13/7/19

Ελληνική Λύση: Σύσταση εξεταστικής επιτροπής για Κοτζιά - Είμαστε αντίθετοι στη Συμφωνία των Πρεσπών

Ελληνική Λύση: Να προχωρήσει η σύσταση εξεταστικής επιτροπής για Κοτζιά – Είμαστε αντίθετοι στη Συμφωνία των Πρεσπών    
Στη μήνυση του προέδρου της «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδονίας» κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά «για εσχάτη προδοσία», η οποία έχει διαβιβαστεί και βρίσκεται στη Βουλή, αναφέρεται η Ελληνική Λύση.
Όπως τονίζει, απαιτείται η έγκριση τριάντα βουλευτών, ώστε να προχωρήσει η «σύσταση εξεταστικής επιτροπής» που θα διερευνήσει αδικήματα του πρώην ΥΠΕΞ και η οποία «μπορεί να οδηγήσει σε ειδικό δικαστήριο» και συνεχίζει «οι δέκα βουλευτές είναι από την Ελληνική Λύση! Καλούμε έμπρακτα όλους αυτούς που έλεγαν στα λόγια ότι είναι αντίθετοι στη συμφωνία των Πρεσπών, να το αποδείξουν και στην πράξη! 
Η Ελληνική Λύση είναι εδώ» τονίζεται σε ανακοίνωση.
Σε άλλη ανακοίνωση, η Ελληνική Λύση επικροτεί την απόφαση του υπουργείου Εργασίας, να άρει εγκύκλιο που διευκόλυνε τις διαδικασίες για την αποδοση ΑΜΚΑ σε υπηκόους ξένων χωρών, χαρακτηρίζοντας «σωστό» το μέτρο.
«Η Ελληνική Λύση όμως λέει στην κυβέρνηση: Κόψτε τώρα και τα επιδόματα. 
Είναι ρατσιστικό κατά των Ελλήνων» τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

9 σχόλια:

  1. Γενοκτονια ειναι σε παραλλαγες καμουφλαζ...και....δηθεν ετσι...δηθεν αλλιως...δηθεν αλλιωτικα...για συγχιση του νου στην διασπαση..Αυτο κοβεται.με την μια αν δεν πεσεις στην γουρνα ...Μπορεις.πχ να πεις δυνατα στα ..δηθεν καταμουτρα .: πες οτι θες...σε εχουμε γραμμενο πληρως στα παντα.. Παιξε παρα περα.."...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλω για τον ...ανθρωπισμο πουχει.μια εισβολη σε σουρεαλιστικη ερμηνεια της γενοκτονιας ...απο γηγενεις πρακτορες ξενων...που αντιγραφουν τα Ευαγγελια ολα για να αγιοποιησουν το εγκλημα...Το ΑΜΚΑ...ειναι απ το Ευαγγελιο του Λουκα...περι ελεηνοσυνης οταν σκοτωνεις και αμολας λεξεις για ξεκαρφωμα...σε ηχο πλαγιο..Το "Μ"...θα πει μητρωο.Δινεις δηλ....ληξιαρχικη πραξη γεννησης στην Αφρικη...οτι γεννηθηκε εδω..Αφου δεν σε πιανει το τρελαδικο να σε βαλει μεσα...παλι.καλα...Τυχαια γεμισε εξω τρελους σε ρολους θεατρικους ?? Σε λιγο θα μοιραζουν και καπελα του ...Ναπολεοντα...στον δρομο...(φανταζεσαι θεαμα ??

      Διαγραφή
  2. κ βελοπουλε
    αυτο πρεπει μα γινει τον σωστο χρονο
    τωρα ειναι καλοκαιρι
    τον χειμωνα ο κ μητσοτακης θα ξαναπαει για σκι,οποτε
    υου χρονου να ειμαστε καλα πρωτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πρέπει να πληρώσει η ναζίφατσα την Προδοσία που διέπραξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απ΄αλλού το περίμενε κι απ΄αλλού του προέκυψε,Τώρα άντε βγάλε άκρη.
    Για τον Βελόπουλο δεν είναι μόνο σανίδα σωτηρίας αλλά και δυνατότητα προαγωγής και επαύξησης της δύναμης του,με τάσεις για πρωταγωνιστικό ρόλο.Φοβερό!
    Έχει γούστο να είναι ηλεκτρολύτης και να μας κάνει στρωματόλυση....
    Νικολάκη,ξέχασες κάτι, από τρελλό και μεθυσμένο(για δόξα και ρόλο) βρίσκεις τον μπελά σου,κι ανοίγει η κερκόπορτα,αφού το θες κι έτσι, όντας σίγουρος απ΄την άλλη...το σινάφι σου, ότι δεν σ΄αγγίζει τίποτε. Νόμιζες.
    Καλά ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα μου προξενούσε ιδιαίτερη εντύπωση αν γινοταν κατι τέτοιο.Θεωρω οτι προστατεύεται εκ του εξωτερικου... Ο κύριος Βελοπουλος θα κανει αντιπολίτευση απο τα δεξια στη ΝΔ , αν και στα έθνικα θέματα δεν υπάρχει δεξια και αριστερά.Δε βλέπω όμως κατι το ιδιαιτέρως πρωτοποριακό να κομίζει σε άλλες θέσεις του,Κανένα απο τα μικρα κόμματα δε βλέπω να ξεφεύγουν απο την τυχη των μικρών κομμάτων...Βλεπε Εν.Κεντρωων,ΧΑ,Λαός,Ποτάμι και λοιπά...Ενα μονο ξέφυγε απο την τυχη αυτή, ο ΣΥΡΙΖΑ !
    ΥΓ : εχει εναν εξαίρετο βουλευτή επικράτειας η ελληνική λύση , μου εχει προξενήσει μεγαλη εντύπωση το πνευματικό του δυναμικό και η συμπεριφορά του,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδια αν εχει ταλεντο θα φανει.Το ταλεντο δεν κρυβεται οπως και του ζωγραφου αν πιασει πινελο.Εγω προσωπικα δεν εχω προκαταλειψεις...αφηνω χωρο στα παντα..αν μπορουν.Ειπαμε αν μπορουν θα φανει..Ακουω κατι χαζομαρες για την δουλεια του..σαν κριτηριο . Κι εδω ανοιχτος ειμαι..αν σκεφτεις τι παθαμε απ τις δουλειες τις αλλες τις ...αξιοπρεπεις...ταχα.Σκιτζηδες πληρως..κι αναξιοι λογου.Τι δικηγοροι...τι ετσι γκιουβετσι...τερατα της κολασης του Δαντη...Οχι ανοιχτοι σε ολα τα ενδεχομενα αν εχουν ταλεντο...γιατι οχι ?? Αν παει να σε σωσει επιτυχως καποιος οταν βυθιζεσαι ρωτας τι δουλεια κανει πριν ?? Εχω εργαστει αρκετα σαν πωλητης..κι εκτιμω πολυ το επαγγελμα..πιο πολυ απο αλλα.Απαιτει απιστευτο ρισκο...κοπο...εργατικοτητα και θαρος και υπομονη...ψηνεσαι σαν μπιφτεκι στον κινδυνο..στην ανασφαλεια..στους χαρακτηρες..κι εισαι ολη μερα στον δρομο με ενα σπαθι πανω απ το κεφαλι σου να στο κοψουν αμεσως στην πρωτη γκελα...Γιατι οχι λοιπον..αν εχει ταλεντο ?? Αν εχει..θα φανει ...αν οχι ...παλι θα φανει.Τα ταλεντα διαμορφωνουν μονα την πραγματικοτητα..κι οχι αυτη ...αυτα. Ειπα πολλα ...οχι γιαυτον...αλλα για την νοοτροπια μας..που με ενοχλει αρκετα..γιατι ειναι κλειστη στο απροβλεπτο και σιγουρατζιδικη στα παντα..Με τα γνωστα βεβαια ...αποτελεσματα...μια πληρη ασταθεια...και μια ...σιγουρη καταστροφη...μετρησιμη πια ...και συγκεκριμενη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευθυμα
    Παντως εχει πολυ καλυτερο βιογραφικο απ τον Σαλβινι !! Μας εξεθεσε ο Ορακολουμ το βιογραφικο Σαλβινι..Αν ηταν ο Σαλβινι εδω...θαχαμε κηδεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.