11/6/19

Ι. Μάζης: Η ακεραιότητα της χώρας ευθύνη της εκάστοτε Κυβέρνησης

Τους κινδύνους που ελλοχεύουν οι εκατέρωθεν δηλώσεις για τις ανάγκες της προεκλογικής περιόδου αναφορικά με τα Εθνικά θέματα, όπως κι οι θέσεις που εκφράζουν δημόσια, πολιτικοί που σήμερα δεν ασκούν εξουσία, αντικείμενο των αναφορών του καθηγητή Ιωάννη Μάζη στον 98.4. 
Ο ίδιος χαρακτήρισε εκτός τόπου και χρόνου τις δηλώσεις Σημίτη για το ρόλο των ΗΠΑ σε σχέση με τις προκλήσεις της Τουρκίας στην περιοχή.
Γι άλλη μία φορά παρουσιάζει αναλυτικά τα τεκταινόμενα στην Ανατολική Μεσόγειο, τις διεκδικήσεις των γειτόνων μας, τα συν και πλην των Ελληνικών θέσεων καθώς και τα λάθη στρατηγικής.

6 σχόλια:

  1. Simitis has always shown great insight and creativity in undermining Greece's interests. NATURA, ELIAMEP, are all such creations.
    In any other country, he would had been serving time for treason.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγαλύτερο λαμογιο απ αυτόν δεν πέρασε από την χώρα, βέβαια και βλακας !!!
    Τι να περιμένει ο Έλληνας όταν έχει τέτοιους προθυπουργος! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κ. Μαζης οπως παντα παρουσιαζει εμπεριστατωμενες και τεκμηριωμενες αποψεις βασιζομενες σε αναλυτικη σκεψη και γνωση το γεωπολιτικου χωρου της περιοχης μας. Το μονο ανακριβες σχολιο η παραληψις στα λεγομενα του ειναι οτι ειπε οτι ο κ. Τσιπρας εχει δηλωσει οτι θα υπερασπισει την εδαφικη ακεραιοτητα και εθνικη κυριαρχια της Ελλαδος. Πως αυτες οι δηλωσεις μπορων να γινουν πιστευτες οταν υπαρχει η δηλωση του κ. Τσιπρα "μα εχει συνορα η θαλασσα και δεν το ξερουμε", οταν παραδιδει το ονομα Μακεδονια, μακεδονικη γλωσσα και ταυτοτητα σε σλαβους και λεει δια του κ. Κατρουγκαλου οτι δεν πρεπει να ειμαστε μοναχοφαηδες.
    Δυστυχως πρεπει να υιοθετησουμε νοοτροπια Ισραηλ για να επιβιωσουμε, και πρεπει να γινει αυριο αυτο πριν να ειναι αργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευλόγως ομιλών ο κος Μάζης,απευθύνεται σε πολίτες κατοικούντων σε μιά χώρα άνευ λογικής.
    Εδώ κε Μάζη κυριαρχεί η λογική της PAX AMERICANA.
    Και καμμία άλλη.
    Μην ξεχνιόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια κυβερνιση που να πλαισιωνεται απο ανθρωπους οπως ο αξιοτιμος Κος Μαζης χρειαζεται η Ελλας για να σωθει ,ομως σε μια χωρα που οι πατριωτες δολοφονουνται η φυλακιζονται ποιος θα επερνε το ρισκο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.