30/7/19

Προκλήσεις από τον Τούρκο υπουργό Ενέργειας: Η Ανατολική Μεσόγειος είναι θέμα των 82 εκατ. Τούρκων



Απτόητοι συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Τούρκοι αξιωματούχοι. «Υπόθεση των 82 εκατομμυρίων της Τουρκίας» είναι η ανατολική Μέσογειος, δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι δεν θα υποχωρήσουν.

«Είναι θέμα της Τουρκίας, είναι αγώνας ενάντια σε εκείνους που ενοχλούνται από την ύπαρξη της Τουρκίας, είναι αγώνας για την ύπαρξη της Τουρκίας» υποστήριξε, σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, και επανέλαβε ότι η χώρα του δεν προτίθεται να κάνει πίσω στην ανατολική Μεσόγειο.

Η Τουρκία, με την ολοκλήρωση του προγράμματος το 2023, θα έχει τη δυνατότητα αποθήκευσης 5,4 δισ. κυβικών μέτρων, σημείωσε ο Ντονμέζ σε ομιλία του κατά την τελετή του θεμέλιου λίθου για τη διεύρυνση των εγκαταστάσεων αποθήκευσης φυσικού αερίου. Θα είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο από άποψη χωρητικότητας, πρόσθεσε.

«Και μια από τις καλύτερες απαντήσεις σε εκείνους που στρέφονται ενάντια στις δίκαιες δραστηριότητες της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο και σε εκείνους που υπερασπίζονται τις απειλές εναντίον της θα έχει δοθεί σήμερα από εδώ. Η Τουρκία δεν βρίσκεται ποτέ χωρίς εναλλακτική», σημείωσε με νόημα ο Τούρκος υπουργός.

Οι Τούρκοι στάθηκαν όρθιοι ενάντια σε αυτούς που προσπάθησαν να κάνουν βήμα αγνοώντας την Τουρκία, υπογράμμισε ο Ντονμέζ για να προσθέσει: «Χάρη σε αυτή τη δύναμη και την πίστη δεν θα υποχωρήσουμε ποτέ στο θέμα της ανατολικής Μεσογείου ούτε σε άλλο θέμα για το οποίο πιστεύουμε στην ορθότητά του».

ΠΗΓΗ: lawandorder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.