επειδή η μετοχή της έχει πέσει, σημαίνει ότι κάποιοι ιδιώτες μέτοχοι καπιταλιστές έχουν τα λεφτά τους. Εμάς τι μας ενδιαφέρει και που κολλάει με το ζήτημα της Τασίας;

      Διαγραφή
  3. Ειδατε λοιπον , πως αυτοι που ελιαζοντο (ως ελεγε η κ Τασια) καθημενοι εις τους παγκους πεζουλια πλατειων παρκα παιδικες χσρες ΕΞΕΠΛΗΡΩΣΑΝ το χρεος των δια την απολαυσιν της αισθησεως του ελληνικου φωτος και ζεσυασιας. Αφωνως, ηπαιτησαν οπως οι αρΧοντες ευχαριστησουν την ηλιαζουσα Τασια εμπρακτως και εκεινη ως στοργικη μητηρ επραξε αυτο που απαντες προ καθημενοι της επρατταν μονιμως και διαρκως.Εβολεψεν το σπλαχνο της , ως επρατταν και προηγουμενα κοπροσκυλα.
    Η Προτασις μου ειναι η εξης.
    Απαντες μονιμοι υπαλληλοι βουλης απολυονται , εκτος αριθμου δεκα τοις εκατο.(δια λογους πληρουντες εθνικην ασφαλειαν.
    Τυχον κενες θεσεις θα καλυπτονται υπο στρατευμενων αρρενων και θηλεων , οι οποιοι θα διαθετουν συγκεκριμενα προσοντα και περαν της υποχρεωτικης βασικης στρατιωτικης εκπαιδευσεως και πρακτικης αυτης, δυνανται να υπηρετουν το ενα τριτο της θητειας των, στην βουλη των ελληνων(εννοειται οτι η θητεια θα ειναι εν συνολω δεκαοκταμηνη δια αρρενας και θηλεις.)
    Δεν νομιζω οτι χρειαζονται ιδιαιτερα προσοντα δια να φερνει τις ποτηριον υδατος εις τον καθε ομιλουντα απο το βημα της βουλης, ουτε και να δακτυλογραφει αρχειοθετει τα δρωμενα.Ετσι λοιπον , και εξοικονομηση χρηματων γινεται, και η δουλεια γινεται και ο τσαμπουκας κοβεται(αυτων που βολεμενοι μονιμοι στην βουλη κατεβαζαν διακοπτες
    ρευματος δια να λαβουν αυξησεις ενοσω θα εσηζητουντο και θεματα εθνικης ασφαλειας και εξωτερικης πολιτικης).Εννοειται οτι οι καθαριστριες παιρνουν δρομο και μετατασσονται στα κρατητηρια της αστυνομιας , και χοτ σποτ οπου συφιλη βλενορροια ηπατιτις τυφος μηνιγγιτις με καθαρισμο κρατητηριων AIDΣ kai αφοδευτηριων.Ο καθαρισμος βουλης θα γινεται πλεον ειτε απο στρατιωτας αρρενε θηλεις (συνηθως θα ειναι της ετερας πολιτικης καταστασεως η και ημετερας) Διορισμοι καθαριστριων μονον με εγκριση Στρατου και αστυνιομιας, εφοσον ειναι αποδεδειγμενα προσωπο συγγενικο α βαθμου ατομου που εφονευθη η κατεστη αναπηρος κατα καθηκον.
    Βεβαιως ο μονος καταλληλος δια καθαρισμον βουλης ειναι ο Ηρακλης, ο οποιος κατ μυθολογια απεδειξεν οτι ητο ικανος δια παρομοιον εγχειρημα, ητοι καθαρισμος σταβλων απο την κοπρο του Αυγεια.
    Η αληθεια ομως ειναι οτι η σημερινη αποπνεουσα δυσοσμια εκ βουλης , υπερβαινει την οποιαδηποτε φυσικην δυσομια της κοπρου του Αυγειου, παρα ταυτα , ο ΗΡΑ ΚΛΗΣ (Κλεος της ΗΡΑΣ ) θα τα καταφερει οταν αναλαβει τιουτον καθηκον.Το θεμα ειναι ποτε θα επιχειρησει εγχειρημα τοιουτο?
    Οσον δια την αποπνεουσα δυσοσμια , επειδη εμεγαλωσα εις χωριον μετα αμνων οναριων αιγων και ορνιθων σας βεβαιω οτι ουδενμια συγκρισις υφισταται μεταξυ ενος σταβλου και βουλης παρ ολες τις ποσοτητες αρωματων μεθυστικων και μη που αλοιφονται αρερενες και θηλεις προσπαθουντες ματαιως να καλυψωσι την εκπεμπομενη δυσοσμια των.
    Μια βολτα θα σας πεισει. Ερωτησατε και Ρουβικωνα δι αυτο.Ουτε αυτος τολμα να εισελθει εντος βουλης ανευ αντισφυξιογονης μασκας.Η κανω λαθος ποταμε Ρουβικων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κάθε παλαβός κάνει και μια σουρεαλιστική πρόταση.
      Και επειδή η μικροτέρα (και καλύτερη;) απόσταση είναι η ευθεία η λύση είναι απλή:πόσοι χρειάζονται για τη δουλειά;400;(ναι τόσοι υπήρχαν έως τον Τσαλδάρη και τον μετέπειτα καταστροφέα Απ.Κακλαμάνη).
      Πόσους έχει τώρα;2200; το περίσευμα να μεταταχθεί.

      Τα υπόλοιπα δεν βοηθούν,ελληνικές κουβέντες.

      Διαγραφή
  4. Οποίος ειναι στη κυβερνηση βολεύεται ! Γινοταν,γινεται και θα γινεται.Απλα φωνάζουν οι οπαδοί της αντιπολιτευσεως μέχρι να γίνουν κυβερνηση να κάνουν τα ίδια.Παλαιοτερα αυτο εγενετο για τα κομματικά παιδια , τωρα γινεται για τα βιολογικά παιδια μονο διότι εχουν σφίξει τα πράγματα ... Για αυτο πρέπει να ιδρύσουμε ενα κομμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλίοτερα η δουλειά έβγαινε με 400 υπαλλήλους.Τώρα εργάζονται 2200.
      Που θα πάει το πράγμα;

      Διαγραφή
  5. Τέλος πάντων, η ... κοπέλα έχει και κάποια ευθιξία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.