24/8/19

Τα ελληνόφωνα σκυβαλα της Κύπρου…

Τα ελληνόφωνα σκυβαλα της Κύπρου...
Είμαστε ένας λαός αμπαλατοι!

2.2 εκατομμύρια ευρώ το μήνα (μόνο από crédit cards) δίνουμε στους Τούρκους κατακτητές για να απολαμβάνουν τις κατεχομενες περιοχές και σπίτια μας που κατέχουν μετά από μια βάρβαρη εισβολή με φόνους, βιασμούς και άλλα εγκλήματα!
Τα ελληνόφωνα σκυβαλα της Κύπρου...
Petros Stylianides

5 σχόλια:

  1. Αστο βρε φιλε...ματαια λες ολα..Δεν υπαρχει κοινο. Χαλβας Φαρσαλων υπαρχει σπο νεζεστε φτιαγμενος ..μπλατς....καθεται μπλατς..οπου τον βαλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμ τις εκδρομουλες στην Ιωνια και την Πολη (για ψωνια) που τις βαζεις ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοι θα πηγαιναν για ψωνια και μετα την Χιροσιμα..διοτι η εγκεφαλικη λειτουργια τους υποτυπωδης..μαμ ..κακα..χορος..και νανι..Τις σφαιρες των τουρκων αυτοι τις πληρωνουν.Τι διασκεδαση εεε ?? Διοτι ειναι αναψυχης ταξειδια..Ξεσκαζουν με τα πτωματα που θα μαζευουμε.Μιλαμε το ...μυαλο αυτοπροσωπως !! Το μυαλο και μια λιρα...επιπεδο ουρακοταγκου..

      Διαγραφή
  3. Μιά χαρά...
    Το σχέδιο είναι απλό:
    Προκαλούν τους τούρκους να σκεφτούν:"Αν διώξετε τος έλληνες από το νησί ποιός θα σας δίνει 1,9 εκατ.ευρόπουλα;"
    Είναι ηλιθιοπόνηροι αυτοί οι τζυμπραίοι...
    Ακριβώς όπως και οι καλαμαράδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξερεις βεβαια Χασαν ..ποιο κομματι της οικογενειας τα σκηνοθετει ολα αυτα.Το πιο επιπολαιο με ροπη σε τετοια μονο...στο 90% των περιπτωσεων.Ουτε αναλυσεις..ουτε τιποτε..ουτε επιγνωση των συγκυριων..η των στιγμων...εκτος της των..ψωνιων..χορων..κλπ.Απλα ο ..χαλβας ακολουθει...στα παρτυ και πληρωνει την...ζαχαρη και το ..βουτυρο.Το πιο γοητευτικο απ ολα ειναι τα επιχειρηματα του σκηνοθετη !!! Μην σου πω πως..εμφανιζεται σαν μοναδικη εμπνευση (!!) Αινσταιν συνδιασμου ...εξοικονομησης κεφαλαιου οικογενειας με ευκαιρια αποπομπης του στρες ολων !!! Και η πιτα και ο σκυλος..Οκαζιονε ..εεε ?? Χανονται τετοιες ?? Οχι...Τοπε ο ..Βαρουφακης των οικονομικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.