21/6/19

Το διακύβευμα των εκλογών - Η συντριβή της πλάνης των ανοήτων σημαίνει πολιτισμική επανάσταση


Αποσαφηνίζουμε θεμελιώδεις έννοιες εκ προοιμίου, καθότι εσυκοφαντήθησαν από τους κατ’ επάγγελμα  οπαδούς της πλάνης και Πολλάκις αμετανόητους:
- Ο Θεός είναι ζων και ενεργών δια των νόμων Του (πνεύμα ο Θεός και τους προσκυνούντας αυτόν εν πνεύματι και αληθεία δει προσκυνείν. Ιωαν. δ΄ 24), επομένως ο άνθρωπος είναι ένθεος  εκ φύσεως. Η διαχρονική σχέση του ένθεου ανθρώπου με το Πνεύμα σταδιακά αποκάλυπτε στην συνείδηση τους θείους νόμους που διέπουν ορατή και αόρατη δημιουργία, μακρόκοσμο και μικρόκοσμο. Οι αναλλοίωτοι και αμετάπτωτοι θείοι νόμοι διέπουν τα πάντα, ύλη, ενέργεια, δεσμούς, κραδασμούς, ποιότητες, σκέψεις, πράξεις, ανθρώπους, λαούς, κοινωνίες. Ουδείς και ουδέν εξαιρείται. Επομένως ο οπαδός του στερητικού -α- και δηλών  άθεος, δηλαδή άρνηση και στέρηση Θεού, εξισούται με τον ανόητο (κοινώς βλάξ), τον ανίερο, τον ανόσιο.
- Η Πατρίδα ουδέποτε ήταν ούτε πρόκειται να γίνει «οικόπεδο» ή «φιλέτο» ή κομματικό φέουδο, αλλά η γη, η θάλασσα, ο αγέρας των πατέρων και μητέρων, οι διαχρονικές αξίες αγάπης, ελευθερίας, πίστης, οι ιδέες, οι θυσίες των, ο πολιτισμός, τα άυλα και ένυλα ζωντανά μνημεία της ανθρωπότητος,  που σμίλεψαν οι πρόγονοι στην διάρκεια των αιώνων κατά την εναλλαγή ή σύγκρουση αρετών και ελαττωμάτων.

-   Αλήθεια είναι η έλλειψη λήθης, τουτέστιν  η μνήμη.
- Η μετάνοια λογίζεται ως μεταστροφή του νοός, δηλαδή μεταστροφή τρόπου σκέψης, από τον εσφαλμένο στον ορθό, από τον παλαιό στον καινό.
-  Η ενσυναίσθηση (Ε. Q) άλλως συναισθηματική νοημοσύνη, πλέον τίθεται από τους ειδικούς στην κορυφή της ανθρώπινης ευφυίας και οι στερούμενοι αυτήν  μειονεκτούν ή βλακεύουν. Η βλακεία βέβαια συνδυαζόμενη με εξουσία έστω και ανθύπατου Βερολίνου ή μιμητού Ροβεσπιέρου, είναι λίαν επικίνδυνη, καθότι αντιτίθεται στην ελευθερία και στον πολιτισμό.

Υπό το «πρίσμα» των ανωτέρω διερωτάται ο ένθεος άνθρωπος:
«Όταν,
Το ψεύδος παρουσιάζεται ως αλήθεια, το θράσος ως θάρρος, η ιδιοτέλεια ως προσφορά, η υποκρισία ως ευθύτητα, η αγένεια ως δικαίωμα, η ασέβεια ως καθήκον, ο φανατισμός ως πίστη, η ανομία ως θεσμός, η ανικανότητα ως προσπάθεια, η αδιαφορία ως στάση, η πολυλογία ως έκφραση, η μειοψηφία ως πλειοψηφία, ο δόλος ως τέχνασμα, η ανοησία ως στρατηγική, η θεωρία ως πράξη…
Τότε,
Το προσωπείον πίπτει.  Αυστηρή η αλήθεια. Η ελευθερία ελλείπει! Και η Δημοκρατία! Τους πολίτες αναζητά αυτήν να οικοδομήσουν. Μέγιστη ευθύνη ο ιδιώτης μέτοχος της πόλης να γενεί. Ποιός άραγε θα οδηγήσει; Εσύ; Εγώ;
Μόνον εμείς ως  Έν».

Στα καθ’ ημάς πολιτικά δρώμενα, τα οποία επί δεκαετίες συγχέονται συστηματικά και δολίως με τα κομματικά, με αποκορύφωμα τον υποδυόμενο μωρό, όστις διαρκώς γελά καν τι μη γελοίον εί, τουλάχιστον μέχρι πρότινος, ο λαός πιστεύσας την πλάνη και το ψεύδος ως αλήθεια, ετίμησε δια της ψήφου του λαοπλάνο, ανεπαρκή απατεωνίσκο με  σαρκώδη χείλη και ευτραφή πύελο, μετά συνεταίρου ορισθέντος επί λέξει ως «μπούλη» από τον υποδυόμενο, για να υπηρετήσουν Κράτος και Δήμο..
 Μετά ταύτα ο μωρός, ο μπούλης και οι συν αυτώ διαχειρίσθηκαν τις υποθέσεις  Κράτους και Δήμου και εγένετο της κολάσεως…
 Επελαύνοντες ως ιδιοτελείς φανατικοί υπό την κάλυψη και ανοχή των δανειστών επικυρίαρχων εταίρων, οι οποίοι εγνώριζαν ότι πρόκειται περί συνάξεως ταβλαδόρων καφενείου, με εμμονική διάθεση κολακεύουν, αναδεικνύουν, επιβραβεύουν ό,τι πιο χαμηλό ένστικτο φέρουν στην ψυχή τους οι Έλληνες και Ελληνίδες.
Ας όψονται για το αποτέλεσμα και οι άλλοι, οι επαϊοντες, οι νουνεχείς, οι συνετοί, οι «πολιτικά ορθοί»…  και ο κ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας!
Η ισοπέδωση πάντων έγινε κυρίαρχη ιδεολογία, ομού μετά της ιδιοτέλειας,  αμετροέπειας, του μίσους, της κακότητος, της υποκρισίας, του ψεύδους, της έπαρσης, αλαζονείας και άλλων συναφών «αρετών», οι οποίες διακονήθηκαν με φανατισμό. Κατά ταύτα η πλάνη λειτουργεί ως οδηγός προς την αλήθεια. Δυστυχώς τίμημα πάντοτε υφίσταται! Το ύψος ή βάρος του τιμήματος εξαρτάται από την έγκαιρη μεταστροφή.
Και προέκυψε το επαίσχυντο προσύμφωνο των Πρεσπών, όλως συμπτωματικώς την ημέρα γενεθλίων του κ. Νίμιτς, το Μάτι Αττικής με την εκατόμβη θυμάτων, για να εκπέσει το προσωπείον και αποκαλυφθεί το αληθές, πλην όμως απεχθέστερο πρόσωπο των οπαδών της πλάνης. Ουδεμία χρεία υφίσταται για εμβριθή ανάλυση της οικονομικής ζημίας που επήλθε ή περί της θεσμικής εκτροπής ή υποθήκευσης της δημόσιας περιουσίας για 99 έτη ή υποχρεωτικής μετανάστευσης των νέων ή εκμαύλισης των πολιτών, των ηθών κ.ο.κ. Το επιχείρημα «και οι άλλοι τα ίδια έπραξαν» είναι τεχνηέντως ανακριβές, ήτοι αναληθές. Δεν έπραξαν όλοι τα ίδια, ιδίως ουδείς έπραξε όσα βιώσαμε και βιώνουμε επί 4 και 1/2 έτη. Τα δύο αυτά γεγονότα (Πρέσπες, Μάτι Αττικής), οι συμπεριφορές, πριν και μετά, τα πρόσωπα, πρωταγωνιστές, δευτεραγωνιστές, κομπάρσοι, αργυραμοιβοί, αρκούν ως απόδειξη του έσχατου σημείου ψυχοπνευματικής  και πολιτισμικής παρακμής των κυβερνώντων και μέρους της ελλαδικής κοινωνίας. Μεθοδευμένη απόπειρα εκχώρησης εκουσίως ιστορικών κυριαρχικών δικαιωμάτων  εμποτισμένων με αίμα θυσιαστικής επιλογής,  άνευ ήττας σε πόλεμο και νομιμοποίησης του ΑλβανοΒουλγαΣλαβικοΣκοπιανού ψεύδους δια υπογραφής, ουδείς ελεύθερος πολίτης ανέμενε. Η απύθμενη ασέβεια, ύβρις, αναίδεια ενώπιον της εκατόμβης θυμάτων και του ασύλληπτου πόνου των ζώντων  μόνον προς εφιάλτη προσομοιάζει. Άβυσσος πράγματι η ψυχή του ανθρώπου και εκ της αβύσσου ενίοτε τέρατα εξέρχονται. Και από κοντά και οι δοσίλογοι Τσάμηδες και  κάθε «βαρεμένος…»
Εντεύθεν και το διακύβευμα των επικείμενων εκλογών της πρωθυπουργικής Δημοκρατίας μας: Να συντρίψουμε την πλάνη και τους εμπαθείς διακινητές της, σε όποιον οργανισμό έχουν εγκατασταθεί ως ξενιστές. Η πρόκληση αφορά πλέον την προάσπιση προαιώνιων αξιών, θεμελιωδών στοιχείων πολιτισμού, την ελευθερία. Η βαρβαρότητα πρέπει να ανακοπεί, συντριβεί και αποσυντεθεί στα εξ ων συνετέθη. Η ψήφος μας λέγει «κάτσε κάτω και βούλωσέ το ανόητε, επηρμένε υποκριτή, φανατικέ…»!
Επειδή δε μέγιστη η ευθύνη του σταυρού, ασφαλής οδηγός αποφυγής λάθους, συνιστά το «μαύρισμα» όλων όσων τάσσονται υπέρ του επαίσχυντου προσυμφώνου με το Σκοπιανό μόρφωμα, όλων όσων αναιδώς δήλωσαν «πάλι τα ίδια θα κάναμε», όσων δεν αναγνωρίζουν την γενοκτονία των Ελλήνων Πόντου, Μ. Ασίας,  όσων έμμισθων υποκριτών, «ειρηνιστών», «αλληλέγγυων», «διεθνιστών», κυμβάλων αλαλαζόντων,  με πρόσχημα την σύνεση «διαπραγματεύονται» Αιγαίο, ΑΟΖ, Ε.Ε.Χ, 12 νμ. Απορρίπτουμε και δεν νομιμοποιούμε στη συνείδησή μας το ψεύδος, την υποκρισία και την αμετροέπεια!
Την 7η Ιουλίου ενθυμούμεθα, με ενσυναίσθηση ευθύνης ελεύθερα σκεπτόμενου ανθρώπου, πολίτου και όχι πελάτου, αντιδρούμε στην βαρβαρότητα, συντρίβουμε την πλάνη και τους διακινητές της, όποιο προσωπείο και αν φέρουν.
Εντεύθεν και ο λογαριασμός…
Καλή επΑνάσταση!

Ιωάννης Κ.  Σουλιώτης


1 σχόλιο:

  1. Ζητώ συγγνώμη για το γραμματικό ολίσθημα "εκμαύλισης των πολιτών" αντί του ορθού "εκμαυλισμού των πολιτών". Είναι σαφές ότι ο ιός της "πλατιάς απέύθυνσης" ή απύθμενης ανοησίας έχει προσβάλλει το ανοσοποιητικό μου.
    Οψόμεθα...
    Ιωάννης Κ. Σουλιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.