15/6/19

Οι συνεργασίες του ΣΥΡΙΖοΠΑΣΟΚ και της ΝΔ με τον αμερικανικό εξτρεμισμό της Scientology (1)

Αντώνης Μποσνακούδης,
Δημοσιογράφος-συγγραφέας, Συντονιστής συμμαχίας ΑΚΚΕΛ *
Λόγω αναγκαστικά μεγάλου αποδεικτικού όγκου στοιχείων και γεγονότων, το άρθρο γράφτηκε σε συνέχειες.
Η ανθελληνική και ουσιαστικά προδοτική φύση του ΣΥΡΙΖΑ τόσο στα εθνικά θέματα όσο και στην γενικότερη στάση απέναντι της Ελληνικής κοινωνίας και της εθνικής κρατικής υπόστασης, έχει πλέον αποκαλυφθεί πλήρως μετά από την περιβόητη συμφωνία των Πρεσπών, με την οποία ο Κοτζιάς χάρισε την Μακεδονία στους Σκοπιανούς, τους αμετανόητους συμμάχους των Ναζί. Όχι ότι χρειαζόμασταν πολλές αποδείξεις διότι ο βίος και η πολιτεία του Συνασπισμού και μετέπειτα του ΣΥΡΙΖΑ περιελάμβανε καθετί που εξυπηρετούσε το καθεστώς της παγκοσμιοποίησης για την διάλυση κάθε Εθνικής δομής στην Ελλάδα και όχι μόνο.
Αυτό όμως που δεν έχει γίνει ακόμη πλήρως κατανοητό είναι ότι (ως Συνασπισμός ακόμη) είχε ουσιαστικά κατασκευαστεί από τον χώρο μίας οργάνωσης στο Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ (Scientology) ώστε να ξεπλύνει ως πολιτική δράση την εγκληματική και ανθελληνική ατζέντα της οργάνωσης. Κάθε «πολιτική» του Συνασπισμού-ΣΥΡΙΖΑ (και του «εκσυγχρονιστικού-προοδευτικού» χώρου) είχε αναφορά σε στόχους της Scientology. Στην Γαλλία η Scientology θεωρούνταν (μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον) μεταξύ άλλων και ως «στρατηγικός βραχίονας» του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Επιπλέον, δεν έχει γίνει ακόμη κατανοητό ότι μία ανάλογη ανθελληνική φύση έχουμε και μέσα στον πολιτικό χώρο που θεωρείται ακόμη από μερικούς ως υπερασπιστής των εθνικών δικαίων και της εθνικής υπόστασης δηλαδή στον ευρύτερο χώρο γύρω από τη Νέα Δημοκρατία. Αυτός ο ΝουΔουλικός χώρος για πολλά χρόνια λειτούργησε ως ουρά του παλιού Συνασπισμού και όλου του «εκσυγχρονιστικού» χώρου που στήθηκε γύρω από αυτόν.
Η συνέχεια του άρθρου στο Φάρος Ράδιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.