27/8/19

Πουλάνε ανθρωπισμό με τις περιουσίες των άλλων


Του Σάκη Μουμτζή
Η κυβέρνηση έπραξε για μιαν ακόμα φορά το αυτονόητο. Εφάρμοσε τον νόμο, καθώς οι ιδιοκτήτες των τεσσάρων κατειλημμένων κτηρίων είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για να προστατεύσουν τις περιουσίες τους, για τις οποίες πλήρωναν τους αναλογούντες φόρους.
Οι δε δυστυχισμένοι πρόσφυγες που ζούσαν μέσα σε άθλιες συνθήκες, κανονικά θα έπρεπε να φιλοξενούνται σε οργανωμένες δομές που θα έπρεπε να υπάρχουν, καθώς η ΕΕ χρηματοδοτεί την Ελλάδα με δισεκατομμύρια ευρώ.
Ένα μεγάλο θέμα, που ελπίζω να απασχολήσει την Ελληνική Δικαιοσύνη είναι πού πήγαν όλα αυτά τα δισεκατομμύρια. Ας αναζητηθούν οι ποινικές ευθύνες για εκείνα τα κυβερνητικά στελέχη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που διαχειρίσθηκαν αυτά τα κεφάλαια.
Το ζήτημα πέρα από την ανθρωπιστική του διάσταση έχει και την πολιτική του διάσταση.
Οι «φιλεύσπλαχνοι» αριστεροί καλούσαν τους ταλαιπωρημένους αυτούς ανθρώπους να έρθουν στην πατρίδα μας και στην συνέχεια τους πετούσαν σαν σκουπίδια στους δρόμους της Αθήνας ή τους στοίβαζαν σε χώρους «φιλοξενίας» όπως της Μόριας.

Για τη συνέχεια Liberal


6 σχόλια:

  1. Λενε οτι θα καθαρισουν το μερος.Αυτο ειναι καπως χαζο γιατι δεν καθαριζει το μεγαλο μερος ..η χωρα.Καπου διπλα θα πανε.Σαν πολυ ανοητο φαινεται..αφου πετας τα σκουπιδια σου στον γειτονα.Λυση για ολο το μερος δεν εχουν..δεν θελουν.Οτι κανουν ειναι για μαιμου..κατω απ το χαλι.Το παραδοξο..και οι νησιωτες το ιδιο λενε.Παρτε απ εμας αυτους και πηγαινετε τους στην πχ..Φλωρινα !! Δεν λενε φυλαξτε συνορα και χωρα..και αδειαστε οτι ηλθε.Λενε μακρυα απ τον πωπο μου..και στον πωπο των αλλων.Υπαρχει συλογικη παρακρουση...οχι αστεια.Διοτι ολα αυτα τα λενε σοβαρα ολοι ..!! Ειναι λογικα ?? Ουτε καθολικο αιτημα του λαου υπαρχει ..καθαριστε την χωρα πριν χαθουμε ολοι.Βολευει το πεταμα στον διπλα κι οτι γινει.Τωρα ποσο αξιζει ενας τετοιος πολιτης ..δημοκρατιες..δικαια..χρυσους κανονες και προοδο...το αφηνουμε στους εξωγηινους οταν θαρθουν..αν υπαρχουμε τοτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσα ένσημα έχει η καρτέλα της Ακρίτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κα Ακρίτα αντιγράφει εδώ και καιρό με το γράψιμό της τον μακαρίτη Τσιφόρο!

    Αν δεν ήταν αριστερή [δηλαδή αν δεν ήταν προοδευτικιά...?] θα την είχαν ξεφωνήσει και θα την είχαν στείλει στο πυρ το εξώτερο!

    Νομίζω δε πως υπάρχει ένα θέμα με το επίδομα που έπαιρνε ως κόρη του πατέρα της, ας με βοηθήσουν σε αυτό οι άλλοι φίλοι του Ισολογίου!

    Αν η κα Ακρίτα είναι όντως αριστερή και μάλιστα προοδευτική (Ερώτηση:Έναν αιώνα μετά την Οκτωβριανή Επανάσταση του 1917 είναι κανείς προοδευτικός;;) και γι΄ αυτό είναι πρόθυμη να μοιράσει την κατοικία της και τα ιμάτιά της με τους αλλόθρησκους και αλλόφυλους λαθρομετανάστες, να μην με λένε εμένα Καρδιανό.......!

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντιμετωπιση του προβληματος δεν σημαινει τους μεταφερουμε σε 5αστερα ξενοδοχεια !!!!! Στο αεροδρομιο και δρομο...... Αυτο κανει ενα κρατος κυριαρχο. Τα αλλα ειναι δημοσισχεσιτικες φανφαρες που οσονουπω θα σκασουν στα μουτρα της νεας διοικησης. Το ψεμα εχει ββλεπετε κοντα ποδαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε παιδια αν τρεχει νερο απ την βρυση και γινεται πλυμμηρα..δεν κλεινετε την βρυση ?? Τι ανθρωπισμος κι αηδιες ?? Τι εξανθρωπιζεις ?? Αυτο που δεν μπορεσε ο Χριστος ?? Δεν μπορει η Ελλαδα η ιδια να φαει !! Ζει με τρομακτικα δανεια χωρις παραγωγη !! Δεν ειναι ιδρυμα ανιατων της Γης..Δηλαδη ποσο μα ποσο βλαβη εχουν αυτοι οι ανθρωποι που τα ενθαρυνουν ?? Τι βραβειο περιμενουν απ τον Θεο ?? Τι παριστανουν ?? Ποσο νερο χωραει ενα ποτηρι ?? Ενα τονο ?? Τι στο καλο λενε αυτοι ?? Οτι ενα κι ενα ισον πεντε ?? Μα εχουν πληρη πνευματικη ανεπαρκεια !! Ουτε προ 75 εκατομμ.ετων δεν υπηρχαν τετοιοι...Τους ετρωγαν οι δεινοσαυροι κι εφτυναν το κουκουτσι.. Αναβιωσε η προιστορια απ τα κουκουτσια ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.