25/7/19

«Οργισμένη η Μόσχα με Αθήνα για αποκάλυψη των S-300 στο Ισραήλ»

Η κυβέρνηση της Αθήνας οργάνωσε επίσκεψη στα πυραυλικά συστήματα της Ρωσίας για να ενημερώσει την ισραηλινή πολεμική αεροπορία, προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια της Μόσχας, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Ρωσία και την Τουρκία.
Η Ρωσία σχεδιάζει να τιμωρήσει την κυβέρνηση της Αθήνας για τις πληροφορίες που δόθηκαν στο Ισραήλ γύρω από το αντιπυραυλικό σύστημα S-300, γράφει η τουρκική ιστοσελίδα haber7.com.
Επισκέφθηκαν τους S-300
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι Ισραηλινοί επισκέφθηκαν τα αεροπορικά συστήματα S-300 της Ρωσίας στην Ελλάδα.
Οπως μεταδίδει το echedoros-a.gr, η κυβέρνηση της Αθήνας οργάνωσε επίσκεψη στα πυραυλικά συστήματα της Ρωσίας για να ενημερώσει την ισραηλινή πολεμική αεροπορία, προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια της Μόσχας, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, «η Ρωσική Ομοσπονδία δεν ενέκρινε την ενημέρωση της Ελλάδας προς το Ισραήλ για τα συστήματα αεράμυνας S-300, επιτρέποντας στην ισραηλινή πολεμική αεροπορία να ασκείται ενάντια σε αυτά τα συστήματα», προστίθεται.
Και ασκήσεις κατά των S-300
Πριν λίγες ημέρες, η ρωσική ιστοσελίδα Avia.pro, επικαλούμενο πληροφορίες, είχε μεταδώσει ότι μαχητικά αεροσκάφη του Ισραήλ έκαναν ασκήσεις εναντίον συστημάτων S-300, «στη Μεσόγειο».
Το Avia.pro δεν είχε πληροφορίες σχετικά με το πόσο επιτυχημένες ήταν οι ασκήσεις των ισραηλινών αεροσκαφών κατά «των στόχων στην Ελλάδα», αλλά θεωρούσε ότι αυτές οι «ασκήσεις είναι επικίνδυνες για την Αθήνα.
Οπως έγραψε το militaire.gr, επικαλούμενο τη ρωσική ιστοσελίδα, «η Ρωσία έχει αρκετούς τρόπους για να ασκήσει πίεση στην Ελλάδα, η οικονομία της οποίας είναι ασταθής. Σήμερα η Ελλάδα έχει νέο πρόβλημα – τα τουρκικά S-400, τα οποία έχουν ήδη μεταφερθεί από τη Ρωσία, αλλά η Μόσχα θα μπορούσε να προκαλέσει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα στην Αθήνα».
Πηγή: philenews / in.gr

10 σχόλια:

  1. Πολύ παραπληροφόρηση για το τίποτα. Ακόμα και αν είναι «ανοιχτά» κάποια συστήματα σε μια άσκηση δεν σημαίνει ότι έχουν διαμόρφωση μάχης. Ακόμα και αν επισκεφθεί κάποιος ειδικός κάποια συστήματα δεν σημαίνει πως γνωρίζει την λειτουργία τους. Ακόμα και αν κάποιος χειρίζεται τέτοια συστήματα δεν έχει ολοκληρωτική πρόσβαση στο software αν δεν έχει τον πηγαίο κώδικα. Αλλά δεν υπάρχουν και πολλά μυστικά για τους S300 εδώ και χρόνια. Η Αμερική αγόρασε συστήματα από την Λευκορωσία. Μαντέψτε γιατί! Αν κάτι ξέρει η Αμερική το ξέρει και το Ισραήλ. Ειδικά σε θέματα ασφάλειας. Άλλωστε το Ισραήλ μπορεί να ξέρει και από την Ουκρανία ή το Αζερμπαϊτζάν πανεύκολα απλά είναι θέμα χρημάτων. Σύντομα βέβαια θα γνωρίζει πάρα πολλά και για τους S400. Μαντέψτε πώς! Ή τουλάχιστον θα γνωρίζει αυτά που οι Ρώσοι θέλουν να γνωρίζει. Δεν υπάρχει πραγματική ανάγκη να τα μάθει από την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι προφανές,ότι όσα περισσότερα ξέρεις,τόσο το καλύτερο...
    Μπορεί άλλα τα του Αερμπαϊτζάν,άλλα της Κρήτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι αλλα του Ασαντ....κι αλλα ...καθως καθε μερα προχωραει η τεχνολογια...κι ολο και καποιο νεο ..τσιπ κολαει στο παλιο που...ξεκολαει ευκολα. .Αυτο το θα τα μαθουμε...ειναι για ...αυτοκινητα...με ζαντες πλυμενες. Το ιδιο ισχυει και για τα Αμερικανικα. Υπαρχουν πολλες επιλογες αν προχωρας την τεχνολογια καθε μερα και δεν αγοραζεις ετοιμα μονο.Ακομη και η πιθανοτητα πχ.να δωσεις στον Ασαντ νεα ...κι αν....αν ..χρειαστει να στειλεις ενα συνεργειο επι τοπου ..οποτε κρινεις και σε δυο ωρες να ξεκολησουν δυο τσιπ...να κολησουν νεα...και να μεινει παγωτο ο αλλος που νομιζε οτι ηξερε.

      Διαγραφή
  3. Ζωτικής σημασίας για την Ελλάδα η συμμαχία με το Ισραήλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καί ὁ Ἰωαννίδης, ἐκεῖ τήν πάτησε.

      Διαγραφή
    2. σαφως ζωτικης σημασιας
      η ελλας δια το ισραηλ η το ισραηλ δια την ελλαδα?
      δεν τους κατηγορω. Ελεγχουν τους παντες οπως ο αβρααμ. Δηλ ο καθε ελλην σφαζει το παιδι του διοτι ακουσε λεει φωνη θεου να το πραξει τουτο. Κουτοπονηρα σκεπτομενος ο ελλην , σου λεει ε θα στειλει ο θεος τον αγγελο του και θα με σταματησει, αφου ετσι εγινε στην διαθηκη, Ετσι διπλα βολεμενος. Και με τον θεο ενταξει, διοτι του εκανα υπακοη και με τον εαυτο μου ενταξει αφου το παιδι μου ζει. Ελα ομως που ο θεος δεν εστειλε αγγελο αλλα τους τουρκους στην κυπρο και μας ελιανισαν, κατα λοιπα υπαρχουν ανθρωποι σημερα που πιστευπουν οτι το ισραηλ θα βοηθησει την ελλαδα? υοσο αφελεις ειστε? το ισραηλ θα κανει αυτο που εκανε παντα οι εβραιοι με τους ελληνες. Διαβαστε κανα βιβλιο

      Διαγραφή
    3. Κι οι Αμερικανοι το ιδιο κανουν.Μια και τους κυβερνουν Εβραιοι...λεει το βιβλιο...

      Διαγραφή
    4. Νά ἀφίσης τόν Ἀβραάμ, διότι δέν ἔχουν σχέση μαζί του αὐτοί "πού ἐλέγχουν τούς πάντες" ὅπως λές, ὅποιοι κι ἄν εἶναι
      -εἴτε Ἑβραῖοι πού δέν δέχονται τόν Ἰησοῦ Χριστό καί δέν ἀσπάζονται τόν Χριστιανισμό, εἴτε ἐξιουδαϊσθέντες Χαζάροι Τοῦρκοι πού θέλουν νά τούς ἀντικαταστήσουν στήν κατάρα τοῦ Θεοῦ.

      Ὀ Θεός δέν ἔστειλε τούς τούρκους στήν Κύπρο (μόνο Τοῦρκοι πιστεύουν τέτοια πράγματα), ἀλλά ὁ Διάβολος,
      διότι ὁ Θεός δέν ὑπηρετεῖται ἀπό σφαγεῖς καί δολοφόνους, καί γενικά ἀπό ἀνθρώπους μέ δύο μέτρα καί δύο σταθμά, ἐνῶ ὁ Διάβολος ἀπό τέτοιους ἀνθρώπους ὑπηρετεῖται, ἀπό σφαγεῖς καί δολοφόνους καί δόλιους.

      Διαγραφή
  4. Πηγε ο Θεος μια μερα στην κολαση αιφνιδια και ζητησε απ τον πορτιερη να φωναξει.αμεσως τον Διαβολο στην πορτα..Πηγε ο τυπος μεσα...γυρισε.με το κεφαλι κατω..." δεν ειναι εδω Θεε μου σημερα..Πηγε τουρ στην Γη ..να κυβερνησει 500 χρονια την Ελλαδα ..."...Θυμωσε ο Θεος κι αστραψε ..λεγοντας στον Μιχαηλ διπλα του..." Φωναξε σε συσκεψη αμεσως τον .Ερτογαν "...Δεν γνωριζει κανεις τις αποφασεις ...Κσποιος ειπε (αβεβαιο) οτι ακουσε....συντεταγμενες...τοσες μοιρες δεξια...τοσες αριστερα...Υπαρχει ασαφεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.