12/9/19

Ένας 16χρονος Ελληνοκύπριος κατέβασε την τουρκική σημαία από το δημοτικό σχολείο της κατεχόμενης Λύσης.- Καρέ–καρέ η στιγμή

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή (8/9). Ο νεαρός φέρεται να μετέβη στην κατεχόμενη Λύση με την ευκαιρία της εορτής της Παναγίας της Λύσης.
Ο 16χρονος μαθητής, χωρίς να γίνει αντιληπτός μπήκε στο δημοτικό σχολείο ανέβηκε στον ιστό και κατέβασε την τουρκική σημαία.
Επίσης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Αλήθεια», μπήκε σε αίθουσα του σχολείου και έσπασε την φωτογραφία του Ραούφ Ντενκτάς. Ο νεαρός Ε/κ καταγράφηκε από κάμερες την ώρα που ανεβαίνει στο ιστό κατεβάζοντας τη σημαία της κατοχής.
Την ίδια ώρα σε δηλώσεις του ο δήμαρχος της κατεχόμενης Λύσης, Αντρέας Καουρής, δήλωσε την Τετάρτη: «Tο τσουνάμι αγάπης των Λυσιωτών, που εκδηλώθηκε μαζικά και καθολικά την περασμένη Κυριακή, με την προσέλευση δύο χιλιάδων και πλέον Λυσιωτών στην γενέθλια γη, με την ευκαιρία της εορτής της Παναγίας της Λύσης, δεν μπορεί με κανένα τρόπο να επισκιαστεί από το οποιοδήποτε μεμονωμένο περιστατικό, που συνέβη από έναν 16χρονο».
Δείτε καρέ καρέ τη στιγμή που ο 16χρονος ανεβαίνει στον ιστό και κατεβάζει την τουρκική σημαία:
Πηγή: Sigmalive

14 σχόλια:

  1. Υπάρχει πολύ χώρος για τις Ασιατικές φυλές να επιστρέψουν στα πατρογονικά τους εδάφη στην Κεντρική Ασία. Πανέμορφα, πλούσια και ειρηνικά μέρη. Τώρα που έφτιαξαν και οι σχέσεις με τη Ρωσία, οι Ρώσοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να βοηθήσουν τον επαναπατρισμό των Τούρκων. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για εργατικό δυναμικό εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τό ὅτι "έσπασε την φωτογραφία του Ραούφ Ντενκτάς", πῶς προκύπτει;
    Μιά φωτογραφία, σχίζεται, δέν σπάει.
    Μπορεῖ βἐβαια, νά ἔχει σπάσει τό γυαλί τῆς φωτογραφίας, ἀλλά πάντως, αὐτό μπορεῖ εἴτε νά ἔχῃ γίνει ἀπό πρίν σέ ὁποιαδήποτε πτώση της, εἴτε μετά τό περιστατικό ἐπίτηδες.

    Ὅσο γιά τήν τουρκική σημαία στήν Κύπρο, τήν ὁποία φέρεται ὅτι κατέβασε ὁ νεαρός, αὐτό θά ἔπρεπε μέν νά τό ἔχῃ κάνει ἤδη ὁ ΟΗΕ, ἄν ὑπῆρχε πράγματι,
    ἀλλά νομίζω ὅτι ἡ ἡμέρα καί ὥρα πού ἔγινε, καί ὑπό τίς δεδομένες γενικότερες περιστάσεις (θείας λειτουργίας, ἀπειλῶν τῆς Τουρκίας κατά τῆς Κύπρου καί κατά τῶν Ἑλλήνων, πάλι), δείχνουν ἀπό μόνα τους
    ὅτι ἦταν μιά ἀπρογραμμάτιστη καί αὐθόρμητη ἐφηβική κίνηση καί μόνον.

    [ἄλλο τό ὅτι αὐτό δέν ἀρέσει σέ φανατισμένα μέλη τουρκικῆς κρατικῆς τρομοκρατίας, πού θά κυττάξουν νά διαστρέψουν τά γεγονότα, καί νά ἀναλάβουν τρομοκρατική δράση].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα ήθελα το σχόλιο του ΥΠΕΞ της Ελλάδος και επίσης της κας Μπακογιάννη, δηλαδή δύο ψύχραιμες φωνές και γνώμες που έχουμε στο ιμόνι της χώρας και στο παρασκήνιο, ώστε και΄γω να σχηματίσω άποψη..ή μάλλον έχω σχηματίσει;;;;

    Τ Ι Π Ο Τ Α ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ, Κ Α Ν Ε Ν Α Σ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ

    ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ,
    ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΖΩΝΤΑΝΕΨΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,
    Η ΜΑΘΗΤΕΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΑΠ ΤΠΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ψυχραιμες αυτες φωνες ακουστηκαν χθες στην Βουλη..για τις Πρεσπες.
      Παγωσε το συμπαν .Πολυ ψυξη...

      Διαγραφή
    2. @ Β.Α

      Μαθητές του σήμερα, στρατιώτες του αύριο.

      Διαγραφή
  4. Μεγάλο ταλέντο που δεν πρέπει να παει χαμένο.Δεν χρειάζεται εκπαίδευση.Ειναι έτοιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως μεγάλο ταλέντο. Τώρα αφαιρεί καταδρομικά σημαίες και κάδρα. Σε δυο χρόνια θα μάθει πως αρπάζουν αθόρυβα τα κοτόπουλα από το σβέρκο και πως φτιάχνουν ωραία εκρηκτικά "κοκτέιλ".

      Τρέλα-τόλμη έχει, γενικότερο καταδρομικό-ανορθόδοξο τρόπο σκέψης έχει.
      Οι δυνάμεις καταδρομών της Εθνικής Φρουράς θα τον περιμένουν το 2021 που θα γίνει 18 χρονών. Και εξαιτίας της πράξης του στις παρελάσεις πρέπει να κρατάει και τη σημαία της Μοίρας στην οποία θα υπηρετεί.

      Διαγραφή
  5. Κι όμως αδέλφια, υπάρχει μερίδα της κυπριακής κοινωνίας που κατηγορεί τον νεαρό για φανατισμό, μισαλλοδοξία και εδραίωση της κατοχής.

    Τελικά δεν διαφέρουμε σε τίποτε από την μητροπολιτική Ελλάδα. Διχαζόμαστε ακόμη και όταν φαντάζει αδιανόητο διότι πολύ απλά οι προσκυνημένοι είναι πολλοί.

    Και δεν νοείται να κάνουμε πίσω για χάριν της αποφυγής διχασμού. Αν δεν διχαστούμε με τα κοπρόσκυλα θα οδηγήσουν την πατρίδα σε ήττα και ξεφτίλα που όμοια της δεν έχει δει η ανθρωπότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φανταζεστε τον σουπερ Κουλη να κατεβαζει την Τουρκικη σημαια ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλήθεια μόνο εγώ δεν βλέπω πουθενά στο κούτελο του ανθρώπου αυτού να γράφει “Ελληνοκύπριος ετών 16”; Ας αφήσουν τους αντιπερισπασμούς. Το θέμα των ημερών είναι πόσο καραγκιόζ μπερντές είναι η τουρκοκυπριακή διοίκηση με την μεγαλοπρεπέστατη έκρηξη στις αποθήκες οπλισμού που προκλήθηκε από ατύχημα. Έχουν σκεφτεί τι κόστος θα είχε μια τέτοια ιστορία στον τουρισμό τους αν γινόταν νωρίτερα μέσα στην σεζόν; Μ’ αυτές και μ’ αυτές τις ανοησίες οι τουρκοκυπριοι θέλουν να επιστρέψουν στην ένδοξη δεκαετία του ‘60;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ LPelectronics,

      «…το θέμα των ημερών είναι πόσο καραγκιόζ μπερντές είναι η τουρκοκυπριακή διοίκηση με την μεγαλοπρεπέστατη έκρηξη στις αποθήκες οπλισμού που προκλήθηκε από ατύχημα…»

      Την παροιμία «στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σχοινί» την ξέρεις; Μήπως (λέω ΜΗΠΩΣ) θυμάσαι που λίγα χρόνια πριν, την 11η Ιουλίου 2011 σημειώθηκε έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί ως αποτέλεσμα μνημειώδους ωχαδερφισμού της ΕλληνοΚυπριακής διοίκησης; Λοιπόν; Μήπως τo «καραγκιόζ μπερντές», το έχουμε πατεντάρει εμείς πριν τα μεμέτια; Ε; Μήπως;

      Διαγραφή
  8. Έχουμε αποκλείσει το ενδεχόμενο προβοκάτσιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκτονώνεται η «κρίση» υποστολής της τουρκικής σημαίας

    Έστειλαν επιστολή στον Ακιντζί οι γονείς του 16χρονου που κατέβασε σημαία (VID)

    Να δείτε που θα ζητήσομε συγγνώμη από τον "ΑΤΤΙΛΑ" στο τέλος! Βρε καλά κάνουν και μάς δέρνουν!

    ΥΓ: Αν κάτι από τα παραπάνω έχει ήδη αναρτηθεί, ζητώ συγγνώμη. Έχω μέρες τώρα να παρακολουθήσω το ιστολόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.