5/9/19

Το βαρύ τίμημα της ελληνικής δειλίας


– της Σερένα Νομικού
Δεν έχω τίποτα εναντίον των μεταναστών. Όταν όμως χρησιμοποιούνται ως όπλο ενός ασύμμετρου, υβριδικού πολέμου* της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας, τότε αλλάζω άποψη. Ειδικά όταν διαπιστώνω πως αργά αλλά σταθερά εποικίζεται η σκόπιμα χρεοκοπημένη πατρίδα μου. Ότι διαφοροποιείται ο πληθυσμός της, με τους ικανότερους να την εγκαταλείπουν επειδή δεν μπορούν να επιβιώσουν. Mε τους λαθρομετανάστες να παίρνουν τη θέση τους, αφού η Φύση φροντίζει έτσι ώστε να συμπληρώνονται πάντοτε τα κενά.
Γνωρίζω άλλωστε από την πολύπαθη Σουηδία τα αποτελέσματα της μαζικής εισόδου ξένων. Την ηθική κατάρρευση της και τη μετατροπή της σε εμπόλεμη ζώνη. Επίσης πως εξελίσσεται σκόπιμα σε μία πολυπολιτισμική κοινωνία, για να χρησιμοποιηθεί ως πειραματόζωο της νέας τάξης πραγμάτων που θέλει μέσω της μαζικής μετανάστευσης να ελέγχει καλύτερα τους ανθρώπους.
Το πόσο εξυπηρετεί αυτήν τη νέα τάξη και τις ελίτ της ο δεξιός νεοφιλελευθερισμός και οι αριστερές ιδεολογίες, κοινό σημείο των οποίων είναι ο διεθνισμός και η διάλυση των εθνικών κρατών, μου είναι κάτι περισσότερο από κατανοητό. Αυτός είναι δε ο λόγος που έχω ταχθεί υπέρ της διατήρησης των εθνικών κρατών, με τη διαφύλαξη των συνόρων τους και με το μη ξεπούλημα των επιχειρήσεων τους, ως αποτέλεσμα της σκόπιμης χρεοκοπίας ή της υπερχρέωσης τους.
Δεν έχω τίποτα εναντίον της Τουρκίας. Όταν όμως τα αεροπλάνα της εισβάλλουν στον εθνικό μας εναέριο χώρο παράνομα, επίσης στα πλαίσια ενός ασύμμετρου πολέμου, τότε πιστεύω πως πρέπει να καταρρίπτονται αφού προηγηθεί μία επίσημη προειδοποίηση. Ένα τελεσίγραφο. Είμαι σίγουρη άλλωστε πως η πολιτική του κατευνασμού που ακολουθεί η Ελλάδα, φοβούμενη να αντιμετωπίσει τους εισβολείς, είναι λανθασμένη. Πως όταν σκύψεις το κεφάλι μία φορά, δεν θα έχει τελειωμό.
Το ίδιο ισχύει και για την Κύπρο, όταν η Τουρκία στέλνει με θράσος τα πλοία της για να προβούν σε γεωτρήσεις εντός της δικής της ΑΟΖ. Τα πλοία αυτά πρέπει ασφαλώς να βυθίζονται, φυσικά επίσης μετά από μία επίσημη προειδοποίηση. Εάν δεν το κάνει η Ελλάδα στηρίζοντας την Κύπρο όπως οφείλει, οι Τούρκοι θα κάνουν γεωτρήσεις ακόμη και στη Ραφήνα, ξεκινώντας από την Καστελόριζο και την προσάρτηση του.

Κυβερνήσεις όμως που είναι τόσο δειλές, ώστε να μην προβαίνουν σε ανακήρυξη της ΑΟΖ ούτε καν με την Κύπρο, με την Αίγυπτο και με τη Λιβύη, ενώ ξεπουλούν ακόμη και εθνικά ονόματα χωρίς κανένα αντάλλαγμα, όπως τη Μακεδονία, δεν είναι σε θέση να προστατεύουν την πατρίδα τους. Οι λαοί όμως που τους το επιτρέπουν εκλέγοντας τες, έχουν ακόμη μεγαλύτερες ευθύνες και πρέπει κυριολεκτικά να ντρέπονται.

Όχι, δεν φοβάμαι τον πόλεμο, ούτε να πω αυτά που πιστεύω. Αντίθετα, ντρέπομαι που η πατρίδα μου δεν πράττει καν τα αυτονόητα, φτάνοντας ακόμη και στο σημείο να ευχαριστεί τους Γερμανούς για τα μαρτύρια που μας έχουν επιβάλλει μετά το 2009. Mέσω του αξιότιμου κ. Μητσοτάκη, γνωστού από την υπόθεση Siemens. Μίας εταιρίας που έχει φακελώσει αρκετούς πολιτικούς, για να μπορεί να τους εκβιάζει η χώρα της, έτσι ώστε να εξυπηρετεί τα συμφέροντα της. Του αρχηγού ενός κόμματος που χρωστάει πάνω από 290 εκ. €, κυρίως στις τράπεζες, οπότε είναι υποχείριο τους, αλλά παρόλα αυτά κυβερνάει την Ελλάδα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο analyst.gr

10 σχόλια:

  1. Γιατι με προβληματιζει η πλημμυριδα των μεταναστων? Διαβαστε και τα συμπερασμαυτα δικα σας:

    “It is in the Jewish interest, it is in humanity’s interest that whites experience a genocide. Until white children are burned alive, white women raped, mutilated, murdered and all white men who have not been slaughtered watch powerlessly as their people are terrorized; only then will mankind be on a more equal footing, ready to discuss white privilege and the apparent chip on the shoulder that minorities have.”
    – Rabbi Ishmael Levitts

    “We will openly reveal our identity with the races of Asia or Africa. I can state with assurance that the last generation of white children is now being born. Our control commission will, in the interests of peace and wiping out inter-racial tensions, forbid the Whites to mate with Whites. The white women must co-habit with members of the dark races, the White man with black women. Thus the White race will disappear, for mixing the dark with the white means the end of the White Man, and our most dangerous enemy will become only a memory. We shall embark upon an era of ten thousand years of peace and plenty, the Pax Judiaca, and OUR RACE will rule undisputed over the world. Our superior intelligence will enable us to retain mastery over a world of dark peoples.”
    — Rabbi Rabbinovich speaking to an assembly in Budapest, Hungary on the 12th January 1952

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ εύκολη, βολική και εξόχως μοιρολατρική απάντηση των αλοιφοματζουνοπωλητών ... άρα μας λέγεις ότι δεν έχουμε άλλη λύση από την υποταγή; Ουαί τοις ηττημένοις
      Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΕΙΑ, ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ


      Διαγραφή
    2. Ολα καλα ..αλλα ολοι μα ολοι ματζουνια κι αλοιφες πουλανε...70 ετη..Τα 350 δις χρεη ..και να ξαναβγαινεις...μονο με ματζουνια και τανκερ αλοιφων..γινονται και θαυματα που ουτε ο Χριστος δεν εκανε..Τοση ανικανοτητα θελει και γρασο..κι αλοιφες...και βαζελινες...και λαδια συνθετικα..και αντιλαλο στις τρυπες...Σωστα αρα το επισημαινεις.

      Διαγραφή
    3. @Hasan, maybe that explains why Soros is untouchable.

      Διαγραφή
  2. Συμφωνώ μαζί σου σχεδόν σε όλα !!! Αυτά που νιώθεις και γράφεις, αυτά νιώθει και ο κάθε Έλληνας, πιστεύω !!!
    Για την πορεία της χώρας ευθύνη έχει αποκλειστικά η εκάστοτε κυβέρνηση την οποία εκλέγει ο λαός της !!!!
    Τα συμπεράσματα δικά σας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ σωστο το αρθρο αλλα φταει η ελλαδα, δεν εχει παρει κανενα μετρο αποτροπης και καποιοι δεν κανουν η δεν εχουν εντολες να κανουν σωστα την δουλεια τους, στα νησια γινεται της μκο το καγκελο και μαλιστα προερχονται απο χωρες που δεν τολμα να πατησει μεταναστης πχ ισραηλ . Η ελλαδα φταιει για αυτο το χαλι και οι αρμοδιοι φορεις σε συνολο γιατι η τουρκια ειναι αυτη που ειναι , τι σημαινει οτι επειδη αυτοι ειναι δουλεμποροι εμεις να ειμαστε η αποθηκη ανθρωπων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. If you want to fight, choose a village and organize it. Educate the people, form citizen security teams and make sure there is no public space abondonded to the illegal immigrants.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κα Νομικου,ας ξεκινησετε κατ αρχας με το ποιος ειναι προσφυγας,μεταναστης,λαθραιος,πολιτικος φυγας κλπ και μετα βαζουμε τα πραγματα στην θεση τους.
    Ενω δεν τολμαμε να ψελισουμε την λεξη λαθρομεταναστης λες και οι 180 τοσες εθνικοτητες που μας ηλθαν ειναι Συροι προσφυγες αν και βασει του ΟΗΕ μονον η πρωτη χωρα υποδοχης τους δεχεται ως προσφυγες,εμεις ειμαστε η δευτερη αρα ειναι λαθραιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.