23/7/19

Αυτή ήταν η "παραγωγή" του άθλιου "κράτους επιχειρηματία"

Στα προφορικά πέρασε ο κ. Μητσοτάκης. Οι σύντροφοι απέφυγαν να εξεταστούν. Στα "γραπτά" το πρώτο θέμα είναι "η παραγωγή του κράτους επιχειρηματία". 
Ερέθισμα για το σημερινό σημείωμα της στήλης, ήταν τρία ρεπορτάζ, ένα εξαίρετο σχόλιο και ένα μήνυμα σχολιαστή από την Θεσσαλονίκη. Εμείς θα προσθέσουμε αυτά που μαθαίνουμε με την ελπίδα όπως τα γραπτά της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη και κυρίως οι αντοχές της να βοηθήσουν πράγματι να αλλάξει η Ελλάδα. 
Θα παρακολουθούμε όμως τις εξελίξεις βήμα-βήμα. Γιατί τα πάντα πρέπει να γίνουν χθες... κ. Μητσοτάκη.
Ξεκινάμε από το ρεπορτάζ του Capital.gr, ΕΒΖ: στο άρθρο 106β στο οποίο σημειώνεται "…Στην περίπτωση, της μη υπαγωγής στο 106β, η εταιρεία θα οδηγηθεί σε πτώχευση, με αποτέλεσμα για το απώτερο μέλλον να είναι αδύνατη η επαναφορά σε παραγωγική τροχιά των εργοστασίων, σε βάρος αγροτών και πιστωτών της εταιρείας"
Και τώρα το σχόλιο του "φαρμακερού" αλλά πάντα τεκμηριωμένου spentzomichalis "…ποιά παραγωγική τροχιά; Το μόνο που παρήγαγε η ΕΒΖ, ήταν... κομματόσκυλα! Και με πανάκριβο κόστος για τους φορολογούμενους. Το μεσομακροπρόθεσμο όφελος από την αλλαγή νοοτροπίας του νεοέλληνα, θα είναι πολύ μεγαλύτερο από το όποιο πρόσκαιρο μέτρο "διάσωσης"…".

Για τη συνέχεια Capital

1 σχόλιο:

  1. Αλλαξε αποψη η μια απ τις κυριες παραταξεις για τα κομματοσκυλα που εβαλε εκει η ιδια ?? Και θυμηθηκε τωρα πανω απ το ..φερετρο να σωσει τον ..νεκρο ...η να γραψει το σαβουαρ βιβρ απ την αρχη ??? Τι λες βρε ..φιλε.!!! Εισαι σαινι....Εχω κατι παλια μπρικια...δεν τα πουλας να βγαλουμε λεφτα ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.