18/9/19

Το βουλγαρικό κοινοβούλιο ενέκρινε την αποστολή 11.000 στρατιωτών στα σύνορα με την Τουρκία - "Δεν θα περάσει ούτε ένας μετανάστης στη Βουλγαρία"

Το βουλγαρικό κοινοβούλιο ενέκρινε σήμερα την ανάπτυξη του στρατού στα σύνορα της χώρας για τη διαχείριση της μεταναστευτικής ροής προς τη Βουλγαρία, χώρα με χερσαία σύνορα μήκους 260 χιλιομέτρων με την Τουρκία.
Ο βουλγαρικός στρατός, ο οποίος μέχρι σήμερα περιορίζεται σε έναν επιμελητειακό ρόλο στα βουλγαρικά σύνορα, θα μπορεί να περιπολεί στο πλευρό της αστυνομίας, σύμφωνα με νέο νόμο που υιοθετήθηκε με πλειοψηφία 156 επί 240 ψήφων.
Η Βουλγαρία έχει αναπτύξει δύναμη 1.000 αστυνομικών στα σύνορά της με την Τουρκία, όπου υπάρχει φράκτης μήκους 30 χιλιομέτρων. Οπως στη Σλοβενία και την Αυστρία, ο στρατός θα μπορεί στο εξής να συνδράμει τους αστυνομικούς, σύμφωνα με το κείμενο που θα αποτελέσει αντικείμενο δεύτερης ανάγνωσης.
Χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες πέρασαν τον περασμένο χρόνο μέσω της Βουλγαρίας προς την δυτική Ευρώπη, σύμφωνα με εκτιμήσεις. Η Σόφια φοβάται ότι τμήμα του κυρίως κύματος που περνά σήμερα μέσω της Ελλάδας, θα μετακινηθεί προς το έδαφός της (μέσω χερσαίων δρόμων από την Τουρκία) εξαιτίας της αύξησης των ελέγχων στο Αιγαίο.
Πηγή: iefimerida.gr

5 σχόλια:

  1. Ακομη και οι Μαφιες εχουν ποιοτητες..Εδω ειναι μια με ποιοτητα.Η δικη μας ειναι κατακαθι στον κλαδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η βουλγαροι δεν ειναι ηλιθιοι, καλά κάνουν,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην λέμε ότι μας αρέσει. Αλήθεια πόσοι λιμενοφύλακες, πόσα ταχύπλοα του Λιμενικού, πόσα πολεμικά σκάφη χρειάζονται για να δημιουργήσουν ένα νοητό "συρματόπλεγμα αποτροπής εισόδου μεταναστών" στο Αιγαίο, το Κρητικό και το Ιόνιο Πελαγος. Όλα εύκολα και απλά μου φαίνεται ότι τα βρίσκετε. Το να μην περάσει ούτε ένας μετανάστης στην Βουλγαρία είναι πολύ εύκολο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ kgrek

      Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι το είδος των συνόρων (χερσαία ή θαλάσσια σύνορα) αλλά η πολιτική που εφαρμόζουμε. Έχουμε ακούσει πολιτικούς από τον Σύριζα όταν ήταν κυβέρνηση να λένε ότι είναι και μία λύση λέει στην υπογεννητικότητα. Να έρθει όλο το Πακιστάν είναι λύση μας λένε! Πολυπολιτισμός με τον ιμάμη. ΌΧΙ!
      ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ.
      ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ.

      Βέβαια και η ΝΔ (για να μην με χαρακτηρίσουν και ΝΔ, μην το ακούσω κι αυτό) το μόνο που κάνει είναι να παίζει θέατρο με όλα(Μακεδονικό, μεταναστευτικό). Έχουμε πολιτικές ανθυπομετριότητες στο τιμόνι της χώρας χωρίς κανένα σχέδιο και καμία πολιτική αποφασιστικότητα.

      Πρόσφατα το Open έδειξε ρεπορτάζ με σκάφος της Ελληνικής ακτοφυλακής να παρακαλάει Σύριους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες από κάθε γωνιά του πλανήτη, να δεχθούν τη βοήθεια μας. Τους φώναζαν οι δικοί μας "Yunan Yunan" και δείξανε και την Ελληνική σημαία γιατί νόμιζαν ότι είναι σκάφος της Τουρκικής ακτοφυλακής και θα τους πάνε πίσω.

      https://www.youtube.com/watch?v=YEZV_v-0QWU

      Έχουν πάρει γραμμή τα ΜΜΕ να τα πασάρουν τα ρεπορτάζ στον κόσμο με σκηνές τέτοιες ώστε να πείσουν με επίκληση στο συναίσθημα, την κοινή γνώμη.Εγώ δεν στεναχωριέμαι καθόλου. Στεναχωριέμαι μόνο για την πατρίδα μου. Για τους ανθρώπους που χάσανε περιουσίες και αυτοκτόνησαν, για άλλους που έχουν ψυχολογικά και παίρνουν χάπια και άλλους που στέκονται στα συσσίτια. Δεν θα μαζέψω εδώ πονόψυχα όλους τους ταλαιπωρημένους του πλανήτη επειδή όλοι οι πλούσιοι Ισλαμοπίηκοι έχουν σχέδιο αποικισμού της Ευρώπης. Που είναι η Σαουδική Αραβία να βοηθήσει τους "αδελφούς"? Ε?
      Τόσες εκτάσεις έχουν! Αν το αποφασίσει ο βασιλιάς, με μία διαταγή του θα τρέχουν σαν παλαβοί οι αραπάδες και ευρωπαίοι επιστήμονες κάθε ειδικότητας. Σε λίγους μήνες θα έχουν έτοιμες τουλάχιστον 4 μεγάλες προσφυγικές πόλεις χωρητικότητας εκατομμυρίων προσφύγων και μεταναστών. Να κάνει και βιομηχανικές ζώνες ο Σαουδάραβας βασιλιάς να τους βάλει να δουλεύουν τους "αδελφούς" του να μην κάνει εξαγωγές μόνο υδρογονάνθρακες αλλά κι άλλα προϊόντα. Ο προφήτης και ο Αλλάχ θα του δώσουν όλα τα καλά μετά. Έχει και το μεγάλο προσκύνημα στη Μέκκα. Ευλογίες από τον Αλλάχ παντού για τον βασιλιά.

      Τον Εμίρη που ζήτησε από τους Ευρωπαίους γεωπόνους στο νησί του να του φτιάξουν ελαιώνα, τον ξέρεις? Και δεν ήθελε μικρά Ελαιόδεντρα. Ήθελε κανονικά-μεγάλα τα δέντρα. Και κάθε τρεις μέρες ειδικό φορτίο από Ολλανδία με λουλούδια γιατί θέλει πάντα να έχει φρέσκα λουλούδια.

      Ποιο το μήνυμα που στέλνουμε ως Ελλάδα στις χώρες προέλευσης(και δεν μιλάω για την Συρία που είναι πρόσφυγες) όλων αυτών ?

      "Ανοίξαμε και σας περιμένουμε, Ελατε μην φοβάστε".

      Γίνεται αλλοίωση πληθυσμού. Η χώρα σε μερικές δεκαετίες -αν συνεχιστεί αυτό- προχωράει σε Λιβανοποίηση και απώλεια της Μακεδονίας και της Θράκης.Κι ο Τσίπρας μαζί με την παρέα του αλλά και διάφοροι πολιτικοί από όλα τα κόμματα παρέα με τις ΜΚΟ χαρακτηρίζουν ακροδεξιούς όσους αντιδρούν.
      Η χώρα μέσω μνημονίων, μεταναστευτικού και συμφωνίας Πρεσπών θα είναι σε λίγες δεκαετίες(αν δεν υπάρξει αλλαγή και συνεχίσουμε έτσι) πανεύκολο να διαμελιστεί.

      Μοναδική ελπίδα της χώρας είναι η σύγκρουση με την Τουρκία για να καταρρεύσει όλο αυτό το πολιτικό σύστημα που μας κυβερνάει. Όλα τα άλλα είναι πολιτικές θεωρίες ανεφάρμοστες στο σάπιο του πολιτικού συστήματος της χώρας. Δεν θα αντέξουν ούτε 24 ώρες να διαχειριστούν τέτοια κατάσταση. Θα γίνουν λαγοί. Καλύτερα να γίνει έτσι,να αναλάβει το Γενικό επιτελείο, να ξεσηκωθούν κιόλας στα κέντρα φιλοξενίας την ώρα που θα μπουκάρουν Τούρκοι στο Αιγαίο, να κινητοποιηθεί η εφεδρεία και να επιβάλουμε τάξη σε όλα τα ακροαριστερά αναρχικά τσογλάνια που πληρώνονται κάποιοι απ' αυτούς απο ξένες υπηρεσίες μαζί με κάποιες ΜΚΟ.

      Διαγραφή
    2. (συνέχεια)

      ΌΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΚΟΒΕΤΑΙ.

      Όχι κύριε, τα σύνορα μπορούν να φυλαχθούν αποτελεσματικά και να μην περνάει ούτε κουνούπι.

      Αν αντί για ιπτάμενο ζέπελιν-θέατρο αγοράσεις με τα ίδια χρήματα μερικά UAV να πετάνε 24 ώρες το 24ωρο. Από συγκεκριμένα ναυτικά περάσματα κεντρικού ανατολικού
      και Βόρειου Ανατολικού Αιγαίου έρχονται οι βάρκες. Δεν έρχονται από παντού και υπάρχουν πολλοί λόγοι που έρχονται από εκεί.

      Αν πέσουν μερικές προειδοποιητικές και γυρίζουν βάρκες στην Τουρκία ή συμβούν και μερικά ατυχήματα με βάρκες από τον πανικό τους μόλις ακούσουν τους πυροβολισμούς, να δεις τι ωραία θα προσπαθούν να μπουν στην Ευρώπη από αλλού. Τον αδύναμο κρίκο ψάχνουν.
      Το ίδιο και σε όποια τουρκική ακταιωρό μπει με τσαμπουκά σε Ελληνικά χωρικά ύδατα. Όχι μόνο ελιγμούς. Να "κελαηδήσει" το 0,50. Μπήκες στα 6 μίλια, τελειώνει η πλάκα. Οι πρώτες ριπές στο νερό. Δεν φεύγεις? Σε γαζώνω.

      Η Ελλάδα να δεχτεί μόνο γυναικόπαιδα της Συρίας και μάλιστα χριστιανικού θρησκεύματος, ως πρόσφυγες μέχρι να σταματήσουν εντελώς οι συγκρούσεις στη Συρία. Κι αυτό να γίνει οργανωμένα. Οι υπόλοιποι να πάνε πρόσφυγες στην πλούσια Σαουδική Αραβία. Το λέει και ο προφήτης να βοηθάει ο πλούσιος μουσουλμάνος τον φτωχό αδελφό. Δεν γράφει μέσα μόνο τι πρέπει να κάνουν στους "Απίστους".

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.