2/7/19

Επίθεση τουρκικής παραστρατιωτικής οργάνωσης στον καθηγητή Φωτιάδη για τη Γενοκτονία



«Σε ένα θα συμφωνήσω με τον Τούρκο στρατηγό ότι είμαι τρελός, δεν είμαι όργανο όμως των σιωνιστών, ούτε πράκτορας της CIA και κυρίως δεν είμαι εχθρός των Τούρκων», το μήνυμα του στο Facebook.
Διαβάστε την ανάρτηση:

Ευχαριστώ την παραστρατιωτική τουρκική οργάνωση Atabey και τον πρόεδρο της τουρκικής εθνικιστικής οργάνωσης, στρατηγό Levent Sekban, General Baskan Bekili, για τη μεγάλη τιμή της δωρεάν διαφήμισης του βιβλίου μου για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στα τουρκικά. Ο φασισμός στην Τουρκία καλά κρατεί. Η οργάνωση ζητά την απαγόρευση του βιβλίου, την κατάσχεση των αντιτύπων και την τιμωρία όσων εμπλέκονται με την έκδοση του βιβλίου. Η τιμωρία είναι αμείλικτη. Δεν μπορούν να ζουν στην Τουρκία. Όλοι όσοι εμπλέκονται στην εκτύπωση και διακίνησή του, πρόσωπα και εταιρείες. πρέπει να τιμωρηθούν με τέτοιον τρόπο ώστε να μην ξανατολμήσουν να δημοσιεύσουν τέτοια βιβλία. Επισυνάπτω την απόφαση της οργάνωσης. Από την Ελλάδα στέλνω τα χαιρετίσματα μου στην Τουρκία, αλλά και στις έρημες και απρόσωπες Ποντιακές Ομοσπονδίες. Σε ένα θα συμφωνήσω με τον Τούρκο στρατηγό ότι είμαι τρελός, δεν είμαι όργανο όμως των σιωνιστών, ούτε πράκτορας της CIA και κυρίως δεν είμαι εχθρός των Τούρκων, γιατί πιστεύω ότι με την πλειοψηφία των κατοίκων της μικράς Ασίας είμαστε καρπός του ίδιου δέντρου. Μία ιατρική εξέταση DNA μπορεί να αποκαταστήσει την ιστορική αλήθεια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ, 6/5/2019

To τρέχον έτος 2019, όπου προσπαθούμε να κατανοήσουμε εκ νέου την κληρονομιά του Ατατούρκ,
η χώρα μας περνάει πολύ δύσκολες στιγμές. Το τουρκικό έθνος δέχεται επιθέσεις από το εξωτερικό και το εσωτερικό, επιθέσεις ένοπλες, πολιτισμικές, οικονομικές, διπλωματικές καθώς και προσβολές και απειλές. Την προηγούμενη εβδομάδα όπως θα θυμάστε είχαμε αναφερθεί σε έναν ελληνικής καταγωγής ισλαμιστή συγγραφέα, ονόματι Τζόρτζι και στους υποστηριχτές του, οι οποίοι δέχθηκαν σφοδρή κριτική για τις απόψεις τους για τον Ατατούρκ. Αυτή την εβδομάδα φέρνουμε στην επικαιρότητα την περίπτωση κάποιου άλλου τρελού, που λέγεται Κωνσταντίνος Φωτιάδης, ο οποίος είναι όργανο των σιωνιστών και πράκτορας της CIA και εχθρός των Τούρκων. Το βιβλίο του Φωτιάδη Γενοκτονία κατά των Ελλήνων του Πόντου κυκλοφόρησε ακόμα και στην Τραπεζούντα.

Καταγγέλλουμε με όλη μας την δύναμη αυτή και αυτού του είδους τις εκδόσεις που είναι εχθρικές προς το τουρκικό έθνος, τον Ατατούρκ και την τουρκική δημοκρατία, που ως κομμάτι ενός παγκόσμιου σχεδίου στοχεύουν να διαμελίσουν την Τουρκία. Δεν θα σταματήσει κανείς αυτούς τους προδότες που ενισχύονται από τον σιωνισμό και τον ιμπεριαλισμό; Δεν έχει έρθει η ώρα να ξυπνήσουμε και να αντιδράσουμε;

Δεν είναι ενδιαφέρον, δεν είναι απαίσιο το ότι ένα τέτοιο βιβλίο κυκλοφόρησε στην Τραπεζούντα, μια πόλη που πρωτοστάτησε στην ίδρυση πατριωτικών εθνικιστικών οργανώσεων για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων της Ανατολίας και την διεξαγωγή του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα, σε μια πόλη γεμάτη από απογόνους τούρκων εθνικών ηρώων; Δεν είναι απαίσιο να πωλείται ένα τέτοιο βιβλίο στη μεγάλη αλυσίδα βιβλιοπωλείων της χώρας, τα D&R και μάλιστα στο παράρτημα της Τραπεζούντας; Το συμπέρασμα δικό σας.

Που είναι το εθνικιστικό πνεύμα του αγώνα της απελευθέρωσης που πριν από 100 χρόνια, ξεκινώντας από την Τραπεζούντα διαχύθηκε σε όλη την χώρα; Δεν μπορούμε να μην θέτουμε αυτό το ερώτημα. Επιπλέον, γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτούς τους εχθρούς του τουρκισμού, του Ατατούρκ και του τουρκικού έθνους. Και εσείς που τώρα κυβερνάτε την Τουρκία, δεν γνωρίζετε καλά ποιοι κρύβονται από πίσω; Αντί λοιπόν να παραπλανάτε το έθνος μας με άλλα άσχετα ζητήματα, δώστε βαρύτητα στα ζητήματα ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής, οικονομίας, επιστημών και τεχνών, αθλητισμού και πολιτισμικής πολιτικής.

Εμείς, η τουρκική εθνικιστική οργάνωση ατάμπεϊ (atabey), δηλώνουμε δημόσια ότι πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα κατά αυτού του βιβλίου και όσων βρίσκονται από πίσω και το διακινούν εντός της Τουρκίας. Πρόκειται για ένα βιβλίο που προσβάλει τις τουρκικές εθνικές αξίες και το έθνος μας και απειλεί την εθνική μας ενότητα και ασφάλεια. Όσοι βρίσκονται πίσω από την διακίνησή αυτού του βιβλίου, δεν έχουν δικαίωμα να ζουν στην Τουρκία. Αυτό είναι το μήνυμά μας προς τους διοικούντες του τουρκικού κράτους.

Το κράτος πρέπει να απαγορεύσει την κυκλοφορία αυτού του βιβλίου και να κατασχέσει όλα τα αντίτυπα που κυκλοφορούν. Επιπλέον θα πρέπει να προειδοποιηθούν και να τιμωρηθούν αυστηρά, στο πλαίσιο των νόμων του κράτους, όλοι όσοι εμπλέκονται στην εκτύπωση και διακίνησή του, πρόσωπα και εταιρείες. Πρέπει να τιμωρηθούν με τέτοιον τρόπο ώστε να μην ξανατολμήσουν να δημοσιεύσουν τέτοια βιβλία.

Με εκτίμηση και σεβασμό
Λεβέντ Σεκμπάν,

Πρόεδρος της Τουρκικής Εθνικιστικής Οργάνωσης Ατάμπεϊ, Παράρτημα Κωνσταντινούπολης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.