14/6/19

Βίντεο «που δείχνει Ιρανούς να αφαιρούν μαγνητική νάρκη από ιαπωνικό δεξαμενόπλοιο» έδωσαν στη δημοσιότητα οι ΗΠΑ

REUTERS/HANDOUT
Βίντεο, το οποίο - όπως υποστηρίζουν - εικονίζει στελέχη των Φρουρών της Επανάστασης, επίλεκτου σώματος των ένοπλων δυνάμεων του Ιράν, να προσεγγίζουν το ένα από τα δύο δεξαμενόπλοια που δέχθηκαν επίθεση χθες στον Κόλπο του Ομάν και κατόπιν να αφαιρούν μια μαγνητική νάρκη που δεν είχε εκραγεί από το πλευρό του κύτους του τάνκερ, έδωσαν στη δημοσιότητα οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ.

U.S. NAVY
«Στις 16:10 τοπική ώρα ένα περιπολικό πλοίο κλάσης Γκαστί του σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης προσέγγισε το M/T Kokuka Courageous και παρατηρήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε καθώς απομάκρυνε μια μαγνητική νάρκη που δεν είχε εκραγεί», ανέφερε ο πλοίαρχος του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού Μπιλ Έρμπαν σε ανακοίνωση του.
Στην ύπαρξη αυτού του βίντεο αναφέρθηκε λίγες ώρες νωρίτερα Αμερικανός αξιωματούχος που μίλησε υπό τον όρο να μην κατονομαστεί στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.
Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters, Ναυτεμπορική

3 σχόλια:

  1. Οι Αμερικανοι διασωστες δηλ..θα την αφηναν να εκραγει ?? Την ειδαν...την εβγαλαν.Τι επρεπε να κανουν ?? Πρεπει βεβαια να πουν τι τυπος ειναι.Θα..δουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου Γιάννη - κουκιά σπέρνω.Τι μας μέλλει τι κάνουν οι Αμερικανοί διασώστες (και αν υπάρχουν).Σημασία έχει ποιός την έβαλε και γιατί την έβαλε και εννοείται αν θα τιμωρηθεί.
    Πάντως αυτός που κάνει αυτές τις ζημίες ξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη.

    Δεν θα ξεχάσω το 1992 με τον Σαντάμ,μας είχε πείσει η αριστερή προπαγάνδα που ευδοκιμεί στην Ελλάδα ότι είναι ανίκητος και θα συντρίψει τους ιμπεριαλιστές.Και περιμέναμε μέχρι που είδαμε το τέλος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπαρχει θεμα κατανοησης...
      Αν δεν κανω λαθος ..αν και λες πρεπει να μαθουμε...ξερεις ηδη ποιος τις εβαλε..οπως και πως δεν ηταν ο τσομπανης...ουτε το τσομπανοπουλο του...Μας ειπες και
      Τις συνεπειες..Στο Ιρακ τελειωσαν ολα μετα ?? Διοτι ειδα το ...Ιραν να νικησε...αφου ελεγχει πληρως το μισο Ιρακ...που δεν ειχε ..πριν.!! Και να σκεφτεις οτι το Ιραν...ειναι ο εχθρος των τσομπανηδων..!! Που ναταν και φιλος...Δεν ειναι ολα μαγκια στο μπαρ..

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.