27/6/19

Πρέσβης ε.τ. Περικλής Νεάρχου : Ο κατευνασμός οδηγεί σε ήττες, ΑΟΖ και ισχυρή αποτροπή η απάντηση

Ο κορυφαίος πρέσβης ε.τ. της Κυπριακής Δημοκρατίας Περικλής Νεάρχου, εξήγησε πως επί δεκαετίες η πολιτική κατευνασμού της Ελληνικής και Κυπριακής Δημοκρατίας οδήγησε σε μια σειρά νέων διεκδικήσεων και τετελεσμένων από την Τουρκία, από την Κύπρο και την ΑΟΖ της, μέχρι το γκριζάρισμα στο Αιγαίο και σήμερα σταδιακά επιχειρείται να φτάσει μέχρι και Νοτιοανατολικά της Κρήτης. 
Κατά τον ίδιο η ανακήρυξη ΑΟΖ  αλλά και η επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ν.μ.  με ταυτόχρονη ισχυρή αποτροπή ως στρατηγική επιλογή, είναι κομβικής σημασίας, πριν η Τουρκία αποκόψει πλήρως το Αιγαίο, σπάσει το τρίγωνο Ελλάδας- Κύπρου και Αιγύπτου και δημιουργήσει νέα γεωπολιτικά δεδομένα που θα οδηγούν μέχρι τον πλήρη έλεγχο της Κύπρου με την πρακτική κατάλυση της κρατικής της οντότητας με αντικειμενικό στόχο όχι μόνο την συνεκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων, αλλά την δορυφοροποίηση  Ελλάδας και Κύπρου.

2 σχόλια:

  1. Έχετε απόλυτο δίκιο κύριε Νεαρού!!!
    Το θέμα είναι πολύ σοβαρό αλλά ποιος θα μπει μπροστά, οι Τούρκοι έχουν μέθοδο κάτι που ο Έλληνας έχει βαθιά μεσάνυχτα !!!
    Προσπαθούμε να μιμηθούμε τους Τούρκους εκεί έφτασε η ποιότητα των Ελλήνων πολιτικών και το κακό είναι ότι δεν ντρέπονται !!!!!
    Αυτά όλα για να γίνουν κύριε Νεάρχου θέλει ικανούς ηγέτες, αν δεν έχεις, άστα να πάνε! !!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχουμε καλους κλεφτες..και λαο που τους λατρευει. Κοιταξτε τις δημοσκοπησεις...Δεν χωρα ηγετης εδω...Τον τρωνε οι πρωτοι με την βοηθεια των πιστων τους..Μολις σκασει μυτη...τακα τακα...Υστερα απο λιγο..κανεις δεν θελει να ηγηθει..Γιατι να ηγηθει ?? Δεν τον θελουν οι απο κατω...Με το ζορι ??Δεν στεκει..Ακομη και τον Σολωνα οι Αθηναιοι πολιτες τον καλεσαν οι ιδιοι να κυβερνησει .!! Οι ιδιοι...οι πολιτες...ο λαος !! Και μαλιστα με το ζορι !! Δεν πηγε απο μονος του !! Τον ηθελαν...Δεν θα πηγαινε ποτε αν οχι ...Εδω γιατι ναρθει καποιος ?? Εκτος αν θελει ο Θεος..αν δει οτι εδω πανε ολα ..φουντο λογω τρελας του κοσμου σε βαθμο παρακρουσης...Κι απ οτι βλεπω..η παρακρουση χτυπα κοκκινο....( 70%).....

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.