30/8/19

Απειλές χωρίς όριο: Με νέο ’74 στην Κύπρο προειδοποιεί ο Χουλουσί Ακάρ

«Είμαστε στο ίδιο σημείο που βρισκόμασταν και το 1974 στην Κύπρο. Ό,τι χρειάστηκε να γίνει εκείνη την ημέρα, κανείς να μην αμφιβάλει ότι δεν θα γίνει το ίδιο σε παρόμοια κατάσταση σήμερα», διαμήνυσε εκ νέου ο Τούρκος υπουργός Άμυνας σε εκδήλωση για την προαγωγή στελεχών του στρατού σε ανώτερες βαθμίδες.
O Χουλουσί Ακάρ δήλωσε για άλλη μια φορά την αποφασιστικότητα της Τουρκίας για συνέχιση των δραστηριοτήτων της στην ανατ. Μεσόγειο, το Αιγαίο και την Κύπρο.
«Δεν θα υποχωρήσουμε ποτέ από τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας εδώ, δεν θα κάνουμε βήμα πίσω, το έχουμε δηλώσει σε όλον τον κόσμο. Κανείς να μη δοκιμάσει τη δύναμη και την ισχύ μας, κανείς να μην κάνει λάθος λογαριασμούς».
Από την άλλη πλευρά, ο Χουλουσί Ακάρ είπε ότι η Τουρκία είναι πάντοτε υπέρ των σχέσεων καλής γειτονίας και του διεθνούς δικαίου. «Όταν μιλάμε για συμμόρφωση προς το διεθνές δίκαιο ή όταν λέμε ότι είμαστε υπέρ των σχέσεων καλής γειτονίας, δεν πρόκειται για υποχώρηση, ούτε για αδυναμία. Ούτε είναι απειλή όταν λέμε ότι δεν θα παραβλέψουμε τα δικαιώματά μας και το δίκιο μας. Όλοι να κάνουν τους λογαριασμούς τους αναλόγως», τόνισε.
sigmalive

4 σχόλια:

  1. Κανε οτι θες μεγαλε..Εμεις εδω παριστανουμε ..οτι ειναι αλλο κρατος.Ξενο.Βολευει κι εμας..κι εσενα.Θα σου κανουμε κριτικη μετα αν τηρησες τα δικαια η οχι.Θα δειξουν τα καναλια τι εκανες.Δεν ξεφευγεις την κριτικη .Θα σε αναλυσουμε πληρως για χρονια.Η γνωμη μας θα σε ..κυνηγα τις νυχτες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1)«Είμαστε στο ίδιο σημείο που βρισκόμασταν και το 1974 στην Κύπρο. Ό,τι χρειάστηκε να γίνει εκείνη την ημέρα, κανείς να μην αμφιβάλει ότι δεν θα γίνει το ίδιο σε παρόμοια κατάσταση σήμερα»
    Χουλουσί Ακάρ

    2)Δολοφονίες, βιασμούς και πλιάτσικο. Τούρκος λοχίας θυμάται την εισβολή του 1974 στην Κύπρο.

    Σε εκτενές αφιέρωμα με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, το news247 ανακαλεί την αφήγηση της ιστορίας του Τούρκου λοχία, Μουσταφά Ονγκάν, στον Κούρδο δημοσιογράφο Ρόνι Αλάσορ. Ο Αλάσορ γεννήθηκε στο χωριό Γκιοβεντίκ, της επαρχίας Χινίς του Ερζερούμ. Ένα τόπο ιστορικό αφού, όπως αναφέρει στο βιβλίο του “Διαταγή: Εκτελέστε τους αιχμαλώτους”...

    http://iscreta.gr/2015/07/%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%BB%CE%BF%CF%87%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B8%CF%85%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CF%84%CE%BF/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγουρα δέν είμαστε όπως το 1974 ... Τώρα υπάρχουν αλλα συιμφέροντα και οι ΗΠΑ δέν υποστηρίζουν Τουρκία ... Τώρα δέν υπάρχει ούτε Μακάριος ούτε χούντα. Αντιθέτως τώρα έχουμε συμμαχίες και ειμαστε στην ΕΕ.

    Επομένως ο Ισλαμοφασίστας λέει ανοησίες και θα μείνει με τίς τρύπες στο νερό στο χέρι. Oσο προχωρούν οι ΤΟΤΑL & MOBIL & BP τοσo θα λυσάνε τα σκυλιά αλλα το καραβάνι θα συνεχίζει τόν δρόμο του ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τικ τακ..τικ τακ...( βαλαμε τον μετρητη...για οσα λες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.