15/8/19

Τουρκικές προκλήσεις ανήμερα της Παναγίας: 33 παραβιάσεις στο Αιγαίο



Για μια ακόμα φορά η Άγκυρα απέδειξε την πλήρη αδιαφορία της για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης που έχουν υπογράψει οι δύο χώρες

Σε 33 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησαν τουρκικά αεροσκάφη ανήμερα της εορτής για την Κοίμηση της Θεοτόκου σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Οι ενέργειες της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, ανήμερα της μεγάλης θρησκευτικής εορτής, δείχνουν μεταξύ άλλων και την αδιαφορία της Άγκυρας για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης που έχουν υπογρτάψει οι δύο χώρες και τα οποία αφορούν μεταξύ άλλων την αποφυγή στρατιωτικών ασκήσεων και δράσεων τους θερινούς μήνες και στις μεγάλες θρησκευτικές εορτές.

Πάνω από το Αιγαίο, πέταξαν σήμερα δύο κατασκοπευτικά CN-235 τα οποία προέβησαν και σε τρεις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.

Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, τα παραπάνω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.


ΠΗΓΗ: protothema.gr

5 σχόλια:

  1. Η επόμενη κίνηση είναι η κατάληψη βραχονησίδας !!!!!! Έτσι όπως τα έκανα οι Έλληνες παρακαλουν τους Τούρκους να κάνουν την κατάληψη !!! Θα γίνει και αυτό, έτσι όπως τα έκαναν, θα ακολουθήσω την επιθυμία των !!!!
    Δεν θα αντιδράσω !!!!! Μην ανησυχείτε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απελπίζομαι σε αυτή τη χώρα... Πρωθυπουργοί διαπραγματεύοαι αυταπατώμενοι ότι όποιος έχει το δίκιο με το μέρους το το βρίσκει κι όλας, ενώ το προσωπικό (πολίτες και; στρατός αντάμα;) θεωρούν ότι οι Τούρκοι οφείλουν να τηρούν το εορτολόγιό μας για τις παραβιάσεις τους... Μα τι διάολο; Καμία ελπίδα!
    ΥΓ. Αλλά και η δημοσιογραφία... τι να πω; Υποτίθεται πως τους διδάσκουν στα πρώτα μαθήματα ότι το "σκύλος δάγκωσε άνθρωπο" δεν είναι είδηση ούτε θέμα σχολιασμού. Είδηση είναι το "άνθρωπος δάγκωσε σκύλο!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είμαι έκπληκτος , αυτό δεν έχει ξαναγίνει. μάλλον για λάθος πρόκειται
    Δεν νομίζω να το ξανακάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδω εχουν δαγκωσει το απιθανο ...λαμαρινα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.