2/7/19

Πρόβλημα στο Ίντερνετ παγκοσμίως «ρίχνει» χιλιάδες ιστοσελίδες



Μεταξύ αυτών το Discord, σελίδες διαχείρησης κρυπτονομισμάτων, ακόμα και η ιστοσελίδα παρακολούθησης πτήσεων Flightradar24

Ένα πρόβλημα που έχει επηρεάσει την λειτουργία του Ίντερνετ παγκοσμίως έχει «ρίξει» χιλιάδες ιστοσελίδες ανά την υφήλιο την Τρίτη.
Αρκετοί μεγάλοι ιστότοποι αναφέρουν προβλήματα στις υπηρεσίες τους. Μεταξύ αυτών η ιστοσελίδα για τσατ discord, αρκετά websites κρυπτονομισμάτων, η ιστοσελίδα παρακολούθησης πτήσεων flightradar24, ακόμα και ο κολοσσός υγείας και ευεξίας Peloton έχουν επηρεαστεί από το πρόβλημα.

Οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι το ζήτημα ξεκίνησε από την εταιρία Cloudflare, που παρέχει υπηρεσίες διαδικτύου στις εταιρίες αυτές, γεγονός που έχει επηρεάσει χιλιάδες ιστοσελίδες σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο συνιδρυτής της Cloudflare Matthew Prince μέσω Twitter: «Είμαστε ενήμεροι για τα προβλήματα. Η ομάδα εργάζεται για να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει. Θα σας κρατάμε ενήμερους».

Λίγο αργότερα είπε πως επιβεβαιώθηκε και αποκαταστάθηκε το ζήτημα, αν και οι υπηρεσίες της εταιρίας θα αποκαθίστανται σταδιακά ανά τον κόσμο.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.