23/7/19

Πλουσιότερη ευρωπαϊκή πόλη το 2060. Πώς και γιατί;


Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η έρευνα της εταιρίας Grosvenor Casinos που παρουσιάστηκε πρόσφατα σε μεγάλο αγγλικό site. Σύμφωνα με αυτή το Βουκουρέστι είναι ήδη η 9η πλουσιότερη ευρωπαϊκή πόλη και το 2050 θα περάσει στην πρώτη θέση, όπου και θα παραμείνει το 2060, όπως αναλύεται. Μαζί του στις πρώτες 10 πλούσιες πόλεις σήμερα και σε 41 χρόνια θα βρούμε 5 γερμανικές πόλεις, το Παρίσι, το Λουξεμβούργο κ.α.
Για ένα μεγάλο τμήμα ανθρώπων στην Ελλάδα που δεν παρακολουθούν τις εξελίξεις ή έχουν απλά εμμονές, «αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει, βλέπω τους Ρουμάνους γύρω μου», όπως λένε χαρακτηριστικά. Η αλήθεια όμως είναι πως όπως η Ρουμανία απογειώθηκε, το ίδιο συνέβη και με το Βουκουρέστι, την πρωτεύουσά της. Ας δούμε το πώς και το γιατί, για να παίρνουμε ιδέες, τώρα που φαίνεται ότι υπάρχουν και στην Ελλάδα άνθρωποι που θέλουν να αναπτύξουν και να ανεβάσουν τη χώρα μας πιο ψηλά.

Για τη συνέχεια Liberal

1 σχόλιο:

  1. Τι Γαλλια ...τι Ισπανια...τι Ρουμανια...αρκει να τρωμε ...Λιμπεραλ ...κστα Ματθαιον Αμανες...Θα τον ακουμε εως το 10.000 μ.Χ...σε παραλλαγες και σε οκταβες..σε σολ μειζονα..Ακουσατε ποτε οτι ο ανθρωπος εχει και πνευμα υπαναπτυκτο ?? Κυρια αιτια της τροφικης ανεπαρκειας ?? Οχι....διοτι ..ποιο Βουκουρεστι το χωραει αυτο ?? Αυτοι εδω φτιαχνουν το πρωτυπο μας επιμονα...Φαι....φαι....φαι.....να τρως ...κι ετσι τρως... αλλιως τρως......κλπ...Δινουν και ...σοδα στο μαγαζι....συχνα φτιαχνουν και Βουκουρεστια..για να δειχνουν τον δρομο...Σαν Φαροι...στο σκοταδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.