15/6/19

Η χρεοκοπημένη ΛΑΡΚΟ και τα νέα επιδόματα στους εργαζόμενους

Ποιες παροχές περιλαμβάνει η προτεινόμενη επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση εργασίας της διοίκησης. Επιδόματα για αγορά αρνιού και γαλοπούλας, παιδικά δώρα και συνδρομή σε πολιτιστικές εκδηλώσεις του σωματείου των εργαζομένων.

Δεν πληρώνει τη ΔEH η ΛΑΡΚΟ, ανεβάζοντας το φέσι των 310 εκατ. ευρώ, αλλά ετοιμάζεται να χορηγήσει επιδόματα στους εργαζομένους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σχέδιο της επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας, το οποίο μάλιστα το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου των εργαζομένων θα το παρουσιάσει σήμερα στην έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του, το εργατικό κόστος μαζί με παροχές και άλλες μισθολογικές αναπροσαρμογές, όπως αύξηση χρονοεπιδομάτων, ανεβαίνει κατά 5,5 εκατ. ευρώ.
Ορισμένες από τις παροχές προς τους εργαζόμενους, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι:
1. Τα Χριστούγεννα, η εταιρεία προσφέρει σε όλους τους εργαζομένους, ανεξαρτήτως χρόνου πρόσληψης στην εταιρεία, ειδικότητας, ιδιότητας και κατηγορίας, παιδικά δώρα στα ανήλικα παιδιά ηλικίας έως 15 ετών.
2. Τα Χριστούγεννα, η εταιρεία προσφέρει σε όλους τους εργαζομένους, ανεξαρτήτως χρόνου πρόσληψης στην εταιρεία, ειδικότητας, ιδιότητας και κατηγορίας, χορήγηση ποσού ύψους 40 ευρώ ως αντίτιμο για την αγορά γαλοπούλας.
3. Την περίοδο του Πάσχα, η εταιρεία προσφέρει σε όλους τους εργαζομένους, ανεξαρτήτως χρόνου πρόσληψης στην εταιρεία, ειδικότητας, ιδιότητας και κατηγορίας, χορήγηση ποσού ύψους 100 ευρώ ως αντίτιμο για την αγορά αρνιού.

Για τη συνέχεια Euro2Day 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.