29/7/19

Στην κόντρα το ψευδοκράτος - Οζερσάι: Ξεπερασμένη η δήλωση Μητσοτάκη για τερματισμό της κατοχής



Ο λεγόμενος «αναπληρωτής πρωθυπουργός» και «υπουργός εξωτερικών» του ψευδοκράτους, Κουντρέτ Οζερσάι, χαρακτήρισε την δήλωση του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τερματισμό της τουρκικής κατοχής στην Κύπρο ως «ξεπερασμένη».

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, υποστήριξε ότι ο τουρκικός στρατός βρίσκεται στην Κύπρο ως αποτέλεσμα της απόπειρας πραξικοπήματος από την Ελλάδα και παραβίασης του συντάγματος.
Ο Κουντρέτ Οζερσάι ισχυρίστηκε ότι ο τουρκικός στρατός επενέβη «για να τερματίσει μια εισβολή».
Επίσης υποστήριξε ότι εάν ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να εντοπίσει παράνομες δραστηριότητες στην Ανατολική Μεσόγειο θα πρέπει να κοιτάξει στις «μονομερείς ενέργειες των Ελληνοκυπρίων».

Για τα Βαρώσια ανέφερε πως εάν οι Ελληνοκύπριοι είχαν αξιοποιήσει τις ευκαιρίες για συνολική λύση δεν θα υπήρχε το πρόβλημα της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων και το μέλλον της Κύπρου θα ήταν διαφορετικό. Οι Ελληνοκύπριοι, είπε ο Κουντρέτ Οζερσάι, δεν έχουν το δικαίωμα να λένε ο,τιδήποτε για τα Βαρώσια και πρόσθεσε πως οι πρώην κάτοικοι της πόλης είναι ενδιαφερόμενο μέρος, η ελληνοκυπριακή ηγεσία και η Ελλάδα όμως δεν είναι ενδιαφερόμενα μέρη ούτε συνομιλητές σε αυτό το θέμα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

6 σχόλια:

  1. Μας πηραν μυρουδια...Η κωλωνια μυριζει μακρυα...Παντως βρε παιδια ...ειναι εντελως σατανικη η ψυχραιμια μας..Μεχρι κι ο Σατανας τρομαξε...Και οι ...στρατηγοι σατανικα το ιδιο.( αρχιζω..αστο...κριμα τα ρομποτ..μηχανακια ειναι..μονο λιγο λαδακι θελουν...τι να κανουν τα .φτωχα ? )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10 ΒΜ-21= 6 Τετραγωνικά χλμ...
    Κατεχόμενο τμημα 2000 τχλμ.
    50 ΒΜ21 = 300 τχλμ.
    Αρα: 2000/300= 7 βολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρες τροπο να γινει με μεγαλο εφε...οπως στις αποκριες...οχι κλασικα..Να γραφει στο Γκινες..Με κατοπτρα του Αρχιμιδη δεν γινεται ?? Με καταπελτη και υγρο πυρ ?? Με ενα Καναντερ βενζινη και σπιρτο?? Με δυο Καναντερ και βρωμουσα αεριο με υγρο ? Με εξαερωμενο ψεκαστο ραδονιο ?? Με σκονη πλουτωνιου ??

      Διαγραφή
    2. γινεται και με σπρεϋ τσουκνίδας...

      Διαγραφή
  3. up there in northern Cyprus it seems like we have an infestation of cockroaches., like a plague.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.