27/7/19

Η Τουρκία θέλει να φτιάξει πυρηνικά όπλα, αποκαλύπτει πρώην διοικητής της ΚΥΠ

Η Κύπρος βρίσκεται στον ραδιενεργό κυκλώνα που κρύβει το Άκουγιου, την ώρα που κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει τα ραδιενεργά υλικά, εξήγησε

Η συμφωνία Τουρκίας - Ρωσίας για την δημιουργία του Άκουγιου επιτρέπει στην Άγκυρα να προχωρήσει και σε κατασκευή πυρηνικών όπλων, αποκαλύπτει ο αντιστράτηγος και πρώην διοικητής της Κυπριακής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Ανδρέας Πενταράς.
Η Κύπρος βρίσκεται στον ραδιενεργό κυκλώνα που κρύβει το Άκουγιου, την ώρα που κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει τα ραδιενεργά υλικά, εξήγησε ο κύριος Πενταράς και συνέχισε λέγοντας πως «το ρήγμα στην κατασκευή του εργοστασίου αποκαλύπτει τις προχειρότητες που υπάρχουν». 
Η Άγκυρα πονηρά κατασκευάζει το εργοστάσιο στα άκρα της χώρας της, ώστε σε ενδεχόμενο πρόβλημα να μη επωμιστεί σε όλη την έκτασή τους τις συνέπειες, αδιάφορα αν έτσι τις εξάγει και εκτός των συνόρων της, επισήμανε ο πρώην διοικητής της ΚΥΠ.

Πρώτο Θέμα

4 σχόλια:

  1. Το απολυτο αξεσουαρ μας υπερδυναμης.
    Ειμαι απολυτως βεβαιος οτι θα τα φτιαξει και μαλιστα πολυ γρηγορα.
    Μονον τοτε σε υπολογιζουν-φοβονται οι αλλοι,π.χ. τι θα ειχε παθει η Β.Κορεα εαν δεν κατειχε πυρηνικα ;.
    Η Τουρκια οσο και να μην θελουμε να το δουμε,διαθετει πολιτικους που πλειοψηφωντας μεταξυ τους ζητουν να καταστει υπερδυναμη,εν αντιθεσει με τους δικους μας πωλητικους που για μια μερα ακομα στην καρεκλα της εξουσιας πωλουν οτι ιερο και οσιο υπαρχει βλεπε Χορτον τι εγραψε για την εθνικη τραγωδια του '22.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και σωστα θα πραξει. Εμεις βεβαια ειμαστε φιλειρηνικη χωρα (χωρος-αποχωρητηριο δηλαδη) και δεν θελουμε.....Θα ερθει προφανως αγγελος κυριου να μας προστατεψει λαμβανων την μορφην των ΗΠΑ ή και του ΙΣΡΑΗΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι αυτο πρεπει να ξεκαθαρισει...Ας φτιαξει και ..βλεπουμε μετα..Αλλιως παλι δεν θα ξερουμε τι τρεχει εδω μεσα..Τα πολλα "μηπως" ετσι ...η αλλιως η ..αλλιωτικα βολευουν τους μεσα πολυ.Ας ξεκαθαρισει και με ...βομβες Νετρονιου ! Λιγοτερο επικινδυνες ειναι απ τους ηγετες μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαθυστόχαστο κε της ΚΥΠ...
    Μόνο που το ξέρουμε καμμιά σαρανταριά χρόνια τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.