10/9/19

Σάββας Καλεντερίδης: Το μεταναστευτικό είναι το υπ' αριθμόν 1 πρόβλημα της Ελλάδας και πρέπει να λυθεί άμεσα - Υπάρχει τρόπος

Το μεταναστευτικό πήρε πραγματικά κολοσσιαίες και άρα ανεξέλεγκτες διαστάσεις όταν η Τασία Χριστοδουλοπούλου, με τις ευλογίες του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, άνοιξαν τα σύνορα και κατέστησαν την Ελλάδα ένα «ξέφραγο αμπέλι», που αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί τον πιο ελκυστικό προορισμό για όλους όσους θέλουν μέσω της Ελλάδας να βρουν μια θέση στον «ήλιο» της Ευρώπης, που «ζεσταίνει» καλύτερα – και εννοώ το κράτος πρόνοιας, που είναι από τα καλύτερα στον κόσμο.
Επειδή παρακολουθούμε μέρα με την ημέρα και ώρα με την ώρα τις εξελίξεις στη Συρία, μετά το 2015, που ακολουθήσαμε την ανεύθυνη πολιτική του «ανοίξαμε και σας περιμένουμε», ήδη είχε αρχίσει να πέφτει η ένταση του πολέμου και άρα ο ρυθμός εξόδου των προσφύγων από τη χώρα.
Τι έγινε όμως και από 41.065 πρόσφυγες και μετανάστες που μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα το 2014, το 2015 ο αριθμός αυτός εκτοξεύθηκε στους 856.723; Και αυτό το διάστημα δεν υπήρχε κάποια έξαρση που θα δικαιολογούσε αυτήν την τεράστια αύξηση.
Άρα, υπεύθυνοι γι' αυτό το ανθρωπιστικό και συνάμα εθνικό έγκλημα είναι η Χριστοδουλοπούλου, ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Υπάρχουν δημοσιεύματα τα οποία μιλούν για απόφαση της Μέρκελ να εισέλθουν στη Γερμανία ένα εκατομμύριο εργατικά χέρια που έχουν ανάγκη οι γερμανικές βιομηχανίες, και ότι η πολιτική που ακολούθησε η ελληνική κυβέρνηση δεν εξικνείτο μόνο από ιδεοληψίες αλλά και από συνεννόηση με τη Μέρκελ. Δεν το γνωρίζω και το αναφέρω με επιφύλαξη, όμως αν η Μέρκελ ήθελε να πάρει ένα εκατομμύριο εργατικά χέρια, ας άνοιγε τα προξενεία της στην Τουρκία και ας τους μετέφερε με τρένα, πλοία και αεροπλάνα στη Γερμανία, χωρίς να διαλύσει τα ελληνικά θαλάσσια σύνορα, τα ελληνικά νησιά και την ελληνική κοινωνία.
Θα αναρωτηθεί όμως κανείς «αυτά δεν τα σκέφθηκε και δεν τα απαίτησε η ελληνική κυβέρνηση, θα τα σκεφτόταν η γερμανική;».
Οι επιπτώσεις αυτής της πολιτικής είναι τραγικές, αφού έχει δημιουργηθεί ήδη πρόβλημα εθνικής άμυνας και εθνικής ασφάλειας στα νησιά, πρόβλημα δημόσιας τάξης λόγω της εισβολής δολοφόνων τζιχαντιστών μαζί με τα κύματα των ατόμων που εισέρχονται λαθραία στην Ελλάδα, ενώ υπάρχει ένα τεράστιο ζήτημα δημογραφικής αλλοίωσης, που σε συνδυασμό με τη γήρανση του πληθυσμού μπορεί να οδηγήσει στον εξισλαμισμό της πατρίδας μας μέσα σε μια δεκαετία, αν δεν ανακοπούν οι ροές και δεν ελεγχθεί το φαινόμενο.
Να δούμε όμως και τις άλλες πτυχές του θέματος.
Έχω στα χέρια μου το χάρτη με τους καταυλισμούς των προσφύγων στην τουρκική επικράτεια. Το τουρκικό εθνικιστικό-ρατσιστικό κράτος, δηλαδή Ερντογάν, μέχρι τότε δημιούργησε καταυλισμούς στους λεγόμενους ευαίσθητους νομούς. Δηλαδή στους όμορους νομούς του τουρκοκρατούμενου Κουρδιστάν, με στόχο τη δημογραφική αλλοίωση του πληθυσμού των νομών αυτών και τη δημιουργία ενός «φράγματος» σουνιτών μουσουλμάνων, Τούρκων και Αράβων, που θα έφραζε την πορεία των Κούρδων προς τους νομούς Αδάνων, Αντιόχειας και Μερσίνας, τη δημογραφική επικράτησή τους και την έξοδό τους προς τη θάλασσα.
Όταν όμως είδε ο Ερντογάν ότι η ελληνική κυβέρνηση του έκανε ένα απροσδόκητο δώρα, έκανε δύο πράγματα: Μετέφερε μέρος των προσφύγων στους νομούς Σμύρνης και Κωνσταντινούπολης και σε άλλους παραλιακούς νομούς, και από κει άρχισε το «πανηγύρι». Όμως δεν αρκέστηκε μόνο σ’ αυτό. Έβαλε την τουρκική αεροπορική εταιρεία ΤΗΥ να δρομολογήσει πτήσεις σε πολλές πόλεις της Αφρικής, αίροντας ταυτοχρόνως και το καθεστώς βίζας προς την Τουρκία.
Τι σημαίνει αυτό; Ένας πολίτης κάποιας χώρας της Αφρικής για να φθάσει στην Τουρκία και από κει να μπει στην Ελλάδα, έπρεπε να ξοδέψει από 7.000 έως 10.000 ευρώ. Τώρα με 100 ευρώ βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη με τα φτερά της ΤΗΥ, χωρίς βίζα, και από κει με 2.000-3.000 ευρώ στην αγκαλιά των αλληλέγγυων του ΣΥΡΙΖΑ, μελών επιτροπών, δικηγόρων, γιατρών, ΜΚΟ, διακινητών, και ό,τι άλλο έχει ο… μπαχτσές που λέγεται κύκλωμα διακίνησης-υποδοχής-διατροφής και αποστολής στην Ευρώπη προσφύγων και μεταναστών.
Έτσι ο Ερντογάν πέτυχε δύο πράγματα.
  • Πρώτον, εξευτέλισε διεθνώς την Ελλάδα, αφού παρουσιάζεται ως χώρα που αδυνατεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της, και στην πράξη έκανε σμπαράλια τα σύνορα, συσσωρεύοντας ταυτόχρονα στην Ελλάδα εκατομμύρια μουσουλμάνους οι οποίοι αύριο-μεθαύριο, πού ξέρεις, μπορεί να φανούν χρήσιμοι στα επεκτατικά σχέδια της Τουρκίας στα νησιά, στη Θράκη, ακόμα και τη Θεσσαλονίκη.
  • Δεύτερον, η ιδιοφυής πολιτική Τσίπρα-Χριστοδουλοπούλου έδωσε στα χέρια του Ερντογάν ένα υπερόπλο με το οποίο, εκτός του ότι έχει εξασφαλίσει μέχρι σήμερα 5,5 δισ. ευρώ, που τα χρησιμοποιεί για να γιατρέψει τις πληγές της χειμαζόμενης τουρκικής οικονομίας, είναι σε θέση ανά πάσα στιγμή να εκβιάζει την Ευρώπη, να ζητάει επιπλέον λεφτά και να απαιτεί τη δημιουργία «ζώνης ασφαλείας» στη Συρία, σε «ευαίσθητες» περιοχές, με στόχο τη δημογραφική αλλοίωση περιοχών όπου κατοικούν οι Κούρδοι και πολιτικό στόχο την αποτροπή εξόδου τους στη Μεσόγειο.
Η νέα ελληνική κυβέρνηση έχει υποχρέωση και εθνική ευθύνη να διαχειριστεί σωστά το θέμα, ούτως ώστε να αποκτήσουμε ως κράτος εμείς τον έλεγχο της κατάστασης και όχι ο Ερντογάν.
Τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν μετά το έκτακτο ΚΥΣΕΑ είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, με μόνο αρνητικό την εξαίρεση ασφυκτικού ελέγχου στις ΜΚΟ, οι οποίες είναι αναπόσπαστο κομμάτι του κυκλώματος του νέου δουλεμπορίου.
Και πρέπει όλοι όσοι αγαπάμε αυτήν τη χώρα, αλλά και τους ξένους που έρχονται στην πατρίδα μας, να αντιληφθούμε ότι με αφορμή το προσφυγικό-μεταναστευτικό έχει στηθεί μια παγίδα που θα οδηγήσει σε εθνικές καταστροφές.
Μεταξύ άλλων, αν δούμε τους καταυλισμούς προσφύγων που έχουν δημιουργηθεί γύρω από τη Θεσσαλονίκη και τη δράση στις περιοχές αυτές ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τον Τζορτζ Σόρος, τότε ίσως αντιληφθούμε και το ενδιαφέρον του για την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Να σημειωθεί ότι την ημέρα που υπεγράφη η προδοτική αυτή συμφωνία, ο πατήρ Σόρος έκανε θριαμβευτική ανάρτηση με φόντο την «Ενιαία Μακεδονία» με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη.
Καιρός να αφυπνιστούμε από το λήθαργο στον οποίο μας έχουν οδηγήσει η κρίση και η παραπληροφόρηση και να πάρουμε την πατρίδα μας στα χέρια μας. Να αποδείξουμε ότι η Ελλάδα δεν είναι ανυπεράσπιστη χώρα.
Τέλος, επειδή εκείνοι που ασκούν ιδεολογική τρομοκρατία στην Ελλάδα είναι έτοιμοι να κατασπαράξουν τον καθένα που έχει άποψη που τους «χαλάει τη σούπα», να διευκρινίσω ότι η ιδεολογία μου είναι ευξείνια, που σημαίνει ότι έμαθα από τη γιαγιά μου ότι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνω, σε όποιον άνθρωπο βρεθεί μπροστά μου, είναι να του προσφέρω ένα ποτήρι νερό και ένα πιάτο φαγητό.
Αυτό σημαίνει ευξείνια: φιλόξενη, και χωρίς να ρωτάς αν είναι πρόσφυγας, μετανάστης, παράνομος ή νόμιμος, αρκεί να είναι άνθρωπος. Όμως άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Όσα ανέφερα παραπάνω αφορούν την αντιμετώπιση του φαινομένου και όχι των ανθρώπων.
Να χτυπάμε τον γάιδαρο, όχι το σαμάρι, όπως λένε στο χωριό μου.
Εμπρός, προχωρείτε.
Δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη δημοκρατία και το Pontos-news

27 σχόλια:

  1. Εξαιρετικό το άρθρο του κ. Σάββα Καλεντερίδη.
    Ευτυχώς που ακόμα υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι που επισημαίνουν τους κινδύνους του εποικισμού της χώρας μας και αντιδρούν διαμαρτυρόμενοι για τα τραγικά λάθη (και εγκλήματα) κάποιων ανίκανων (ή και εκφυλισμένων) πολιτικών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά και υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης. Όχι όμως χρησιμοποιώντας δυσανάλογη βία (από πολλούς διαβάζω να χρησιμοποιηθεί ο στρατός – αυτό θα είναι μοιραίο σφάλμα). Κυκλοφόρησε η είδηση τις τελευταίες μέρες πως υπάρχει η δυνατότητα να γίνει τηλεπισκόπηση της παραλίας απ’ όπου φεύγει ένα σκάφος λαθρομεταναστών και να υποδειχθεί στις τουρκικές αρχές πριν περάσουν αυτοί την οριογραμμή. Εφ’ όσον οι ελληνικές αρχές έχουν τέτοια δυνατότητα τότε σίγουρα αυτό μπορεί να επαυξηθεί εις την νιοστή και με άλλα τεχνικά μέσα όπως πχ UAV χρηματοδοτούμενα από την ευρωπαϊκή ένωση. Οι ανθρώπινοι πόροι σε προσωπικό επίσης μπορεί να αυξηθούν αν σκεφτούμε το μέγεθος των υπηρεσιών ασφαλείας της Ε.Ε. αν και νομίζω πως μόνο το ελληνικό προσωπικό είναι επαρκές. Θα πει κάποιος πως μπορεί οι τούρκοι να μην συνεργάζονται. Οι λαθρομετανάστες πρέπει να διασώζονται πάντα και στο όνομα του ανθρωπισμού αλλά και για να μην δοθεί το πρόσχημα στην τουρκική πλευρά να αναλάβει την διάσωση με δικά της μέσα σε δικό μας χώρο ευθύνης. Όμως πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει το νομικό πλαίσιο ασύλου. Πρέπει να γίνει πολύ αυστηρότερο και οι αποφάσεις να βγαίνουν πολύ γρηγορότερα. Αν οι εταίροι μας στην Ε.Ε. δεν θέλουν να φιλοξενήσουν άλλους λαθρομετανάστες. Αντί να πιέζουν την Ελλάδα μπορούν απλούστατα με την ομπρέλα της Ε.Ε. να έρθουν σε διμερείς συμφωνίες με τις χώρες προέλευσης (Πακιστάν, Μπαγκλαντές, Αφγανιστάν κ.λ.π.) και να χρηματοδοτήσουν πτήσεις τσάρτερ επαναπροώθησης στις χώρες προέλευσης. Δεν χρειάζεται ούτε βία ούτε αίμα ούτε τίποτα. Ένα ποτήρι νερό ένα πιάτο φαγητό και ένα αεροπορικό εισιτήριο για να πάνε από κει που ήρθαν. Αν είμαστε συνεπείς σαν κράτος στις πρώτες 10000 επαναπροωθήσεις όλοι μας θα τρίβουμε τα μάτια μας πόσο γρήγορα λύθηκε το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε LPelectroncis, για την λύση που προτείνεις στο τέλος του σχολίου σου , είμαι απόλυτα σύμφωνος !!!!!! Αλλά θέλει απόφαση και εφαρμογή και πιστεύω ότι θα είχαν εξαφανιστεί όλοι τους !!!

      Διαγραφή
    2. @ LPelectroncis

      Το σχόλιό μου 9 Σεπτεμβρίου 2019 - 1:24 μ.μ. ήταν απάπαντηση σε σένα, αλλά μπήκε από λάθος μου σαν χωριστό σχόλιο. Ζητώ συγγνώμη.

      Διαγραφή
  3. Πολύ καλό το άρθρο σας !! Εγώ θα πω σε δύο γραμμές την άποψή μου !!!
    -Καιρός να αφυπνιστούμε από το λήθαργο στον οποίο μας έχουν οδηγήσει -
    Έτσι γράφεται μέσα, εγώ φωνάζω εδώ και καιρό !!!!!!
    Έξω όλοι οι λαθρομεταναστες !!!
    Όλες οι ΜΚΟ παράνομες !!!!
    Βύθιση κάθε τι που πάει να φέρει λαθροεισβολης !!!!!!
    Φυλακή κάθε Διαμεσολάβησης με λαθρο!!
    Η χώρα πάει για διαμελισμο και καταστροφή !!!!!!!
    Ξυπνήστε. ...... χανόμαστε !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σχετικά με την τηλεπισκόπηση, είχα γράψει τις ενστάσεις μου εδώ.

    Η αντιμετώπιση τής λαθροεποίκισης, διότι περί τέτοιας πρόκειται, χρειάζεται πολιτική βούληση (βλέπε Ουγγαρία-Ορμπάν, Ιταλία-Σαλβίνι), η οποία δεν υπάρχει στην Ελλάδα και ούτε υπήρξε ποτέ, εδώ και περίπου 30 χρόνια, από τότε που άρχισε το πρώτο κύμα των εισβολέων από τα πρώην κομμουνιστικά κράτη. Αντιθέτως, ακούσαμε να ... ευχαριστούν εκείνους που επιλέγουν την Ελλάδα. Ας μην τα ρίχνομε, λοιπόν, όλα στην γραφική Τασία Χριστοδουλοπούλου. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν τουλάχιστον ειλικρινής. Ουδέποτε έκρυψε τις απόψεις του για τα "ταξικά του αδέλφια", απ' οπουδήποτε κι αν προέρχονταν.

    Η ΕΕ αδιαφορεί για το θέμα, αρκεί να μην φορτώνονται Γερμανία και λοιποί τούς λαθρομετανάστες, αν και δεν μπόρεσαν να το αποφύγουν εντελώς. Η Σουηδία, για παράδειγμα, έχει υποστεί και υφίσταται μεγάλη ζημιά από τούς "πρόσφυγες".

    Τέλος, ίσως η ΕΕ και ειδικά η Γερμανία, να έχει κάθε συμφέρον να μετατρέπονται η Ελλάδα και η Ιταλία σε χωματερές ψυχών. Όπως βλέπεις, τα πράγματα με την ΕΕ δεν είναι και τόσο απλά και ούτε μπορείς να βασίζεσαι επάνω της. "Αν δεν έχεις νύχια να ξυστείς, μην περιμένεις να σε ξύσει ο γείτονας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. As always you are a voice of reasoning. Even though during Tsipras' administration the problem became a plague, it has its roots way back. We have to look at the time ELIAMEP was founded.

      What surprises me though is the army of lawyers and support staff the MKO's were able to put together. We are talking tens of thousands!

      Διαγραφή
    2. Νίκο, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το σχόλιό μου προοριζόταν σαν απάντηση στον LPelectronics, 9 Σεπτεμβρίου 2019 - 11:55 π.μ., αλλά μπήκε κατά λάθος σαν χωριστό. Δεν πειράζει.

      Όσον αφορά στο όλο κύκλωμα, το οποίο έχει ενάγει την λαθρομετανάστευση όχι απλώς σε επιστήμη(*), αλλά κυρίως σε επιχείρηση πολλών δισ. δολλαρίων, είναι πολύπλοκο και τεράστιο, γι αυτό μην εκπλήσσεσαι. Σκέψουν μονάχα ότι, όπως ισχυρίζονται και μάλλον έτσι είναι, ο κάθε φουκαράς Αφγανός, Πακιστανός κλπ., πληρώνει από $ 3-5.000 το κεφάλι, για να τον περάσουν οι Τούρκοι στα ελληνικά νησιά. Πόσα έχει πληρώσει για να κατέβει από την πατρίδα του στα μικρασιατικά παράλια; Πού τα βρίσκουν τόσα χρήματα; Με $ 5,000 π.χ. στο Αφγανιστάν είσαι πλούσιος. Μπορείς να αγοράσεις μία μεγάλη έκταση και να καλλιεργείς "παπαρούνα" (δεν απαγορεύεται). Ποιος ο λόγος να ξενιτευτείς; Όπως καταλαβαίνεις, ένα μέρος των χρημάτων, που δεν είμαι καθόλου σίγουρος ποιος πληρώνει, το παίρνει η Τουρκία. Ποιοι ακριβώς; Μην το ψάχνεις...

      Στην Ελλάδα εμπλέκεται ολόκληρο κύκλωμα δικηγόρων, όπως σωστά γράφεις, και όχι μόνο. Λοιπόν, να από πού πληρώνονται. Μιλάμε για τεράστια ποσά και πάντα μένει το ερώτημα ποιος/ποιοι τα πληρώνει/νουν.

      (*) Ίσως κάποτε να δούμε και σε κάποιο πανεπιστήμιο, έδρα λαθροδιακινήσεως...

      Διαγραφή
    3. Unfortunatelly, no politician asks these wise questions.

      Διαγραφή
  5. αδικα τα γραφετε αυτά!αυτοι που κυβερνουν τα ξερουν αυτα ! αλλα ειναι σχεδιο μιγαδοποιησης του ελληνικού λαού Το ιδιο συμβαίνει και στην Κυπρο!μια κυπριακη εφημεριδα το 2008 έγραψε οτι οταν οι μουσουλμανοι μεταναστες με κυπριακη υπηκοοτητα, στην ελευθερη Κυπρο, φθασουν τις 500 000 τοτε θα λυθει το κυπριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πρόκειται για σχέδιο μιγαδοποίησης μόνο τού ελληνικού λαού, αλλά ολόκληρης τής Ευρώπης.

      Διαγραφή
  6. Turkey opens a consulate in occupying Cyprus and we cannot make Smyrna the official office of proccessing immigrants. Even from a humanitarian point of view, it would end all deaths in the sea.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. " ....εξαίρεση ασφυκτικού ελέγχου στις ΜΚΟ" Γιατί ???!!!
    Λογοδοτεῖ κανείς μαζί μέ αὐτές στόν... Σόρος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καταπληκτικό άρθρο! Κατά την γνώμη μου το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι ΜΚΟ. Επίσης άμεση απέλαση όλων των παρανομούντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 100 δις....συμφωνιες εκλεισαν οι ...ΗΠΑ με Τουρκια πριν λιγο ..!! Σσσσσσσσσσσ.....
    Μην μιλατε ..δυνατα...Ετυχε...Ρωσοι...Κινεζοι...εμπριμε περιπτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κ.Νικο..συνεχιζετε την προσθεση των εποικων ?? 468 το διημερο μονο σπο Αιγαιο..ειπε ο Σκαι...που..ξεσκαει τον λαο με Τουρκικα σηριαλ..
    Αρα ..σε 8 μερες ...3.000..
    Εγω προσθετω ...με δυο οροσημα χρονικα ...31/12...και 12 μηνες απο σημερα...Δεν κανω αναγωγη..διοτι απο Οκτωβριο μπορει ναχουμε ..μπουμ...Κατα τα αλλα γινονται συναυλιες στην Αθηνα ...τιγκα κοσμος...Τι να κανει ?? Γιαυτα ειναι η ζωη..οσο θα ..υπαρχει..υπο την πιεση της προσθεσης...Καλο θαταν να μετραμε και τις τρυπες της Τουρκιας..πριν γινει το πλατω..κεφαλοτυρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. “ OPEN THE BORDERS” (!!! βλ. 1.11.-1.22 λεπτό)
    λέει καί σήμερα επίσημα, τό βίντεο τῆς Ὑπηρεσίας Ἀσύλου τῆς Ἑλλάδος, πού ἀναρτήθηκε στό Γιοῦ Τούμπ μόλις στίς ... 19 Ἰουνίου 2019 (!!!),
    καί πού προβάλλει /προωθεῖ, τό
    πῶς ἕνας ἀλλοδαπός οἰκονομικός μετανάστης, καί δή νέος,
    θά μπορέσῃ νά κατοικήσῃ στήν Ἐλλάδα (ἤ σέ ἄλλη χώρα τῆς Εὐρώπης) μόνιμα, παρουσιαζόμενος ὡς πρόσφυγας,
    ὅταν δέν μπορῆ ἤ καί ὅταν ἁπλῶς ... δέν θέλῃ (!! - βλ. 1.27-1.28 λεπτό), νά ἐπιστρέψῃ στήν πατρίδα του!
    Α) FRA Asylum Seeker Animation ENGLISH 29052019
    https://www.youtube.com/watch?v=gMOlSVyn6Bw

    Β) FRA Asylum Seeker Animation ARABIC 04062019 https://www.youtube.com/watch?v=gToauY5nBDc

    Γ) https://www.youtube.com/watch?v=WtdozcqsOhE
    FRA Asylum Seeker Animation BENGALI 29052019
    Σημειωτέον, Μπενγκάλι, εἶναι ἡ πρώτη γλῶσσα πού ὁμιλεῖται στό Μπακλαντές (ἀπό 160 ἑκατομμύρια !) καί δεύτερη γλῶσσα τῆς Ἰνδίας (ὁμιλεῖται ἀπό 100 ἑκατομμύρια!) - Δηλαδή, 1 στούς 10.000 ἄν ἔλθη γιά νά κατοικήσῃ στήν Ἑλλάδα, σημαίνει 1.600.000 ἄτομα. Καί τούς καλοῦμε μέ τό βίντεο αὐτό, καί τούς παροτρύνουμε!
    Ἀκόμη καί σήμερα!!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η διαφήμιση του υπουργείου εσωτερικών ενθαρρύνει την μετανάστευση και μετά μας φταίνε η Τασία, ο Ερντογάν, ο Σόρος, οι Γερμανοί και οι Ανουνάκι! Επιτέλους κατάργηση ασύλου για όσους περνούν τα σύνορα παράνομα!

      Διαγραφή
    2. Ἀριθμητικό λάθος μου, στό παραπάνω σχόλιό μου, λόγω εὔλογης ὀργῆς μου. Διορθώνω:
      ῾...Μπενγκάλι, εἶναι ἡ πρώτη γλῶσσα πού ὁμιλεῖται στό Μπακλαντές (ἀπό 160 ἑκατομμύρια !) καί δεύτερη γλῶσσα τῆς Ἰνδίας (ὁμιλεῖται ἀπό 100 ἑκατομμύρια!) - Δηλαδή, 1 στούς 100 ἄν ἔλθη γιά νά κατοικήσῃ στήν Ἑλλάδα, σημαίνει 2.600.000 ἄτομα. Καί τούς καλοῦμε μέ τό βίντεο αὐτό, καί τούς παροτρύνουμε!..."

      Διαγραφή
    3. >ἀλλοδαπός οἰκονομικός μετανάστης<

      Ο λαθρομετανάστης δεν είναι "οικονομικός μετανάστης". Έχω εξηγήσει το γιατί. Προσέχετε τι γράφετε!

      Διαγραφή
  12. Συμπληρώνω τό ἀνωτέρω σχόλιό μου γιά τό ἀπίστευτο καί ἐπικίνδυνο βίντεο τῆς Ὑπηρεσίας Ἀσύλου Ἑλλάδος, ἀναρτημένο ἀπό τόν Ιούνιο τοῦ 2019, πού οὐσιαστικά προωθεῖ τήν λαθρομετανάστευση ἰδίως νέων μουσουλμάνων πρός τήν Ἑλλάδα,
    μέ ὁδηγίες γιά τό πῶς θά ἐμφανισθοῦν ὡς πρόσφυγες, γιά νά κατοκήσουν ὅπου θέλουν καί εἰδικά, καί πρῶτα πρῶτα, στήν Ἑλλάδα.
    Εἶμαι , ὁμολογῶ, κατάπληκτος:
    Μά τί στό καλό; Ὅλο τόν κόσμο παροτρύνουνε νά ἐποικίσῃ τή Ἑλλάδα;
    Δ) FRA Asylum Seeker Animation DARI 29052019 (DARI εἶναι ἡ γλῶσσα τῶν Ἀφγανῶν)
    https://www.youtube.com/watch?v=TBCtfLDPMTk

    Ε) FRA Asylum Seeker Animation URDU 29052019 (URDU εἶναι ἡ γλῶσσα τῶν Πακιστανῶν)
    https://www.youtube.com/watch?v=QZs6XPX-ptk

    Πρέπει, νομίζω, νά ἐπέμβῃ Εἰσαγγελέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λυμπερακη η διευθυντρια του Σορος στην Ελλαδα με 40 ΜΚΟ.Ποια ειναι η Κυρια;
    70 ΕΕ/Π Καιοβα με αποστολη και στα νησια , ςχουν δυνατοτητα νυχτα- μερα να γνωριζουν καθε βαρκα που ξαποστελουν απο απεναντι οι Τουρκομογγολοι.
    Η μοναδικη χωρα στο κοσμο με εκατονταδες ερημονησια( που ειχαν αξιοποιηθει στο παρελθον) δινουν ιδεες για προβληματισμο και λυσεις.
    Απαιτουνται "ΚΡΙΑΡΙΑ" για να οδηγησουν το κοπαδι και να παρουν αποφασεις πχ σαν τον κινεζο πρωθυπουργο(αν δεν κανω λαθος) που τιναχτικε σαν ελατηριο στην ανακρουση του Εθνικου υμνου ενω καθοταν στο παγκακι με την Μερκελ σε αντιθεση με καποιους αλλους οσφυοκαμπτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Λυμπερακη η διευθυντρια του Σορος στην Ελλαδα .....Ποια ειναι η Κυρια;"
      Κατά τό http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%B9%CE%B4%CF%81%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BE%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD/ εἶναι "...κόρη του Γεωργίου Λυμπεράκη και της Αρτεμισίας Μητσοτάκη, αδερφής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη....Από τα μαθητικά της χρόνια ήταν οργανωμένη στην Αριστερά και συμμετείχε στην πρώτη Κεντρική Επιτροπή του Ενιαίου Συνασπισμού (από το 1990 μέχρι το 1996.... Η ίδια ανακοίνωσε τη νέα θέση της γράφοντας τα εξής:
      Antigone Lyberaki Πριν από λίγες μέρες ανέλαβα Γενική Διευθύντρια στο SolidarityNow. .... Είμαι τυχερή που ανέλαβα Γενική Διευθύντρια στο SolidarityNow..... Βεβαίως παραμένω καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς φοιτήτριες και φοιτητές, χωρίς μαθήματα για τη Νέα Παγκοσμιοποίηση και τα Οικονομικά του Φύλου....).....".

      ΥΓ. Ἄντε νά ἀποδείξῃ τώρα κάθε ἄλλο μέλος τῆς γνωστῆς οἰκογενείας Μητσοτάκη, ὅτι δέν εἶναι ἐλέφαντας! Ἤ εἶναι;

      Διαγραφή
  14. ο αναπόφευκτος πόλεμος με τους βάρβαρους θα λύσει πολλά προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο το ξερουν..Γιαυτο λενε να ..τα βρουμε ...Που ταχουν βρει βεβαια..αλλα πρεπει να δωθει μια ..παρασταση...για μας.

      Διαγραφή
  15. Ο τίτλος τού άρθρου είναι "Το μεταναστευτικό είναι το υπ' αριθμόν 1 πρόβλημα της Ελλάδας και πρέπει να λυθεί άμεσα - Υπάρχει τρόπος"

    Τελικά, ποιος είναι ο τρόπος; Εννοείς αυτό, Σάββα, "Καιρός να αφυπνιστούμε από το λήθαργο στον οποίο μας έχουν οδηγήσει η κρίση και η παραπληροφόρηση και να πάρουμε την πατρίδα μας στα χέρια μας. Να αποδείξουμε ότι η Ελλάδα δεν είναι ανυπεράσπιστη χώρα;

    Περίμενα κάτι συγκεκριμένο, απτό. Δεν μάς έχει οδηγήσει στο λήθαργο, όπως έγραψα και παραπάνω, η κρίση, διότι το (λαθρο)μεταναστευτικό έχει ξεκινήσει εδώ και κοντά 30 χρόνια. Ούτε η παραπληροφόρηση, εκτός κι αν μ' αυτήν εννοείς την συστηματική πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ, για την οποία έχω γράψει και σε άλλη ανάρτηση. Υπάρχουν, όμως, στo διαδίκτυο ιστοσελίδες εναλλακτικής πληροφόρησης, όπως και στην τηλεόραση κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.