9/6/19

Ραγδαία αύξηση των …πολυεκατομμυριούχων πολιτικών στο Κοσσυφοπέδιο


Υπάρχουν δεκάδες ανώτεροι αξιωματούχοι των θεσμικών οργάνων του Κοσσυφοπεδίου, των οποίων η περιουσία είναι μεγαλύτερη από ένα εκατομμύριο ευρώ, γράφει η κοσοβάρικη ‘zeri.info’.

Με βάση τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Υπηρεσία Καταπολέμησης της Διαφθοράς, φαίνεται ότι ο αριθμός των εκατομμυριούχων πολιτικών αυξάνεται ραγδαία από έτος σε έτος, όπως σημειώνεται.

Ο αριθμός των ανώτερων κρατικών αξιωματούχων που έχουν δηλώσει πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ σε ακίνητα αυξάνεται καθημερινά, ενώ ο πληθυσμός του Κοσσυφοπεδίου επιδιώκει να φύγει στο εξωτερικό λόγω της ακραίας φτώχειας.

Τα στοιχεία που αναφέρονται από τον Οργανισμό Καταπολέμησης της Διαφθοράς, δείχνουν ότι οι αξιωματούχοι - πολυεκατομμυριούχοι, υπάρχουν στο Κοινοβούλιο, στην κυβέρνηση, σε ανεξάρτητους θεσμούς αλλά και στους δήμους του Κοσσυφοπεδίου.


Για παράδειγμα, γράφει το δημοσίευμα, ο πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου, Ραμούς Χαραντινάι στη λίστα του Γραφείου (φωτό) για την καταπολέμηση της διαφθοράς παρουσιάζεται με ένα σπίτι αξίας 300 χιλιάδων ευρώ, ένα άλλο αξίας 270 χιλιάδων ευρώ, μια έκταση λοφώδη αξίας 75 χιλιάδων ευρώ, κτήματα αξίας 27 χιλιάδων ευρώ, αγροτική κατοικία αξίας 202 χιλιάδες ευρώ και διαμέρισμα που αγόρασε το 2017 αξίας 70 χιλιάδες ευρώ. Η απόκτηση αυτών των περιουσιακών στοιχείων δεν αντιστοιχούν στα δηλωθέντα εισοδήματα.


ΠΗΓΗ: echedoros-a.gr

3 σχόλια:

  1. από το εμπόριο οργάνων σερβων αιχμαλώτων και από τα μυστικά κονδύλια της CIA !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι ναναι είστε. Εμπόριο οργάνων λεει κ άλλος. Λες και έχει αποδείξεις. Δεν χρειάζεται να κάνει εμπόριο οργάνων όταν με μια σύμβαση που θα δώσει σε μια εταιρία για κατασκευή ενός δρόμου παίρνει το μερίδιο του. Όλο αρλούμπες πετάτε και έχετε καταντήσει χειρότερα από τους Σερβους με τις αβάσιμες κατηγορίες.

      Διαγραφή
    2. Ορίστε και το link φαφλατα

      https://www.google.com/amp/s/amp.theguardian.com/world/2010/dec/14/kosovo-prime-minister-llike-mafia-boss

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.