16/7/19

Βόμβα από τον Ζιρινόφσκι: "Ο Ερντογάν μου είπε ότι η Τουρκία μπορεί να βγει από το ΝΑΤΟ"

Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, αρχηγός του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος (LDPR) της Ρωσίας, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή είπε ότι έχει συναντήσει δύο φορές τον Ερντογάν και ότι ο Τούρκος πρόεδρος του είπε ότι "η Τουρκία μπορεί να φύγει από το ΝΑΤΟ και να ενταχθεί στον Οργανισμό Συνεργασίας της Σαγκάης".
Ο Ζιρινόφσκι, απαντώντας στο ερώτημα "Αυτό θα είναι ένα μεγάλο χτύπημα για το ΝΑΤΟ, αφού η Τουρκία είναι στην ουσία η ΝΑ πτέρυγα του ΝΑΤΟ", ο Ρώσος πολιτκός είπε:

"Όταν συννατιόμαστε, εγώ καταλαβαίνω τι λέει στα τουρκικά. Επίσης, μου κάνουν και μετάφραση στα ρωσικά. Μου είπε ότι όχι μόνο θα φύγει από το ΝΑΤΟ, αλλά το ταχύτερο δυνατόν θα ενταχθεί στον Οργανισμό Συνεργασίας της Σαγκάης".

Πηγή: Αϊντινλίκ

11 σχόλια:

  1. Μά εἶναι γνωστό, ὡς πιθανότατο ἐνδεχόμενο, καί τό λέω ἀπό καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλανασθε πλάνη οικτράν αν νομίζετε,οτι οι Αμερικανοί με τους κεμαλιστές θα αφήσουν την Τουρκία να φύγει από το ΝΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέν θά φύγη. Ἔχει φύγει
      - ὡς ἐπιτήδειος οὐδέτερος, καί ἄρα ἀναξιόπιστος σύμμαχος, ἀπό πάντα.
      Μόνο ἄμεσο do ut des λειτουργεῖ μέ τούς Τούρκους, καί πάλι ὄχι πάντα:
      ὄχι ὅταν χωρίς βλάβη σοβαρή αὐξάνουν ἰσχύ, ἀθετώντας συμφωνηθέντα.

      Διαγραφή
    2. Σας ξαναλέω..Η Τουρκία ως ΝΑ πτέρυγα του ΝΑΤΟ και ως χώρα μέλος δεν έχει φύγει βκαι ούτε πρόκειται ,ο,τι και αν λέει ο αναλώσιμος Ερντογάν..Ο μικρασιατικός χώρος είτε ως Τουρκία του σήμερα είτε ως ομοσπονδία του αύριο θα παραμείνει πιστός μέλος της συμμαχίας

      Διαγραφή
    3. Για να λέει ένας MOSE DAYAN
      '''Ο μικρασιατικός χώρος είτε ως Τουρκία του σήμερα είτε ως ομοσπονδία του αύριο θα παραμείνει πιστός μέλος της συμμαχίας''', κάτι περισσότερο θα ξέρει.

      Διαγραφή
    4. Λες ναναι απ την ιδια φυλη με τον ..Μαρξ και τον Λενιν ??

      Διαγραφή
  3. Το ΝΑΤΟ το εξευτέλισαν οι Γερμανοί και οι Βρετανοί οι οποίοι το οδήγησαν υπέρ της αναπτυξης του Ισλάμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν φύγει,έχει καλώς.Αν όχι,την βάψαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο μόνος τρόπος η Τουρκία να σωθεί εθνικώς ειναι να βγει απο το ΝΑΤΟ ! Εντός του ΝΑΤΟ θα διαμελιστεί σε βάθος χρόνου.Αυτο το ξέρουν και οι κεμαλικοι πλέον.Και οι στρατηγοί.Το θεμα ειναι αν μπορεί να το επιτύχει ο Ερντογαν αυτο και δεύτερον πότε.Χρειαζεται προετοιμασία αρκετού καιρού...Οι S400 ειναι μέρος αυτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Αμερικη προφανως δεν θα διαμελιστει...ουτε η ΕΕ...τουλαχιστον εως τους εξωγηινους. Αλλα αυτοι.μπορει ναρθουν αυριο.!! Ποιος ξερει ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το μέλλον των ΗΠΑ είναι η καταστροφή, αν δώσουν μέρος από τα Ελληνικά κοιτάσματα σε Βρετανούς και Γερμανότουρκους.

    Η Ρωσία, η Γερμανια και η Βρετανία θα είναι Ισλαμικές χώρες σε σύντομο διάστημα. Ο παιδικός Ισλαμικός πληθυσμός σε Γερμανία, Βρετανία και Ρωσία διπλασιάζετε κάθε δέκα χρόνια, ενω ταυτόχρονα ο Χριστιανικός τους πληθυσμός αποδεκατίζετε λόγο της ραγδαίας ανάπτυξης των παραφιλιακών ιδεολογιών και της ταχύτατης διάλυσης του θεσμού της οικογενείας. Οι νέες γενιές γηγενών σε Γερμανία, Βρετανια και Ρωσία είναι μάλιστα κοντίτερες σε ύψος, έχουν χειρότερη υγεία και μικρότερο προσδόκιμο ζωής από τους γονείς και παππούδες τους. Το διδύκτιο/κινητά, αλλά και τα χημικά στα τρόφιμα έχουν καταστρέψει το ορμονικό σύστημα των νέων γενιών. Εάν οι ΗΠΑ έχουν έστω και ένα ίχνος λογικής, πρέπει να κατανοήσουν ότι Γερμανία, Βρετανία και Ρωσία είναι ένα βήμα πριν την οριστική τους ένωση με το Ισλάμ.

    Σημαντικοί Βρετανοί και Γερμανοί πανεπιστημιακοί - στρατηγιστές θεωρούν ότι η πορεία των χωρών τους προς τον εξισλαμισμό είναι φυσιολογική και καλοδεχούμενη.

    Μόνο η ένωση των Χριστιανών των ΗΠΑ με τους Χριστιανούς σε Ρωσία μπορεί να αποτρέψει τον εξισλαμισμό της Ευρώπης και να θέσει Γερμανία, Βρετανία και Τουρκία σε μια πορεία προς εκχριστιανιμό-ανθρωπισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.