31/8/19

Η Ρωσία αποκαλύπτει την έκδοση προς εξαγωγή του μαχητικού Su-57

Οι εκδόσεις προς εξαγωγή του μαχητικού 5ης γενιάς Su-57E καθώς και του μεταγωγικού Il-112VE θα αποκαλυφθούν στο πλαίσιο της έκθεσης MAKS-2019.
Η Ρωσία θα παρουσιάσει τις εκδόσεις προς εξαγωγή του τελευταίου μαχητικού 5ης γενιάς Su-57E και του στρατιωτικού μεταγωγικού αεροσκάφους Il-112VE, στο πλαίσιο της έκθεσης MAKS-2019, όπως δήλωσε την Παρασκευή ο διευθύνων σύμβουλος του ρωσικού κρατικού εξαγωγέα όπλων Rosoboronexport, Αλεξάντερ Μιχέεβ.

«Στο MAKS-2019, οι Ρώσοι παραγωγοί θα παρουσιάσουν τις πιο καυτές και πολύ-αναμενόμενες καινοτομίες των τελευταίων ετών, συμπεριλαμβανομένου του μαχητικού πολλαπλών χρήσεων 5ης γενιάς Su-57E και του ελαφριού μεταγωγικού στρατιωτικού αεροσκάφους Il-112VE. Η Rosoboronexport είναι έτοιμη να παρουσιάσει αυτά τα αεροσκάφη σε ξένους εταίρους, εάν το επιθυμούν, και να ανοίξει μια νέα σελίδα στην προώθηση των υπερσύγχρονων συστημάτων αεροπορίας στην παγκόσμια αγορά. Είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτά τα μοντέλα», δήλωσε ο Μιχέεβ, όπως ανέφερε η Rosoboronexport.
Η εταιρεία διευκρίνισε ότι όλα τα έγγραφα που ήταν απαραίτητα για την εξαγωγή Su-57E και Il-112VE είναι έτοιμα και πως το αεροσκάφος θα μπορούσε ήδη να προσφερθεί σε ξένους πελάτες.
Εν τω μεταξύ, ο επικεφαλής της Rostec, Σεργκέι Κεμεζόφ, τόνισε ότι η επίδειξη MAKS ήταν παραδοσιακά μια αφορμή για την παρουσίαση νέων αεροσκαφών.
«Φέτος, η Rostec θα παρουσιάσει πάνω από 250 νέα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 40 προϊόντων που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στη MAKS: αεροπορικός εξοπλισμός, ηλεκτρονικό εξοπλισμό […]. Είμαι σίγουρος ότι αυτά τα προϊόντα θα προσελκύουν την προσοχή των ξένων εταίρων μας», δήλωσε.
Το MAKS-2019 Air Show διοργανώνεται στο Τζουκόφσκι, προάστιο της Μόσχας, από τις 27 Αυγούστου έως τις 1 Σεπτεμβρίου.
Πηγή: Σπούτνικ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.