13/7/19

Το ψηφοθηρικό πανεπιστήμιο


Η νέα κυβέρνηση αποφάσισε να μην προχωρήσει στην ίδρυση τέταρτης νομικής σχολής στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με δήλωσή του κατηγορεί την κυβέρνηση για τη μη ίδρυση της νομικής σχολής στην Πάτρα αναφέροντας: «Ήξερα ότι δυσαρεστήθηκε η ΝΔ με το εκλογικό αποτέλεσμα στην Αχαΐα, αλλά δεν περίμενα ότι θα έσπευδε να τιμωρήσει έναν ολόκληρο Νομό, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση της πατρίδας μας. Η κατάργηση της νεοσύστατης Νομικής Σχολής στην Πάτρα δείχνει εύγλωττα το ριζικά διαφορετικό σχέδιό μας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Εμείς φτιάχνουμε νέα ποιοτικά δημόσια πανεπιστημιακά τμήματα και σχολές, η ΝΔ τα κλείνει προκειμένου να ανοίξουν ιδιωτικά. Δήθεν για να μη φεύγουν τα παιδιά μας έξω. Βαθιά υποκρισία».

Ο Αλέξης Τσίπρας με τη δήλωσή του αυτή ομολογεί ότι η ίδρυση της νέας σχολής δεν έγινε με κριτήριο τις ανάγκες της χώρας, αλλά ήταν μια προεκλογική παροχή προς τους ψηφοφόρους του νομού Αχαΐας. Δεν είπε ότι χιλιάδες νέοι θα χάσουν την ευκαιρία να μορφωθούν και να γίνουν δικηγόροι, αλλά εστίασε στα χαμένα οικονομικά οφέλη της πόλης από τη μη δημιουργία της νομικής σχολής.

Για τη συνέχεια AthensVoice


2 σχόλια:

  1. Καλά αυτό το φρούτο ο Αλ6ς ο ξεφτιλισμένος δεν λέει να το βουλώσει, από λόγους αισθητικούς και μόνο, μιλάει ο αθεόφοβος και βρωμάει το περιβάλλον, μόνον η τρεμουλιάρα Μέρκελ τον επαινεί και ο Σόϊμπλε το θηρίο τον επιβραβεύει,όλος ο υγιής κόσμος συλλήβδην τον καταριέται και τον αποδοκιμάζει.
    .....Τι τους θέλει τους έξτρα δικηγόρους-νομικούς,αφού είναι γεμάτη η χώρα και δεν ξέρει κανείς πια πως να τους τακτοποιήσει και να τους ταξινομήσει, αλλά έτσι έμαθε αυτό το κακομαθημένο και πεισματάρικο παιδί, αρκεί να βλάψει την κοινωνία,δηλαδή μια τρύπα στο νερό απ΄τη μια,και γαία πυρί μιχθήτω απ΄την άλλη.
    Ο μόνος τρόπος να εκμηδενιστεί το άτομο, και η πολιτική του φούσκα, είναι να παράγουν έργο οι αντίπαλοι του,αν μπορεί να λεχθεί κάτι τέτοιο για τον αχαϊρευτο Αλ6 και τους συν αυτώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τενεκες ακομα δεν εχασε και αρχισε τις μπουρδολογιες , τωρα ενδιαφερεται και για τη μορφωση των νεων ας μορφωθει πρωτα ο ιδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.